Dieta w czasie kwarantanny

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Ewarda88
Jestem tu nowa :)

Dieta w czasie kwarantanny

Post autor: Ewarda88 »

Cześć dziewczyny, ciekawi mnie, jak sobie radzicie z dietą na kwarantannie? Udaje Wam się trzymać, czy raczej - jak u mnie, siedzenie w domu sprzyja podjadaniu? Lodówka tak jakoś bliżej. I jakby głośniej i częściej wzywała. Też tak macie? A na dodatek, w domu nie mam motywacji, by ćwiczyć.
Doomiiniika

Re: Dieta w czasie kwarantanny

Post autor: Doomiiniika »

Najlepsza motywacja jest w grupie! Dobrze też być pod okiem Trenera. ;) Uczymy robienia prawidłowych zakupów, prowadzimy kursy zmiany nawyków żywieniowych, a także ćwiczenia - WSZYSTKO ONLINE!
Zapraszam do wypełnienia formularza kontaktowego, a skontaktuję się i o wszystkim opowiem :)

https://forms.gle/DL19zC66EZ565yhF7
Ernesta

Post autor: Ernesta »

Faktycznie siedzenie w domu sprzyja nie tylko pojawieniu się kilku nadprogramowych kilogramów, ale też złych nawyków żywieniowych.Najważniejsze to samemu sobie gotować,wtedy wiemy co jemy.Można też posiłkować się małym agd,czyli opiekaczem do kanapek z trzema wymiennymi płytami grzewczymi Mesco 3045
Dzięki wymiennym płytom,zrobimy we własnej kuchni zdrowe,ciepłe kanapki z warzywami,grillowane warzywa czy mięso,a także smakowite i aromatyczne gofry na wiele sposobów.Możemy je tworzyć nie tylko na słodko, ale też z dodatkiem zdrowych przypraw czy ziaren.Opiekacz jest niewielki,łatwy w użytkowaniu i czyszczeniu.
szybka-gotowka.net.pl
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Ja mam stanowczo za blisko do barku a tam za dużo pyszności...wiec chyba alkoholizm się pogłębi.
Iskierka
Miła Kobietka

Post autor: Iskierka »

Ogólnie to starm sie jesc zroznicowanie, zarowno np. zdrowe salatki i domowe obiady jak i czasem zrobic sobie cheat day i zamowic pizze.
AnitaT
Miła Kobietka

Post autor: AnitaT »

A ja zamawiam sobie catering z Wygodnejdiety, z resztą już od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona z efektów. Posiłki są smaczne, zdrowe i różnorodne. A że mają wszelkie certyfikaty bezpieczeństwa i jakości to wiem, że moje jedzenie jest przygotowane w odpowiednich warunkach.
Halinka

Post autor: Halinka »

Ja zaczęłam w jogę i zupełnie nie żałuję. Od tego co prawda dość powoli się chudnie, ale nie narzekam - bardzo dobrze robi na plecy i faktycznie zrzuciłam kilka kilo ;) do tego mam ziołowy suplement na pobudzenie metabolizmu (paraceum), piję szalenie dużo wody i jak mogę, to teraz wieczorami wychodzę na dłuższy spacer. Jakoś to wszystko razem działa :D cieszę się, bo przynajmniej nie musiałam sobie wszystkiego tak strasznie odmawiać
Winda78

Post autor: Winda78 »

Ja w czasie kwarantanny przytyłam 4 kilo :( ponoć oragnizm w taki sposób reaguje na stress.... pytanie kiedy się już odstresuję i zrzucę te dodatkowe kilogramy :(
izabelka994

Post autor: izabelka994 »

Więcej siedzisz, masz więcej czasu na jedzenie itd. To może wcale nie być wina stresu. Zacznij liczyć kalorie i jeść tyle ile wymaga Twoje zapotrzebowanie
Amelia1
Miła Kobietka

Post autor: Amelia1 »

Ja jakoś sobie radzę, nie mam z tym większego problemu. Posiłki najczęściej robię sama więc wiem co jem i ile. Polecam jeść mniejsze posiłki ale częściej, na początku może być ciężko ale z czasem się przyzwyczaisz i będzie to Twój nawyk ;)
carol-bork
Miła Kobietka

Post autor: carol-bork »

Dieta w czasie kwarantanny to bardzo ciekawy temat. Teraz jest bardzo duży wybór tego czy wybrać dietę czy catering dietetyczny czy treningi czy jedno i drugie czy wszystko naraz. Ja od siebie mogę do tego dorzucić jeszcze catering dietetyczny od Wygodnadieta.pl
Kajka

Post autor: Kajka »

Mi lepiej wychodzi odchudzanie podczas kwarantanny niż normalnie :D
ODPOWIEDZ