Dobry dentysta dziecięcy w Warszawie

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mikus
Jestem tu nowa :)

Dobry dentysta dziecięcy w Warszawie

Post autor: mikus »

Mój dziesięciolatek ma problemy z ząbkami. Co chwila coś się nam psuje, a nie bardzo mogę trafić na stomatologa, która nie tylko dobrze leczy, ale też potrafi się fajnie zająć dzieckiem, jest miły, nie krzyczy i przede wszystkim cierpliwy. Polecicie coś w Warszawie?
większość rzeczy w życiu układa się sama :)
klementynka

Re: Dobry dentysta dziecięcy w Warszawie

Post autor: klementynka »

A gdzie dokładnie mieszkacie? Albo ile jesteś w stanie przejechać? Ja mam dobrego specjalistę, ale na Białołęce. Dla niektórych to za daleko, chociaż moim zdaniem z dzieciaczkiem zawsze warto pojechać do dobrego stomatologa, który przede wszystkim nie zrazi do wizyt u dentysty
Awatar użytkownika
mikus

Jestem tego zdania co Ty, że jak dobry specjalista to można jechać, zwłaszcza z dzieciątkiem. Mieszkamy na Mokotowie, ale to naprawdę nie jest dla nas problem pojechać na Białołękę. Co to za lekarz?
klementynka

Pani doktor Basia Stąpor. Dla mnie najlepszy dentysta na jakiego mogłam trafić:)
Awatar użytkownika
mikus

A mogłabyś powiedzieć coś więcej? Jakie ma w ogóle podejście do dzieciaków? Ja nie chciałabym jednak zrazić dziecka do stomatologa bo wiadomo, później tylko problemy z zębami
klementynka

Z nią na pewno nie zrazisz. Moje dziecko panicznie bało się dentysty, a pani doktor poradziła sobie z nim super. Nie wiem jak kobieta to robi, ale tak zagaduje, tak świetnie opowiada rozmaite historie i bajki, że pociecha nawet nie wiedziała kiedy a było po krzyku:d Jak nigdy nawet jedna łza nam nie spadła;) Powiem ci, że dla mnie to też była ulga wielka bo do tej pory wizyty u dentysty to był istny koszmar, ja też się męczyłam, stresowałam. A teraz - bez porównania.
Awatar użytkownika
mikus

Brzmi rzeczywiście fajnie. Jeśli tak jest naprawdę to nawet nie będę się zastanawiać tym bardziej, że o dobrego stomatologa dziecięcego nie jest łatwo.
stasimo

Post autor: stasimo »

Jak interesuje Cie stomatolog w niedzielę to warto wejść w pierwsze wyniki w google.
Samiamidi

Post autor: Samiamidi »

Stomatolog Karolina Trusiewicz jest bardzo dobrym lekarzem z wieloletnią praktyką lekarską. Ma gabinet swój Radość Uśmiechu w Warszawie Żoliborzu. Jest pogodną kobietą, z bardo dobrym podejściem do dzieci. Jest godna polecenia i można ją obdarzyć zaufaniem. Potrafi wszystko dokładnie wyjaśnić. Znalazłam ja na stronie.
Ostatnio zmieniony ndz cze 14, 2015 9:06 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Tego typu tematy służą głównie do reklam. Jeśli ktoś szuka dobrego lekarza itd. to pierwsze co -zaczyna szukać w google po danej miejscowości oraz przegląda opinie a nie zadaje pytanie na forach. Także temat zamykam.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Zablokowany