wasze firmy/działalności

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
ambitna_25
Jestem tu nowa :)

wasze firmy/działalności

Post autor: ambitna_25 »

Witajcie,
Zwracam się do was z gorącą prośbą. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej w temacie "Możliwości finansowania przedsiębiorczości kobiet na obszarach wiejskich". W jednym z jej podpunktów muszę opisać przykłady założenia własnych działalności przez kobiety zamieszkujące głównie wsie, czy korzystałyście z jakichkolwiek form dofinansowania dotacji oraz na czym polega wasz biznes. Cennymi informacjami byłyby dla mnie również to czy należycie/udzielacie się dodatkowo w jakiś formach aktywności/organizacji np. Koła Gospodyń Wiejskich i w jakim jesteście wieku. Bardzo mi zależy na waszej pomocy, ponieważ w moim miejscu zamieszkania nie ma takich Pań. z góry dziękuje za odzew. Pozdrawiam was kobietki. :)
Lady_Polytoys

Re: wasze firmy/działalności

Post autor: Lady_Polytoys »

Hej,
przyjrzyj się takim wsparciom realizowanym prze Lokalne Grupy Działania. W każdej takiej LDG znajdziesz kobiety z obszarów wiejskich, które otworzyły biznes na wsi.
ambitna_25

Post autor: ambitna_25 »

Szukałam i ciężko jest cokolwiek sprecyzowanego znaleźć lub za mało informacji. Mam nadzieje, że są na tym forum Panie, które prowadzą jakieś swoje własne firmy i podzieliłyby się ze mną informacjami.
Kasiastan

Post autor: Kasiastan »

Przy prowadzeniu własnej działalności bardzo istotną rolę odgrywa nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów biznesowych czyli networking - przeczytaj więcej na https://networkingwbiznesie.pl/.
jaskter

Post autor: jaskter »

Jeśli wymieniamy się doświadczeniami, to według mnie równie ważne jak networking jest umiejętność walczenia o swoje, co ma znaczenie np. gdy kontrahenci nie płacą. Wiele osób ma z tym problem, dlatego lepiej skorzystać z pomocy profesjonalistów z windykacja-online.pl
sylwiaank

Post autor: sylwiaank »

a czy są tutaj jakieś kobietki pracujące w branży digital marketingu, ecommerce?
Awatar użytkownika
murazik.everett

Post autor: murazik.everett »

Ja mam agencję marketingową. Pozdrawiam! :D
pozycjonowanie Gniezno
ODPOWIEDZ