dobra żywność to dieta
dobra żywność to dieta
słyszałam ostatnio że zdrowa i dobrej jakości żywność jest szybciej spalana przez organizm niż żywność chemiczna , sztuczna... więc udałam się do sklepu SPAM w Warszawie ponieważ mają tam zdrową i wysokiej jakości żywność, i jak się okazało można odżywiać się na prawdę smacznym jedzeniem i nie tyć przy tym
a najlepsze że dowiedziałam się o wielu daniach jak np homar czy kawior o których nigdy nie słyszałam... a tam to mają 
Ostatnio zmieniony pt kwie 26, 2013 8:36 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Re: dobra żywność to dieta
każdy organizm jest inny .. wiec nie każdy sposób żywienia jest dobry dla kazdego.. Grunt to dobrać coś odpowieniego dla siebie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
dobra zdrowa żywność, a żywność ekologiczna to dwie różne rzeczy
-
tusia25
ja także uważam że dobra, zdrowa ,przede wszystkim, żywność to dobra dieta:) A co to jest ten sklep SPAM? to sklep czy restauracja? Owoce morze akurat uwielbiam:)) ale jak dotąd to w sumie tylko na BioBazarze kupowałam, bo tak to się boję w jakichś supermarketach..
-
Iwona Waleczko
- Jestem tu nowa :)
A mają tam ostrygi bo akurat poszukuję i nie mogę znaleźć ?
A co do zdrowej żywności to faktycznie od chemii się tyje a zdrowa żywność bez przetworzenia to najlepsze żywność jaka może być ale do tego nie potrzebujesz specjalnych sklepów. Wystarczy wybierać odpowiednie z zwykłego supermarketu a nie to co kusi i co oferują.
A co do zdrowej żywności to faktycznie od chemii się tyje a zdrowa żywność bez przetworzenia to najlepsze żywność jaka może być ale do tego nie potrzebujesz specjalnych sklepów. Wystarczy wybierać odpowiednie z zwykłego supermarketu a nie to co kusi i co oferują.
Zobacz Jak Maria S. Schudła Dzięki Tym Produktom
-
mysiawwr
oczywiście, dobra żywność to dieta. Jeśli się dobrze odżywiasz, to ciało również się do tego ustosunkuje. Ja już mam to za sobą, bo sylwetkę mam taką jaką chciałam, korzystałam z SPAM - różne rodzaje diet, dla każdej Kobiet. Ogólnie marka EatZone jest dla Kobiet
Pozdrawiam i powodzenia !
Pozdrawiam i powodzenia !
Ostatnio zmieniony czw maja 23, 2013 3:35 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Dieta to 60% sukcesu, ważny jest także dobry trening. By uzyskać efekt należy dbać o dietę a także o dobrze ułożony i SYSTEMATYCZNY trening. Niestety nie ma nic za darmo 
Ja mogę polecić coś takiego jak zarodki pszenne. Paczka kosztuje 2-3 zł a witamin ma chyba najwięcej ze wszystkich takich "płatkowatych". Ja to jem z jogurtem.
Najtańsza prasa dziecięca - http://e-czasopisma.pl/e-prasa/dziecko_p17732.xml
Polecam wdrążenie do codziennego jadłospisu zielonych warzyw - głównie brokuły!:) Jabłka są również świetnym sposobem na dostarczenie do organizmy błonnika i tzw. "odtruciu" go!