Naturalne kosmetyki
Naturalne kosmetyki
Coraz więcej się słyszy o różnych naturalnych kosmetykach i tak sobie myślę, żeby iść w tym kierunku i powoli także na takie właśnie produkty się przestawić. Może ktoś z Was ma coś sprawdzonego i może podpowiedzieć jakieś sensowne naturalne kosmetyki, po które warto będzie sięgnąć, będą jakościowo na dobrym poziomie i jednocześnie będzie można liczyć na dobrą cenę.
Re: Naturalne kosmetyki
Zwróć uwagę na nową serię naturalnych kosmetyków z różą https://e-naturalne.pl/pl/c/Seria-Renew-Rose/156. Bardzo dobry wybór jak komuś będzie zależało na naturalnych kosmetykach t faktycznie widać, że ta firma sobie bardzo dobrze radzi z tymi różnymi produktami
Do mycia używam żeli Barwy, są hipoalergiczne, mają dobry skład, niedrogie i łatwodostępne. Pasty Himalaya, z naturalnym fluorem, po niej poprawił mi się stan dziąseł i znikł kamień nazębny, więc działa. Można ją dostać w cenie którejś z markowych past, więc jest ok.
quizydlawiedzy.pl
-
Andzejoxmixx
- Jestem tu nowa :)
Jeśli szukasz naturalnych kosmetyków, to powinnaś zajrzeć tutaj kosmetyki guinot są to jedne z najlepszych kosmetyków na rynku.
A seria Eco nature z Bielendy? Tam jest 99% składników pochodzenia naturalnego a opakowania są z recyklingu
super, naprawdę super
Jeśli chodzi o naturalne kosmetyki to na poziomie 98% naturalny skład ma firma Naturikkę i ja jestem z ich kosmetyków zadowolony. Stosuje krem na noc i mam takie wrażenie, że jakby delikatniejszą cerę mam po tych kosmetykach. Pewnie na każdego będą inaczej działać, ale ja chętnie wracam do tej marki i pewnie tak zostanie.