Chciałabym wydrukować kilkaset kolorowych ulotek mojej firmy kosmetycznej i poszukuje dobrej drukarni najlepiej internetowej, bo w pobliżu mnie nie ma żadnej
Drukarnia internetowa TPSdruk
Drukarnia internetowa TPSdruk
Witajcie! 
Chciałabym wydrukować kilkaset kolorowych ulotek mojej firmy kosmetycznej i poszukuje dobrej drukarni najlepiej internetowej, bo w pobliżu mnie nie ma żadnej
. Znalazłem taką drukarnię TPSdruk spam Co mnie najbardziej interesuje to, że oferują bardzo przystępną cenę i to co mnie najbardziej zaskoczyło darmowa wysyłka!!! Zastanawiam się tylko jak wygląda dostawa czy ktoś ma doświadczenia z tą firmą, jak szybko dostarczają przesyłki? Dziękuje za wszystkie opinie.
Ostatnio zmieniony śr lis 27, 2013 12:08 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Re: Drukarnia internetowa TPSdruk
Korzystam z nich już od ponad roku i polecam - zero jakichkolwiek problemów. Obsługa bardzo miła i zawsze chętnie służy pomocą i dobrą radą. Ceny może nie są najniższe, ale jakość jest wyśmienita więc warto dopłacić. Drukowałam w innych drukarniach i była to porażka - dostawałam kaszanę jakich mało a zapłacić trzeba było.
fotograf ślubny warszawa
O tej drukarni to przyznam się wam szczerze, ale nie słyszałam. Zresztą ja nie jestem jakoś bardzo zorientowana w temacie bo korzystam tylko z SPAM. Jestem im wierna od początku.
Ostatnio zmieniony śr lis 27, 2013 12:08 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Drukarnie powstają jak grzyby po deszczu i działają też online. Ja zleciłam druk na platformie 3D Designers, którą poleciła mi koleżanka i to był strzał w dziesiątkę. Profesjonalny druk przy użyciu żywic "cmyk" (paleta barw) który niczym nie różnił się od projektu. W niektórych drukarniach zdarzają się wpadki typu przebarwienia. Dodatkowym plusem jest to, że wrzucam projekt na platformę i po jakimś czasie dostaję wycenę, a więc wiem co i za ile.
Ja nigdy nie korzystałam osobiście z usług drukarni internetowej. Jednak pracowałam kiedyś w firmie, która regularnie z tego rozwiązania korzystała, z tego co wiem szefowie byli bardzo zadowoleni.
PAM - szyldy