Dobre kosmetyki naturalne

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Paula0
Miła Kobietka

Dobre kosmetyki naturalne

Post autor: Paula0 »

Szukam jakiegoś dobrego sklepu, gdzie będzie można otrzymać dobre jakościowo naturalne kosmetyki. Macie coś sprawdzonego, gdzie faktycznie produkty są naturalne w rzeczywistości a nie tylko ze swojej nazwy? Jak możecie jakiś sklep zaproponować to chętnie skorzystam z podpowiedzi.
arek33232
Jestem tu nowa :)

Re: Dobre kosmetyki naturalne

Post autor: arek33232 »

Za dobre kosmetyki trzeba zapłacić. To jest bardzo normalna sprawa.
biuro nieruchomości wilanów
Wiki11
Miła Kobietka

Post autor: Wiki11 »

Osobiście uważam, że jedną z fajniejszych ofert naturalnych kosmetyków ma sklep https://e-naturalne.pl/pl/c/Do-ciala/155 . Bardzo cenie sobie masła zwłaszcza te marki Lunia. Bardzo szybko się wchłaniają, genialnie odżywiają skórę, a przy tym można je stosować nawet mając alergię- sama niestety jestem uczulona na masę kosmetyków i wybranie nieodpowiedniego kończy się przykrymi konsekwencjami. Tutaj nie mam takiego problemu:)
beataka
Miła Kobietka

Post autor: beataka »

Śmiało możesz wbijać do sklepu EkoAhimsa https://ekoahimsa.pl/3-kosmetyki-naturalne - znajdziesz tu kosmetyki sprawdzonych marek, zarówno tych droższych, jek i tańszych. Dodatkowo, często można wyhaczyć jakiś rabacik:)
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

najlepszy sklad ma bielenda :) a do tego kosmetyki nie sa drogie
majkusia
Fajna Kobietka

Post autor: majkusia »

nie sa drogie ale tez nie wszystko da sie kupic stacjonarnie
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

no to akurat tez niestety prawda.. chociaz dla mnie to nie problem zamawiam na notino i paczka przychodzi do domu :P
majkusia
Fajna Kobietka

Post autor: majkusia »

aa to ja tez wiele rzeczy na necie zamawiam by bez sensu po sklepach nie latac :D
puderniczka
Fajna Kobietka

Post autor: puderniczka »

Zdecydowanie kosmetyki z Herbapol Polana są najlepsze spośród tych które testowałam . Naturalne nie tylko z nazwy, krótki skład, bezpieczny, polska marka którą na pewno znacie :) Ja używam kosmetyków odmładzających, 40 lat na karku to już najwyższa pora. Kremy w tym krem po oczy i serum olejowe działają zgodnie z oczekiwaniami. Skóra gładsza, koloryt wyrównany :)
Tama
Miła Kobietka

Post autor: Tama »

Jak szukasz fajnych kosmetyków naturalnych to zajrzyj do sklepu online Szklany Składzik - https://szklanyskladzik.pl/. Mają tam kosmetyki wysokiej jakości od różnych polskich firm, które stawiają nie tylko na naturalne, ale także ekologiczne kosmetyki i produkty do domu. Każdy produkt jest dokładnie opisany, tak że wiadomo jaki jest skład i co kupujesz. Sklep dba także o ekologię, przesyłka przygotowują bez zbędnych folii i plastiku.
ODPOWIEDZ