Dobry materac?
Dobry materac?
Hej. Zastanawiam się nad kupnem mojemu dziecku nowego materaca. Zastanawiałam się nad kupnem lateksowego, czy u dziecka się sprawdzi? Ostatnio znalazłam w internecie LINK . Może ktoś z was zna tą firmę i może się podzielić opinią na jej temat?
Ostatnio zmieniony pn gru 11, 2017 4:28 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
Powód: LINK
Re: Dobry materac?
ja kupiłam materac z matą kokosową i jestem bardzo zadowolona
Fajnie grzeje 
Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej tutaj.
-
BabskieSprawy.pl
- Administrator
Ja mogę Wam polecić materace Sembelli, mam taki jeden w porównaniu do jakiegoś nie markowego wynalazku niebo a Ziemia, warto!
Dla mnie jedyny materac to tempur! Niestety kwota jest z kosmosu.
racja
Poszukuję idealnego materaca dla mojego maluszka. Czy ktoś z Was może dowiedzieć gdzie mogę znaleźć taki z powłoką antyalergiczną? Natrafiłam ostatnio na portal Materacyk. Ceny są całkiem przystępne, jednak nigdy nie lubię kupować czegoś w ciemno i wolałabym się upewnić jakie są Wasze doświadczemnia.
-
MariUrzadza
- Jestem tu nowa :)
Ja tutaj kupiłam materac chrześniakowi: https://expertsnu.pl. Ma alergię na roztocza i kurz. Rodzice są zadowoleni, mówią, że to najlepszy prezent. Do tego jakaś antyalergiczna pościel i kołdry, poduszki. Na pewno coś tam znajdziesz.alex1234 pisze:Poszukuję idealnego materaca dla mojego maluszka. Czy ktoś z Was może dowiedzieć gdzie mogę znaleźć taki z powłoką antyalergiczną? Natrafiłam ostatnio na portal Materacyk. Ceny są całkiem przystępne, jednak nigdy nie lubię kupować czegoś w ciemno i wolałabym się upewnić jakie są Wasze doświadczemnia.
Mój dom w szeregówce: http://osiedlezielonezacisze.pl
my mamy z firmy Fiki Miki, zarówno syn jak i córka maja te w rozmiarze 160/80
bardzo zadowolona jestem, mają je wysokiej jakości i dobrych materiałów. Ja dla siebie też chce od nich zamówić
ja swój dobierałam z ekspertem w sklepie stacjonarnym lepiej tak niż zamawiać
w dobie dzisiejszego cyrku wolalam zostac w domu, a ze pare dni wczesniej bylam u nich na miejscu by moc zobaczyc i sprawdzic na zywo materace to umowilam sie ze podejme decyzje tel i dogadamy szczegoly. w domu moglam sobie sprawdzic na spokojnie rozmiar starego mataraca i lozka, wiec pan maciej nie mial problemu z doborem. zdecydowalam sie na swoj model i jestem zadowolona, takze takie podejscie sklepu dr materac bardzo mi sie podoba, nie robili zadnego problemu, szybko dostarczono mi takze polecam dziewczyny!damari pisze:ja swój dobierałam z ekspertem w sklepie stacjonarnym lepiej tak niż zamawiać
Ja akurat zmieniałam materac w czasie, gdzie wszystkie sklepy były zamknięte więc siłą rzeczy zostały tylko zamówienia online, ewentualnie mogłam spać na karimacie:) Zdecydowałam sie na materac z pianki termoelastycznej i jestem z niego strasznie zadowolona! Zamówiłam z sovea, mają darmową dostawę no i fajną możliwość zwrotu gdyby jednak materac się nie sprawdził.
