Drzwi - co sądzicie o tym modelu?

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
piramida
Miła Kobietka

Drzwi - co sądzicie o tym modelu?

Post autor: piramida »

hej, upatrzyłam promocyjną ofertę na drzwi zewnętrzne, dokłądnie na ten model http://www.drzwi.pl/katalog/drzwi-do-do ... ol-17.html w sklepie Salon Drzwi Wrocław i niestety nie wiem czy jest to solidny sklep? Korzystałyście może? No i co sądzicie o tych drzwiach?
Awatar użytkownika
sloneccko
Jestem tu nowa :)

Re: Drzwi - co sądzicie o tym modelu?

Post autor: sloneccko »

Drzwi prezentują się bardzo solidnie i elegancko, sama nie korzystałam z tego salonu, ale wystarczy, że przejrzysz opinie na różnych portalach internetowych, wtedy dowiesz się jaką mają opinię z kilku źródeł.
Awatar użytkownika
piramida
Miła Kobietka

Post autor: piramida »

Opinie mają dosyć pozytywne, ale liczyłam na rozmowę z kimś kto konkretnie korzystał i odpowie mi na kilka nurtujących mnie pytań...
Awatar użytkownika
Penelopa
Miła Kobietka

Post autor: Penelopa »

Trochę mnie zastanawiają te przeszklenia na całej długości. Czy one są tak przezroczyste, że ktoś z zewnątrz widzi wnętrze domu? Widziałam drzwi od Gerdy, które miały przeszklenia na górze (kształt taki półokrągły) i to wyglądało ciekawie, a do tego można było wtedy wybrać różne wzory tego przeszklenia. Po za tym cena tych drzwi jest dość wysoka. Lepiej za taką kwotę kupić właśnie drzwi od Gerdy, która jest jednak sprawdzoną marką na rynku.
renataxx

Post autor: renataxx »

Ja kupowałam wszystkie drzwi w jednym sklepie SPAM i naprawdę okazały się rewelacyjne. Przede wszystkim bez komplikacji, uszkodzeń i na czas
polecam :)
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2014 12:14 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
joasia125
Jestem tu nowa :)

Post autor: joasia125 »

wydają się być bardzo w porządku :)
clementaine
Miła Kobietka

Post autor: clementaine »

Ładne :)
ODPOWIEDZ