Aktywny wypoczynek

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Aktywny wypoczynek

Post autor: dominika10 »

Hej! Niedługo dostanę długo wyczekiwany urlop i szukam noclegu na Mazurach. Zależy mi na tym, aby miejsce znajdowało się nad jeziorem. Moja przyjaciółka od lat jeździ do Gościniec Wierzbowianka i zawsze wspomina, że jest to miejsce doskonałe dla aktywnego wypoczynku. Jeżeli już byliście w tym miejscu, podzielcie się swoimi wrażeniami.
Morelka80
Miła Kobietka

Re: Aktywny wypoczynek

Post autor: Morelka80 »

Ja uwielbiam aktywny wypoczynek :) Lubię bieganie i inne sporty. Na sklepie maybella.pl też zamówiłam sobie takie sportowe ubrania bo i w góry i tak na co dzien się przydaje
Monisia80
Miła Kobietka

Post autor: Monisia80 »

Ja też uwielbiam aktywny wypoczynek. Nie wyobrażam sobie leżenia przez tydzień w jednym miejscu. Kilka miesięcy temu wybrałam się z mężem do Ustronia. Tam zatrzymaliśmy się w Willi: grazyna.ustron.pl/pokoje/. Mieliśmy bardzo blisko do szlaków górskich oraz lokalnych atrakcji turystycznych. Praktycznie od rana do wieczora przebywaliśmy na zewnątrz, ale wypoczęliśmy jak nigdy wcześniej.
Agniechowa
Jestem tu nowa :)

Post autor: Agniechowa »

ja też lubię aktywnie odpoczywać, na spacerach z psem, rowerze, ściance wspinaczkowej
ODPOWIEDZ