Dobry dentysta dziecięcy w Warszawie
Dobry dentysta dziecięcy w Warszawie
Mój dziesięciolatek ma problemy z ząbkami. Co chwila coś się nam psuje, a nie bardzo mogę trafić na stomatologa, która nie tylko dobrze leczy, ale też potrafi się fajnie zająć dzieckiem, jest miły, nie krzyczy i przede wszystkim cierpliwy. Polecicie coś w Warszawie?
większość rzeczy w życiu układa się sama 
-
klementynka
- Jestem tu nowa :)
Re: Dobry dentysta dziecięcy w Warszawie
A gdzie dokładnie mieszkacie? Albo ile jesteś w stanie przejechać? Ja mam dobrego specjalistę, ale na Białołęce. Dla niektórych to za daleko, chociaż moim zdaniem z dzieciaczkiem zawsze warto pojechać do dobrego stomatologa, który przede wszystkim nie zrazi do wizyt u dentysty
Jestem tego zdania co Ty, że jak dobry specjalista to można jechać, zwłaszcza z dzieciątkiem. Mieszkamy na Mokotowie, ale to naprawdę nie jest dla nas problem pojechać na Białołękę. Co to za lekarz?
-
klementynka
Pani doktor Basia Stąpor. Dla mnie najlepszy dentysta na jakiego mogłam trafić:)
A mogłabyś powiedzieć coś więcej? Jakie ma w ogóle podejście do dzieciaków? Ja nie chciałabym jednak zrazić dziecka do stomatologa bo wiadomo, później tylko problemy z zębami
-
klementynka
Z nią na pewno nie zrazisz. Moje dziecko panicznie bało się dentysty, a pani doktor poradziła sobie z nim super. Nie wiem jak kobieta to robi, ale tak zagaduje, tak świetnie opowiada rozmaite historie i bajki, że pociecha nawet nie wiedziała kiedy a było po krzyku:d Jak nigdy nawet jedna łza nam nie spadła;) Powiem ci, że dla mnie to też była ulga wielka bo do tej pory wizyty u dentysty to był istny koszmar, ja też się męczyłam, stresowałam. A teraz - bez porównania.
Brzmi rzeczywiście fajnie. Jeśli tak jest naprawdę to nawet nie będę się zastanawiać tym bardziej, że o dobrego stomatologa dziecięcego nie jest łatwo.
Jak interesuje Cie stomatolog w niedzielę to warto wejść w pierwsze wyniki w google.
Stomatolog Karolina Trusiewicz jest bardzo dobrym lekarzem z wieloletnią praktyką lekarską. Ma gabinet swój Radość Uśmiechu w Warszawie Żoliborzu. Jest pogodną kobietą, z bardo dobrym podejściem do dzieci. Jest godna polecenia i można ją obdarzyć zaufaniem. Potrafi wszystko dokładnie wyjaśnić. Znalazłam ja na stronie.
Ostatnio zmieniony ndz cze 14, 2015 9:06 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Tego typu tematy służą głównie do reklam. Jeśli ktoś szuka dobrego lekarza itd. to pierwsze co -zaczyna szukać w google po danej miejscowości oraz przegląda opinie a nie zadaje pytanie na forach. Także temat zamykam.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...