Domowe spoosoby na cellulit; cytryna, kawa...
-
REni77
Domowe spoosoby na cellulit; cytryna, kawa...
Cellulit zmora prawie każdej kobiety ;( jak sie go pozbyc, albo złagodzic? pare prostych przepisów znajdziecie tutaj;
http://www.ermito.eu/domowy-sposob-na-cellulit/
http://www.ermito.eu/domowy-sposob-na-cellulit/
Re: Domowe spoosoby na cellulit; cytryna, kawa...
Podobno kiwi działa. Ale nie wiem, nie sprawdzałam. Wolę jednak chemiczne sposoby:)
Hurtownia kosmetyków – szeroki asortyment, konkurencyjne ceny
Po kąpieli polecam "szczotkowanie" newralgicznych miejsc szczotką z naturalnego włosia (nie moze byc za ostra zeby sie nie podrapac ani za miękka bo to ma byc masaz a nie myzianie
). Na tak przygotowane ciało nakładamy preparat antycellulitowy.
http://perelkowy-swiat.ptaknet.pl/ - blog o kosmetykach i nie tylko. Zapraszam.
Ja na własnej skórze przetestowałam peeling z kawy i oleju rzepakowego i działa
To za sprawą kofeiny i witaminy E, której w oleju pełno 
kukilka, a co jeszcze prócz tego peelingu stosujesz ? jakiś balsam po tym ?
Okład z guam robiony samodzielnie w domu. 2 serie po 10 zabiegów w roku i wystarczy. Takie guamy można zakupić przez internet. Działają!
całodobowa opieka nad starszymi kraków
Tabletki na cellulit - SPAM Złożyłem zamówienie i dostałem je na czas, a tabletki działają świetnie.
Ostatnio zmieniony pt lip 26, 2013 1:54 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: ale tabletki to raczej nie domowy sposób
Powód: ale tabletki to raczej nie domowy sposób
Tabletki na cellulit - http://cellactiv.pl Zamówiłam tabletki Cellactiv i efekty zauważyłam już po 2 tygodniach stosowania. Pomarańczowa skóra na udach była już historią.
Mozna pozbyć sie cellulitu w ciągu maksymalnie miesiąca. Wystarczy reguralnie stosować podaną metodę. Efekty już po pierwszym stosowaniu!
SPAM

SPAM
Ostatnio zmieniony sob sie 10, 2013 7:28 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
@wiewióra - nie, po takim peelingu już żaden balsam nie jest potrzebny
olej super natłuszcza, napina i ujędrnia skórę.
-
Melula
o to to sobie zapamiętam koniecznie
-
orientalna
- Miła Kobietka
Ja robiłam sobie domowy peeling: kawa zwykła, oliwka, cynamon/papryczka chili oraz troszkę żelu pod prysznic do tego (żeby mi się zapachy zgrywały, to był to grapefruit bądź inny cytrus
). Nie powiem, bo działał jeśli był regularnie stosowany. Pomógł mi też taki kosmetyk, jak peeling 3D Eveline bodajże, nie był też zbyt drogi. Ale tak naprawdę, najbardziej pomagają ćwiczenia i po nich (po prysznicu rzecz jasna) wklepywanie balsamu.
peeling z kawy i olejek arganowy. Warto skorzystać z serii masaży bańką chińską. Masaż ten pobudzi skórę do działania. Ja wypróbowałam w SPAM
Ostatnio zmieniony ndz paź 06, 2013 4:20 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
Powód: proszę nie SPAMować forum
Z cynamonem robiłam ale z chilli bym się chyba nie odważyła - nie szczypie cię to?orientalna pisze:Ja robiłam sobie domowy peeling: kawa zwykła, oliwka, cynamon/papryczka chili
Zamiast oliwki używam oleju rzepakowego - ma dużo witamin i... taniej wychodzi
Ja używałam i kawy i cytryny i nic, dodatkowo chłopak zaczął się ze mnie lekko nabijać.... miałam dość. Na szczęście pożaliłam się koleżance, a ta poleciła mi zabiegi na cellulit w Q Institute w Alejach Jerozolimskich, Warszawa oczywiście. Trochę się bałam,że w ogóle jak wyjdę z zabiegu będę musiała uciekać, bo nie mam tyle pieniędzy. Okazało się jednak,że w tym salonie są najniższe ceny w stolicy i to żadna ściema. Cellulit jest już u mnie praktycznie niewidoczny, no tylko chłopaka nowego muszę poszukać, ale dobrze mi z tym.Pozdrawiam
Ja też miałam problem z cellulitem. Byłam załamana, brzuszek płaski, a nogi jak galarety. Tak to jest, każdy ma jakieś kompleksy. Postanowiłam coś z tym zrobić, najpierw jeździłam na steperku, ale lato szybko nadciągało, a tu dalej nic. Wybrałam się jak "Kobietka" do Q Institute i uważam, że to było idealne posunięcie. Czeka mnie jeszcze parę zabiegów, ale czego się nie robi...moje stadium jest bardzo zaawansowane. Uważam, że warto korzystać z gabinetów kosmetycznych.
