Dobry optyk
-
magdaszabla
- Jestem tu nowa :)
Dobry optyk
Cześć. Od jakiegoś miesiąca mam poczucie, że gorzej widzę. Zwłaszcza podczas czytania mi to zaczyna przeszkadzać. Chyba nadeszła wreszcie pora żeby odwiedzić jakiegoś optyka i to zweryfikować. Kogo w Krakowie polecacie? Gdzie zrobią badania, dobiorą korekcję, zrobią okulary – kompleksowo – i jednocześnie dużo nie skasują???
Re: Dobry optyk
ja szukam dobrego optyka z Łodzi, polecicie jakiegoś?
Te wrażenie może wynikać z tego że masz zmęczone i przesuszone oczy. U mnie tak było i pomogły krople evotears omega które właśnie optyk mi polecił
-
karoleczekpeczek222
- Miła Kobietka
Salon na Krowoderskiej zajmuje się kompleksowo okularami, bo można u nich zamówić nowe okulary, można także zdecydować się na naprawę oprawek czy pojawia się okazja na badanie wzroku. Kompletne informacje o salonie na stronie oko-design_com.
Dobrze wybrane okulary to klucz do dobrego widzenia więc nie ma zaskoczenia, że to będzie miało znaczenie i powinno się to brać pod uwagę. Na Krowoderskiej specjalizują się w takich okularach, na doświadczenie można liczyć po ich stronie.
też musze się wybrac w końcu bo ostatnio byłam 8 lat temu a wiem że moja wada jest specyficzna i należy jej pilnować... czas na wizytę