Przedwczoraj zepsuła misie pralka, co prawda miałam ją już 16 lat. Postanowiłam więc, zakupić sobie nową pralkę, zależy mi żeby była dobra, oszczędna i niedroga co myślicie moje drogie panie o pralce Boscha A++
A może zdecydować się na pralko-suszarkę
dobra niedroga pralka
-
marysia.we
- Jestem tu nowa :)
Re: dobra niedroga pralka
To zależy czy mieszkasz w domu czy bloku. Jak domek to sama pralka wystarczy np. taki fajny model AEG L71260SL
a jeśli blok to pralko-suszarka. Ale tutaj ceny są wyższe i jeśli chce kupić sie coś dobrego trzeba zapłacić ciut więcej
a jeśli blok to pralko-suszarka. Ale tutaj ceny są wyższe i jeśli chce kupić sie coś dobrego trzeba zapłacić ciut więcej
16 lat to niezły wynik, ciekawe czy i teraz można kupić coś, co posłuży przez parę dobrych lat, czy jest to już raczej niemożliwe za mniejszą kwotę.
Dokładnie, stare pralki były dużo lepsze, i nie tylko pralki, wszelkie urządzenia są teraz robione znacznie słabszej jakości. Trudno tak na prawdę określić czy ta będzie dobra. Czasem się kupi tania i jest dobra, a czasem droga i ma jakiś błąd. Nie ma zasady. Trzeba zerknąć na ogólne wykonanie - plastiki, wykończenie i parametry które Cię interesują.
wynajem samochodów toruń
-
ola87r
ja mam amikę i służy juz 3 lata bez zarzutu a kosztowała 800zl
ja mam Polar i też jestem bardzo zadowolona, cena na bank nie była wysoka, ale nie pamiętam dokładnie ile, w każdym razie już 3 lata bez ani jednej awarii 
http://zostantutaj.eu/