Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
jak wiecie drogie mamusie duużo na youtubie filmików z gadżetami i jakimiś recenzjami gier :/ szukałam czegoś takiego dla rodziców z recenzją zabawek i chyba coś znalazłam SPAM znacie też jakieś ? A skąd Wy czerpiecie informacje na temat produktu dla dzieci?
zabawek jest zawsze pełno wszędzie, ale oprócz zabawek należy zadbać o bezpieczeństwo swojego dziecka. Koleżanka poleciła mi, abym kupiła rolety okienne z napinaczem łańcuszka (można kupić sam napinacz łańcuszka w marketach budowlanych) SPAM ). Kupiłam to i nie żałuję. Teraz sznurek od rolet (czy jak ktoś ma też żaluzje) nie dynda sobie swobodnie tylko jest napięty i nie ma szans na to, żeby dziecko się w to zaplątało.
Ostatnio zmieniony wt lis 12, 2013 3:25 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM
To już potrzebne są recenzje do takich rzeczy? Najlepsza recenzja, to jak dziecko po tygodniu nie rzuci zabawki w kąt, a jak mu się zdarzy, to będzie jej szukać.
Wygląda miło, przetestujemy na pewno. Zwłaszcza, ze ostatnio w szkole mówia o zwierzętach, które zimują, które odlatują, więc przyrodnicze klimaty są na tapecie.