Do ktorej godz. na wlasnym weselu?
-
wiosenka26
Do ktorej godz. na wlasnym weselu?
Czy wypada urwac sie z wlasnego wesele? Chcielibysmy w tym dniu miec tez troche czasu dla siebie, czy wypada urwac sie, kiedy goscie bawia sie jeszcze w najlepsze, czy nalezy czekac do rana...
Ostatnio zmieniony czw kwie 14, 2011 9:35 am przez wiosenka26, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dzo
Re: Do ktorej godz. na wlasnym weselu?
no raczej nie wypada
ale po co to chcecie robić bo nie kumam
To jest tylko jeden wieczór a później macie całe życie tylko dla siebie
ja już byłam raz na weselu gdzie para młoda pojechała w plener i dość długo ich nie było. Masakra jakaś, bo goście siedzieli drętwo i czekali aż oni wrócą.
ja już byłam raz na weselu gdzie para młoda pojechała w plener i dość długo ich nie było. Masakra jakaś, bo goście siedzieli drętwo i czekali aż oni wrócą.
-
dione
Na weselu jednak wypada zostać do końca. Wiem, że jest to taki dzień, w którym chce się chociaż przez chwilę pobyć samemu, jednak niestety nie ma co na to liczyć. Rodzina zapewne będzie chciała z nami cieszyć się tym wydarzeniem i jednak niejako gospodarzom całej imprezy nie wypada wyjść wcześniej.
-
Eleganckistyl_pl
Zgadzam się,na własnym weselu nie wypada zrywać się wcześniej,tylko najlepiej byłoby po prostu zostać do końca i już. Potem bedzie jeszcze wiele wspólnych chwil które spędzicie razem,a na weselu zostańcie do końca.
-
grzmotna
raczej wypada pozostac do końca i bawic sie razem z gośćmi Jesli chcesz sie wyspać mozna powiedziec okkiestrze ze np chcesz zabawe do X godziny a po tem goscie sie rozejdą
-
superja
Trzeba siedzieć do końca w końcu jesteś najważniejszą osobą razem z mężem na tym przyjęciu także musicie dać ludziom przykład. I skoro to tylko 1 noc bawić się na całego.
-
Japaneczka
Na swoim weselu byłam w 3 miesiącu ciąży i zostałam do samego rana mimo, że już na prawdę nie miałam siły bo ostro się wyszalałam. Dobrze, że brzuszka jeszcze nie miałam bo mogłabym się nie wybawić na własnym weselu:)
-
koralowadama
Zdecydowanie nie wypada. Ja będąc gościem bym się obraziła.
-
mimargo
A myśmy byli na weselu, na którym Para Młoda godzinę po oczepinach udała się na noc poślubną
, ale to zrozumiałe, bo były jeszcze poprawiny na drugi dzień, nikt się nie obraził. Jednak gdyby to było wesele jednodniowe, to czułabym niesmak
.
-
Zorka
Najlepiej do samego końca, teraz nikt juz nie chołubi tak nocy poslubnej, bo wiekszość par mieszka ze sobą przez slubem.
-
zlote_runo
Jak to do której? Jak w dobrej knajpie - do ostatniego gościa.
-
lidka86
my zerwaliśmy się o 4,30 nad ranem.. ale niestety nie dlatego że chcieliśmy ale musieliśmy.. emocje zrobiły swoje i nad ranem krzysiek musiał wziąść mnie na powietrze i tam zasłabłam... na sali zostało może 15 osób.. świadkowa przeprosiła gości że młodzi musieli już jechać... pojechaliśmy do domu i od razu usnełam.. obudziłam się o 2 popołudniu a o 16 mieliśmy poprawiny...
na poprawinach przeprosiliśmy osoby których zostawiliśmy nad ranem bez pożegnania. każdy rozumiał że ślub to wielkie emocje i napięcie i dopiero jak emocje puszczały to wyczerpany organizm zrobił swoje..
na poprawinach przeprosiliśmy osoby których zostawiliśmy nad ranem bez pożegnania. każdy rozumiał że ślub to wielkie emocje i napięcie i dopiero jak emocje puszczały to wyczerpany organizm zrobił swoje..
- mandarynka88
- Jestem tu nowa :)
My nie dalismy rady wytrwać do końca. Wesele planowo miało się skończyć o 5-6. A tu 6:20 i jeszcze pary pląsają po parkiecie, także my pożegnaliśmy się z nimi i zaprosiliśmy na poprawiny i poszlismy do apartamentu a rodzice i świadkowie pełnili honory:)