Dobry trycholog

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Gyunya
Miła Kobietka

Dobry trycholog

Post autor: Gyunya »

Przerobiłam już wielu trychologów, wiele leków i terapii a mój problem z wypadaniem włosów nadal nie został rozwiązany. Boje się, że niedługo zostanę łysa. Do kogo można się jeszcze udać w Katowicach?
Hivaa
Fajna Kobietka

Re: Dobry trycholog

Post autor: Hivaa »

Jeśli problem nie znika, to warto sprawdzić, czy nie ma innych czynników, jak np. hormony czy dieta. W https://medexperts.pl/ podchodzą kompleksowo, więc może w końcu poczujesz ulgę. Sprawdź ich ofertę na stronie i umów się na konsultację. Lepiej nie zwlekać, bo ŁZS to drań, ale da się go opanować!
oleskowa
Miła Kobietka

Re: Dobry trycholog

Post autor: oleskowa »

Warto skonsultować się z trychologiem jeśli masz problemy ze skórą głowy lub wypadaniem włosów. To specjalista, który sprawdzi stan skóry głowy, zleci potrzebne badania i dobierze najlepszą kurację. U mnie przyczyną okazało się łysienie androgenowe, dlatego jednym z zaleceń była suplementacja. Trycholog polecił mi Vitapil Clinic 5a i już po kilku tygodniach zauważyłam, że włosy mniej wypadają.
ODPOWIEDZ