dezodorant w kremie

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
kika75

dezodorant w kremie

Post autor: kika75 »

deo krem jest niezwykle łagodny i nadaje się do wrażliwej skóry mężczyzn, jak i kobiet. Zapewnia super ochronę przed przykrym zapachem potu. Szybko się wchłania nie pozostawiając żadnych plam na skórze ani na ubraniach produkuje go firma locherbera czy ktoś stosuje taki krem ????
Paulina13

Re: dezodorant w kremie

Post autor: Paulina13 »

Od wielu lat jestem wierna jednemu dezodorantowi, a konkretnie stosuję Rexonę w sztyfcie i uważam, że nie ma dla mnie nic lepszego.
numeria

Post autor: numeria »

super rozwiazaniem jest preparat etiaxil badz odpowiednik odaban ... wygodny - uzywa sie go zaledwie dwa razy w tygodniu i naprawde eliminuje pocenie sie ... :)
apollo

Post autor: apollo »

Dezodorant naturalny łagodny w sprayu Hb mam od dłuższego czasu. O co chodzi z tymi kremami? One faktycznie mają pozytywny wpływ na skórę? Skóra się jakoś drastycznie zmienia?
Cute_5
Miła Kobietka

Post autor: Cute_5 »

Pierwsze słyszę o takim dezodorancie. Ja osobiście używam zwykłego w sprayu z adidasa.
ODPOWIEDZ