Mam pytanie: czy ktoś z Was orientuje się w temacie mieszkań (kawalerek) w Warszawie? Mianowicie na Rembertowie. CHodzi mi oczywiście o wynajem i maksymalnie do 1400 zł już z rachunkami i czynszem. Byłabym wdzięczna na wszelaką pomoc. Gumtree sprawdzam codziennie, więc jeste na bieżąco, ale ciężko z tym. A może ktoś ma znajomego, który chce wynająć
Mieszkanie.
Mieszkanie.
Nie wiem czy tutaj powinnam to pisać.
Mam pytanie: czy ktoś z Was orientuje się w temacie mieszkań (kawalerek) w Warszawie? Mianowicie na Rembertowie. CHodzi mi oczywiście o wynajem i maksymalnie do 1400 zł już z rachunkami i czynszem. Byłabym wdzięczna na wszelaką pomoc. Gumtree sprawdzam codziennie, więc jeste na bieżąco, ale ciężko z tym. A może ktoś ma znajomego, który chce wynająć
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Re: Mieszkanie.
Jeśli możesz płacić za mieszkanie 1400 złotych rozważ kredyt. Mieszkanie będzie już Twoje. I będziesz spokojnie mieszkać. Nie musisz od razu przeprowadzać generalnego remontu. Często wystarczy wstawić nowe drzwi, pomalować ściany.
http://fixokna.pl/
Re: Mieszkanie.
Jeżeli się wiąże przyszłość z danym miejscem to owszem 
Ale niekoniecznie dla szukającej pracy studentki
Ale niekoniecznie dla szukającej pracy studentki
.. bo w oczach tkwi siła duszy...