-
misiapysia
- Miła Kobietka
dotychczas uzywalam wlasnorecznie robionego peelingu kawowego, ale ostatnio znalazlam na promocji w rosmanie maske algowa bielendy na cellulit i za wczesnie, zeby mowic o efektach, ale po jednym uzyciu skora juz byla o wiele gladsza 
no ja też właśnie wcześniej tej maski jakos nie zauważałam... Ale jak zauważyłam, to wiem, że będę z niej korzystać, bo widzę, że chyba działamisiapysia pisze:dotychczas uzywalam wlasnorecznie robionego peelingu kawowego, ale ostatnio znalazlam na promocji w rosmanie maske algowa bielendy na cellulit i za wczesnie, zeby mowic o efektach, ale po jednym uzyciu skora juz byla o wiele gladsza
-
misiapysia
- Miła Kobietka
a jak dlugo uzywasz tej maski i jakie widzisz efekty? masz moze jeszcze cos z tej serii bielendy? widzialam jeszcze inne produkty, ale sama nie wiedzialam na co sie zdecydowac a algi stosowalam na twarz, wiec uznalam, ze na cialo nie zaszkodza
a chcialabym kupic cos jeszcze, lato zbliza sie wielkimi krokami 
Ile bym dała, żeby ten cellulit zniknął
zaczęłam chodzić na basen, może pomoże 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
też szłyszałam że cwieczenia regularne sa najlepsze na walke z cellulitem. A dziewczyny, ta maska algowa bielendy na cellulit, to jest z tej serii pomarańczowa skórka? Bo przeglądam własnie ich produkty i nie moge znaleźć tego o czym mówicie...
-
misiapysia
- Miła Kobietka
nie, to nie jest z serii pomaranczowa skorka. to dokladnie nazywa sie PHE kremowa maska algowa do ciała "ANTYCELLULIT" na cellulit wodny i tłuszczowy CELLU- CORRECTORKarolcia93 pisze:też szłyszałam że cwieczenia regularne sa najlepsze na walke z cellulitem. A dziewczyny, ta maska algowa bielendy na cellulit, to jest z tej serii pomarańczowa skórka? Bo przeglądam własnie ich produkty i nie moge znaleźć tego o czym mówicie...
orientujecie sie moze ile taka maska bielendy kosztuje i na jak dlugo starcza?? jestem zmeczona nieskutecznymi produktami, ale skoro tak zachwalacie to moze cos w tym jest... w koncu..misiapysia pisze:nie, to nie jest z serii pomaranczowa skorka. to dokladnie nazywa sie PHE kremowa maska algowa do ciała "ANTYCELLULIT" na cellulit wodny i tłuszczowy CELLU- CORRECTORKarolcia93 pisze:też szłyszałam że cwieczenia regularne sa najlepsze na walke z cellulitem. A dziewczyny, ta maska algowa bielendy na cellulit, to jest z tej serii pomarańczowa skórka? Bo przeglądam własnie ich produkty i nie moge znaleźć tego o czym mówicie...nazwe skopiowalam ze strony bielendy, wiec na pewno to jest inna seria kosmetykow na cellulit
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
podobno ta maska jest bardzo wydajna, jak stosowałam inne ich kosmetyki, to na długo mi starczały...
Warto wypróbować, myślę, że będziesz zadowolona z efektów. Ale pamiętaj o jakimś regularnym ruchu, i to pomoże
dzięki za info! ruch ruchem, z tym nie mam problemu, ale najgorzej z dietą...
( jak już zjem jedną kostkę czekolady to na tym się nie konczy tlyko na calej tabliczce. i wmawiam sobie ze od jutra dieta, wiec dzisiaj jeszcze dorzuce ciastka i inne śmieci... :/ ehh. sorry za offtop