DEPILACJA
Re: DEPILACJA
Jeśli chodzi o depilację to radziłabym wybrać się do specjalistki 
Hurtownia kosmetyków – szeroki asortyment, konkurencyjne ceny
A najlepiej do takiej od depilacji laserowej ;p jakoś wosku sobie nie wyobrażam, że miałabym sobie włosy rwać z nóg .. i innych miejscalalis pisze:Jeśli chodzi o depilację to radziłabym wybrać się do specjalistki
tutaj akurat muszę przyznać rację, faktycznie taka depilacja laserowa jest chyba obecnie najlepszym rozwiązaniem, sama korzystałam z tego rodzaju zabiegu, miałam robioną depilację pach laserem LightSheer, ból praktycznie żaden, a efekt powiem Wam na prawdę niesamowity, mam w tym zakresie spokój na pewno na kilka dobrych lat 
Polecam woski z tej hurtowni : http://fajnepaznokcie.pl/kategoria/2/depilacja.html
depilacja to dobre rozwiązanie. Trzeba mieć anielską cierpliwość do wosku, maszynek etc., a depilacja np. systemem in-motion pozwala nam skutecznie usunąć owłosienie i mieć spokój.
-
gwiadka090
- Jestem tu nowa :)
depilacja... robię to sama... no chyba że brewki i wąsik... to kosmetyczka ciacha woskiem

owszem... moze i pasta cukrowa mniej boli.. ale chyba jednak wosk praktyczniejszy...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
a_gatka
To chyba zależy też od tego, jak kto znosi ból. Znam dziewczyny, które twierdzą że wosk boli bardziej. Mnie samą już mało co boli, bo i mało co mi odrasta
gohusia - ja robiłam epilfree jak narazie mam spokój, bo efekt trzyma się ładnie. Pewnie powtórzę w połowie września. Czemu pytasz?
gohusia - ja robiłam epilfree jak narazie mam spokój, bo efekt trzyma się ładnie. Pewnie powtórzę w połowie września. Czemu pytasz?
Ja trochę boję się depilacji laserem, w tym tygodniu idę na depilację woskiem Lycon, nie wiem, czy ktoś słyszał, bo to nowość w Polsce. Zależało mi, żeby wosk usuwał bardzo krótkie włoski, nawet te do 2 mm, dlatego zdecydowałam się na taką formę i zapisałam się do Bellisany na próbną depilację, zobaczę, jaki będzie efekt i dam Wam znać 
-
gohusia
Napewno laser boli a do tego nie zawsze okazuje się skuteczny, bo jednak jasne włoski nie są usuwane. Są osoby które mają tylko jasne włoski więc laser nie ma sensu. Ja kiedyś miałam zamiar udać się właśnie na laser ale kosmetyczka mi odradziła. Potem wpadłam na epilfree i jestem zadowolona. Zbliża się okres jesienny więc chętnie zapuszczę włoski aby na wiosnę mieć już serię zabiegów za sobą.
dla mnie najlepszy depilator 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Ja wytrzymuje bol przy depilatorze, ale potem przez jeden albo dwa dni pozostają mi czerwone kropki na całych nogach. Nie za bardzo wiem jak z tym walczyć. Kremowanie w ogóle nie pomaga. Macie na to jakieś sposoby?
Również mam problem z tymi krostkami czerwonymi i kropkami. Wygląda to mało atrakcyjnie, czy tylko plastrami trzeba się depilować?
Pozdrawiam, Aneta!
Moja stronka: http://www.mandatownia.pl
Moja stronka: http://www.mandatownia.pl
Na kropki balsam łagodząco nawilżający 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
Tusia
Po nim w zasadzie co drugi włos wrasta mi w skórę i męczę się jak nie z włosami to później z wyciąganiem ich spod skóry - tragedia!!!!!dziuska pisze:dla mnie najlepszy depilator
Epilfree natomiast to nie tylko pozbywanie się włosów na teraz ale inwestycja na przyszłość, dzięki zabiegom które kosmetyczka wykonuje po wosku.
Jesień to idealny czas na epilfree, ja tak zrobiłam rok temu, zapuściłam sobie niezłe haszcze, żeby łatwiej poszła depilacja, potem kilka zabiegów, ostatnio chyba w kwietniu i na całe lato miałam względny spokój, czasem jakiś jeden samotny włosek odrastał, ale go wyciągałam pęsetą, nawet wyrywaniem tego nie nazwę, bo łatwo i bezboleśnie wychodziły
Te czerwone krostki na nogach to podrażnienie skóry po prostu. Wprawdzie nie powinno się tego niczym smarować, bo szybciej bakterie niby wnikają. Ja w zasadzie też nic nie nakładam, nie smaruję, na drugi dzień znika:)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
apollo
Radzę wybrać się na depilację woskiem do salonu. Idąc na to szkolenie do new nails, miałam wątpliwości czy kiedykolwiek mi się to przyda, a się przydało. Mamy całkiem sporo klientek na tą usługę, co najważniejsze zadowolonych. Spróbujcie 
-
sabinamusial
-
Jola Jolanta

jest różnica
-
EPStudio_pl
Różnica jest tutaj bardzo widoczna i oczywiście jak najbardziej warto skorzystać z depilacji laserowej w dobrym salonie kosmetycznym,wtedy mamy pewność,że będą efekty.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Prawdopodobnie depilacja laserowa to tylko przy ciemnych włosach , przy jasnych i siwych nie jest skuteczna
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Depilacja powinna poprawić estetykę, jednak nieprawidłowo wykonana może wręcz zaszkodzić nam.