Do kogo z rodziny jesteście najbardziej podobni?
-
oOosylwiaoOo
Re: Do kogo z rodziny jesteście najbardziej podobni?
Ważne, że nie jesteśmy podobne do listonosza
hehe
bądź sąsiada 
- JakTakJakNie
- Jestem tu nowa :)
oOosylwiaoOo pisze:Ważne, że nie jesteśmy podobne do listonoszahehe
bądź sąsiada
ja niestety do taty... ten nos <załamana> jak traktor.
-
oOosylwiaoOo
Haha:D Grunt to dobra samoocena:PJakTakJakNie pisze:oOosylwiaoOo pisze:Ważne, że nie jesteśmy podobne do listonoszahehe
bądź sąsiada
![]()
![]()
ja niestety do taty... ten nos <załamana> jak traktor.
- JakTakJakNie
- Jestem tu nowa :)
Ale ja na serio mam kulfona każdy mi to mówi xD
No nic nie poradzę, że ładna nie jestem nie mam się czym chwalić
No nic nie poradzę, że ładna nie jestem nie mam się czym chwalić
-
babsko
promenadaslonca pisze:Babsko , a jak teraz??

-
promenadaslonca
z nosa jestem zadowolona... z ust też, z oczu i owszem, na ich oprawę nie narzekam, uszu nie mam odstających... włosy godne pozazdroszczenia... no ideał!. Tylko jak to razem do kupy złożyć to jakieś takie... nieszczególne. 
-
ireth
Daj spokój, z tak dobrych komponentów musi się zrobić coś dobrego. Ale wiem, że nikt tak nie potrafi przyłożyć kobiecie, jak ona sama 
Jestem pomieszana, mam cechy i mamy i taty. Właściwie jeszcze nikt w 100% nie powiedział do kogo jestem podobna ; D
-
babsko
Jedyne, co takim jak ja zostaje, to wiara, że każda potwora znajdzie swego amatora. Prędzej, czy później 
-
promenadaslonca
Szkoda tylko, że na ogól znajdujemy, my, "potwory", prawdziwe potwory... bo nie wierzymy, że mogłybyśmy mieć kogoś lepszego.babsko pisze:Jedyne, co takim jak ja zostaje, to wiara, że każda potwora znajdzie swego amatora. Prędzej, czy później
-
ireth
A nie spotykacie czasem par, w których jedno jest bardzo ładnym osobnikiem, a drugie paskudą? Nie zastanawiacie się wtedy, co on/ona w niej/nim widzi?
-
promenadaslonca
Spotykam. Zastanawia mnie to zwłaszcza kiedy przystojny i ładny jest facet, a kobieta mniej niż przeciętna. Myślę sobie wtedy: co ona takiego w sobie ma? Czy może on zwraca uwagę na wnętrze, a nie na urodę?ireth pisze:A nie spotykacie czasem par, w których jedno jest bardzo ładnym osobnikiem, a drugie paskudą? Nie zastanawiacie się wtedy, co on/ona w niej/nim widzi?
-
babsko
Promenado, coś w tym jestpromenadaslonca pisze:Szkoda tylko, że na ogól znajdujemy, my, "potwory", prawdziwe potwory... bo nie wierzymy, że mogłybyśmy mieć kogoś lepszego.babsko pisze:Jedyne, co takim jak ja zostaje, to wiara, że każda potwora znajdzie swego amatora. Prędzej, czy później
Zaś ireth- ja w ogóle nie zwracam uwagi na wygląd zewnetrzny. Jak mi się ktoś podoba, nie potrafię go ocenić. Mam zresztą inny gust niż wszyscy. Ktoś, kto dla mnie jest piękny, dla gminu jest paskudny
-
ireth
U mnie w rodzinie jest takie powiedzonko, kiedy ktoś zrobi coś głupiego: ty się chyba do Pachla podałeś.Nie mam pojęcia i do tej pory jakoś nie pytałam o to,kto to ten Pachel. Musze się dowiedzieć.
-
promenadaslonca
U mnie się mówi wtedy: ty to chyba jesteś dzieckiem stryja Józka. To był taki kuzyn mojego dziadka, który był jedynym w rodzinie komunistą. Jego walka ideologiczna objawiała się głównie alergią na pracę oraz ucieczką tuż przed wojną do Argentyny.
-
babsko
A u mnie , że i do d..y nie podobny 
-
ireth
Babsko
Wiem kim był Pachel. Otóż był to miejscowy rakarz, człek trudniący się wyłapywaniem bezpańskich psów. Ponoć można było mu zlecić kradzież dowolnego psa i zabójstwo psa. Paskudna persona.
Wiem kim był Pachel. Otóż był to miejscowy rakarz, człek trudniący się wyłapywaniem bezpańskich psów. Ponoć można było mu zlecić kradzież dowolnego psa i zabójstwo psa. Paskudna persona.
-
promenadaslonca
Faktycznie, nieciekawy osobnik... Ale przynajmniej nie komunista 
-
ireth
No nie wiem... on zabijał zwierzęta... Ponoć je zjadał... Fuj.
-
promenadaslonca
No wiesz... Rzeźnicy też zabijają zwierzęta i na ogół je jedzą, a wcale nie muszą być fuj.
-
ireth
Oj tam, oj tam... wiesz o co chodzi. Facet szemrany był i tyle.