opis ideała:
- inteligentny
- niepalący
- wykształcony
- zadbany
- przystojny
- ...
Czy taki istnieje? NIE, a czemu?
1. Każda kobieta ma swój ideał faceta
2. Ideały po prostu nie istnieją!
I pytanie: czemu kobiety się mną nie interesują jest po prostu dziwne. Nie możesz założyć, że jeśli pójdziesz na siłownię i zaczniesz mieć kaloryferek na brzuszku, to kobitki zaczną za Tobą szaleć.
Mój facet jest ode mnie troszkę starszy, pracuje od kilku lat, prócz tego ma dom, super samochód i.. jest gruby. I czy te epitety mają dla mnie jakieś znaczenie? Prawda jest taka że gdyby był biednym, bez auta i domu facetem, to kochałabym go tak samo mocno! A wiesz czym mnie zainteresował? Samym sobą. Od początku nie udawał Bóg wie kogo, nie robił z siebie księcia na białym koniu. Był po prostu sobą. I pamiętam że najlepsze było gdy się pokłóciliśmy zanim jeszcze zaczęliśmy być razem. I dzięki temu zrozumiałam że jesteśmy siebie warci i musimy ze sobą być. Dlatego jeśli chcesz coś zmienić, to ok, zadbaj o wygląd, ale może postaraj się być bardziej oczytanym, miej więcej zainteresowań, staraj się kobietom zaimponować swoją inteligencją i wiedzą a nie tylko smukłym brzuszkiem i włosami na żelu