Czy możecie polecić jakiś darmowy program do rozliczenia PIT-u? Programik by był darmowy i mial aktualne formularze - to podstawa
Darmowy program do rozliczenia PIT-u
Darmowy program do rozliczenia PIT-u
Hej
Czy możecie polecić jakiś darmowy program do rozliczenia PIT-u? Programik by był darmowy i mial aktualne formularze - to podstawa
pozdrawiam!
Re: Darmowy program do rozliczenia PIT-u
lepiej z takim PIT'em wybrać się do biura rachunkowego, które robi takie rozliczenie roczne ja przynajmniej tak właśnie robię, potem przynajmniej nie trzeba sie martwić, że będzie potrzebna korekta
Jeżeli nie masz skomplikowanych odliczeń, to nie ma sensu komuś płacić:P
mnie co roku rozliczała siostra... ale
w zeszłym roku pobrałam program ze strony ministerstwa, tym bardziej, że od razu go można wysłac na bramkę i od razu pobierasz UPO (urzędowe potwierdzenie odbioru) i z głowy
mnie co roku rozliczała siostra... ale
w zeszłym roku pobrałam program ze strony ministerstwa, tym bardziej, że od razu go można wysłac na bramkę i od razu pobierasz UPO (urzędowe potwierdzenie odbioru) i z głowy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Spróbuj ten: Program PIT 2012 podobno dobry
Ja sie akurat rozliczyłam innym, ale jego bym nie poleciła, z tego moi znajomi z niego korzystali i byli zadowoleni:)
A ja polecam pitax.pl
Fajny i ładny programik
Fajny i ładny programik
ostatnio tez czytałam na stronie inicjatywy w$p1erajmy hosp1cja że w takich placówkach ma dyżur osoba, które potrafi wypełnić taki formularz i robi to dla nas bezpłatnie w zamian za wskazanie tej organizacji jako uprawnionej do odbioru 1 % podatku, wydaje się być to dosyć uczciwe rozwiązanie