Drzwi - co sądzicie o tym modelu?
Drzwi - co sądzicie o tym modelu?
hej, upatrzyłam promocyjną ofertę na drzwi zewnętrzne, dokłądnie na ten model http://www.drzwi.pl/katalog/drzwi-do-do ... ol-17.html w sklepie Salon Drzwi Wrocław i niestety nie wiem czy jest to solidny sklep? Korzystałyście może? No i co sądzicie o tych drzwiach?
Re: Drzwi - co sądzicie o tym modelu?
Drzwi prezentują się bardzo solidnie i elegancko, sama nie korzystałam z tego salonu, ale wystarczy, że przejrzysz opinie na różnych portalach internetowych, wtedy dowiesz się jaką mają opinię z kilku źródeł.
Opinie mają dosyć pozytywne, ale liczyłam na rozmowę z kimś kto konkretnie korzystał i odpowie mi na kilka nurtujących mnie pytań...
Trochę mnie zastanawiają te przeszklenia na całej długości. Czy one są tak przezroczyste, że ktoś z zewnątrz widzi wnętrze domu? Widziałam drzwi od Gerdy, które miały przeszklenia na górze (kształt taki półokrągły) i to wyglądało ciekawie, a do tego można było wtedy wybrać różne wzory tego przeszklenia. Po za tym cena tych drzwi jest dość wysoka. Lepiej za taką kwotę kupić właśnie drzwi od Gerdy, która jest jednak sprawdzoną marką na rynku.
-
renataxx
Ja kupowałam wszystkie drzwi w jednym sklepie SPAM i naprawdę okazały się rewelacyjne. Przede wszystkim bez komplikacji, uszkodzeń i na czas
polecam
polecam
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2014 12:14 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
wydają się być bardzo w porządku 
-
clementaine
- Miła Kobietka