dobrej jakości tatuaż warszawa

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
madona
Miła Kobietka

dobrej jakości tatuaż warszawa

Post autor: madona »

Chciałabym w najbliższej przyszłości zrobić sobie tatuaż na ramieniu, szukam dobrego studia tatuażu, najlepiej w Warszawie. Będę wdzięczna za opinie i porady. Chodzi o wzór ornamentowo-kwiatowy, mniej więcej mam wizję, jak dziara powinna wyglądać, ale wiadomo wszystko w rękach artysty.
alex1234
Miła Kobietka

Re: dobrej jakości tatuaż warszawa

Post autor: alex1234 »

Tatuaż to poważna sprawa, masz rację kluczowy jest wybór tatuatora. Ja zakrywałam jeden nieudany tatuaż, także z własnego doświadczenia mogę napisać, żebyś naprawdę dobrze przemyślała taką decyzję.
zaporska
Jestem tu nowa :)

Post autor: zaporska »

Mam trzy tatuaże i jestem mega zadowolona, robiłam je w Warszawie na Wilczej, jakbyście byli zainteresowani to mogę polecić Jah Love Tatto, mają bardzo dobrych tatuatorów, utalentowanych. Ważne jest to, żeby tatuator potrafił przenieść nasz pomysł na papier, to bardzo istotna kwestia, żeby znaleźć wspólny język.
sosimply.pl
Miła Kobietka

Post autor: sosimply.pl »

zaporska pisze:Mam trzy tatuaże i jestem mega zadowolona, robiłam je w Warszawie na Wilczej, jakbyście byli zainteresowani to mogę polecić Jah Love Tatto, mają bardzo dobrych tatuatorów, utalentowanych. Ważne jest to, żeby tatuator potrafił przenieść nasz pomysł na papier, to bardzo istotna kwestia, żeby znaleźć wspólny język.
Ja się zastanawiam nad tatuażem. Pomysł to chyba najbardziej istotny w tym przypadku.
zaporska

Post autor: zaporska »

Pomysł jest ważny, ale osoba, która będzie Cię tatuować możne Ci doradzić w kwestii wzoru, zaproponować coś fajnego. Wiadomo, że jak nie ma się talentu plastycznego, wyobraźni takiej, to ciężko samemu ogarnąć wzór, ja mówiłam mniej więcej co chce, trochę zmodyfikowaliśmy kilka detali i wyszło super.
rafala

Post autor: rafala »

Lubię tatuaże, fajna sprawa, chociaż nie każdy powinien decydować się na taką ozdobę:)
klocki edukacyjne
majkusia
Fajna Kobietka

Post autor: majkusia »

Jak w Wawie to tylko Piotr Nowacki ze studia Blood & Pain Tattoo wejdz tam sobie i poogladaj... nie zwklekaj bo to super facet, ma duze doswiadczenie, nie kalkuje tylko tworzy wlasne wzory wiec jego prace sa wyjatkowe oryginalne i niepowtarzalne i kocha to co robi...
madona
Miła Kobietka

Post autor: madona »

Dzięki za pomoc i wszystkie rady, jestem zapisana do Zuzi z Jah Love Tatto :)
izabe.lla

Post autor: izabe.lla »

zaporska pisze:Mam trzy tatuaże i jestem mega zadowolona, robiłam je w Warszawie na Wilczej, jakbyście byli zainteresowani to mogę polecić Jah Love Tatto, mają bardzo dobrych tatuatorów, utalentowanych. Ważne jest to, żeby tatuator potrafił przenieść nasz pomysł na papier, to bardzo istotna kwestia, żeby znaleźć wspólny język.
mogłabyś podesłać zdjęcia swoich tatuażów? jestem ciekawa jak wyszło :) na fejsie ich prace robią wrażenie - to trzeba przyznać :)
orszulka
Miła Kobietka

Post autor: orszulka »

Jah Love kojarzę,jeszcze z czasów dawnej lokalizacji, obecnie są na Wilczej 32. To bardzo profesjonalny salon, a wybór tatuatora zależy juz od twoich preferencji, wzoru, jaki chcesz miec na ciele. Ze swej strony polecam Henia, jesli chcesz mieć realistyczny portret czy fotografię przeniesioną na skórę. :)
ODPOWIEDZ