Witajcie,
nie wiem ile z nas ma ten problem co ja. Mam troszkę grubsze uda i przy wąskich sukienkach podczas chodzenia uda ocierają się o siebie co wywołuje ból , pieczenie.
Stosowałam rózne kremy - nie pomaga.
Ktoś miał podobny problem? Jak sobie z tym poradziłyście?:))
dziękuje za wszelkie info
Otarcie ud sposoby
-
Bogusia175
- Jestem tu nowa :)
Re: Otarcie ud sposoby
Bepanthenem najlepiej posmarować na noc żeby szybciej się zagoilo 
"Kiedy decydujesz się na dziecko,
zgadzasz się, że od tej chwili
twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley
zgadzasz się, że od tej chwili
twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley
Mąka ziemniaczana!
na ranę
a żeby się nie "zacierać" kup sobie majtki spodenkowe
a żeby się nie "zacierać" kup sobie majtki spodenkowe
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Problem tkwi w udach, posypki czy talki to łagodzenie skutków wynikłego problemu a nie jego rozwiązanie. Rozważ na poważnie poprawę swojej sylwetki poprzez ćwiczenia i przede wszystkim dietę. Jeśli zaczniesz stosować talki i pudry ale nie zmienisz nic więcej to uda nadal będą nabierać objętości i problem szybko powróci. Rozważ liposukcję lub lipolizę ud, i co najważniejsze przeanalizuj jakie działania przyczyniły się że uda masz większe i wyeliminuj ten czynnik.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
Mój mąż ma ten sam problem. Jako, ze mamy małe dziecko użył raz Sudokremu i podziałało bardzo dobrze. Przyniosło ulgę. Ale faktycznie jest to tylko działanie doraźne. Tak jak radzi @dradziszewska trzeba pomyśleć o redukcji wagi...
Ocena bezpieczeństwa kosmetyku: http://www.cosmetosafe.pl/