Też mam od nich i nie zamieniłabym go na nic innego;) Prze wygodny, nie robią się żadne dziury ani wgniecenia, materac dobrze dopasowuje się do ciała. Wart każdej złotówki;)MartaMM pisze:Ja akurat zmieniałam materac w czasie, gdzie wszystkie sklepy były zamknięte więc siłą rzeczy zostały tylko zamówienia online, ewentualnie mogłam spać na karimacie:) Zdecydowałam sie na materac z pianki termoelastycznej i jestem z niego strasznie zadowolona! Zamówiłam z sovea, mają darmową dostawę no i fajną możliwość zwrotu gdyby jednak materac się nie sprawdził.
wygodny materac to podstawa siostra poleciła mi stronę materacyk.pl kupiła tam materac buzz dla syna bardzo zadowolona i zamierzam kupić opinie są pozytywne że solidnie wykonany i cena dobra chyba się skuszę.
Mnie akurat koleżanka poleciła materace z sovea. A z racji, że mają tam możliwość testowania ( nawet do 60 dni) to zamówiłam. Już pierwszej nocy spało mi się znacznie lepiej:) Materac jest prze wygodny, czuć że plecy na nim odpoczywają i można się na prawdę dobrze wyspać.
Też mam od nich i przyznam, że to był bardzo udany zakup:) Materac zapewnia duży komfort snu, nie robią się w nim żadne wgniecenia a plecy mają zapewnione dobre podparcie. Do tego materac przepuszcza powietrze no i dają 5 lat gwarancji;)Majka2312 pisze:Mnie akurat koleżanka poleciła materace z sovea. A z racji, że mają tam możliwość testowania ( nawet do 60 dni) to zamówiłam. Już pierwszej nocy spało mi się znacznie lepiej:) Materac jest prze wygodny, czuć że plecy na nim odpoczywają i można się na prawdę dobrze wyspać.
na stronie https://materacyk.pl/ mają duży wybór polecam zajrzeć a i ceny niskie
ja poszłam do jyska wybrać
Synowi materac kupilismy w Fiki Miki, z tych większych juz Odeo +. Świetny jest, ma zdejmowany do prania w pralce pokrowiec
-
RealArleta
Fakt, wybranie materaca do sypialni to nie takie proste zadanie. Szczególnie jak pod uwagę weźmiemy dostępność produktów na rynku. Przy projektowaniu sypialni zbyt wielu ludzi skupia się na samej aranżacji, nie zdając sobie sprawy z tego, że najważniejszym elementem jest właśnie materac. Brak zdrowego snu może zamienić nasze życie w pasmo porażek bo chyba nic tak negatywnie nie wpływa na nasz stan. Poza samą wielkością, musimy zwrócić uwagę na to z czego jest zrobiony dany materac. Nie powinien być ani za twardy, ani za miękki. Oczywiście każdy z nas będzie miał trochę inną definicję tego pojęcia. Jeśli cierpimy na alergię to zdecydujmy się na materac antyalergiczny - https://alergika.pl/materac-antyalergic ... lergika-h2 wykonany z nowoczesnego materiału evolon. Stanowi on skuteczną barierę przed wszystkimi patogenami.
- vhettinger
Czy wiesz, że twardość materaca ma ogromne znaczenie dla jakości Twojego odpoczynku? Odpowiednio dobrany materac zapewnia prawidłowe podparcie ciała i przyczynia się do regeneracji organizmu podczas snu.
Materace 80×200 – jak dobrać twardość materaca?
ja kupilam na matercyk.pl sa swietne
Wybór odpowiedniego materaca jest kluczowy dla zapewnienia zdrowego i wygodnego snu. Na rynku dostępnych jest wiele modeli różniących się rodzajem wkładu i jakością użytych materiałów. Jaką kwotę należy przeznaczyć na dobry materac 200x200, aby mieć pewność, że będzie on spełniał nasze oczekiwania?
Ile kosztuje dobry materac 200x200?
- destin.rogahn
Materace piankowe mogą być twarde, średnio twarde lub miękkie. Niektóre modele są dodatkowo nasączone naturalnymi olejkami, dzięki czemu kojąco działają na nerwy i ułatwiają zasypianie.
Piankowy czy sprężynowy? Jaki materac wybrać?