Dobry trycholog
Dobry trycholog
Przerobiłam już wielu trychologów, wiele leków i terapii a mój problem z wypadaniem włosów nadal nie został rozwiązany. Boje się, że niedługo zostanę łysa. Do kogo można się jeszcze udać w Katowicach?
Re: Dobry trycholog
Jeśli problem nie znika, to warto sprawdzić, czy nie ma innych czynników, jak np. hormony czy dieta. W https://medexperts.pl/ podchodzą kompleksowo, więc może w końcu poczujesz ulgę. Sprawdź ich ofertę na stronie i umów się na konsultację. Lepiej nie zwlekać, bo ŁZS to drań, ale da się go opanować!
Re: Dobry trycholog
Warto skonsultować się z trychologiem jeśli masz problemy ze skórą głowy lub wypadaniem włosów. To specjalista, który sprawdzi stan skóry głowy, zleci potrzebne badania i dobierze najlepszą kurację. U mnie przyczyną okazało się łysienie androgenowe, dlatego jednym z zaleceń była suplementacja. Trycholog polecił mi Vitapil Clinic 5a i już po kilku tygodniach zauważyłam, że włosy mniej wypadają.