Czy wybaczy kłamstwo

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
niki8906
Jestem tu nowa :)

Czy wybaczy kłamstwo

Post autor: niki8906 »

Cześć
mam 23 lata i od trzech lat jestem w szczęśliwym związku wszystko zaczęło się rok przed naszym spotkaniem. Spotkałam mężczyznę z którym kilka razy się spotkałam i poszliśmy do łózka, ja nie chciałam tego długo ciągnąć więc kazałam mu spadać a mój obecny partner widział nas razem w barze. Rok po tym zdarzeniu mój obecny partner pytał się mnie czy łączył mnie coś więcej z tamtym facetem powiedziałam że nie ale nie dawno widziałam tamtego mężczyznę i obawiałam się że powie wszystko mojemu facetowi więc powiedziałam sama. To było dla mnie straszne bo bardzo się tego wstydzę bo nie chce znać tego mężczyznę bo on jest nie obliczalny.Czy mój partner mi wybaczy?
proszę o jakieś rady
lia23

Re: Czy wybaczy kłamstwo

Post autor: lia23 »

myślę, że jeśli go przeprosisz za swoje kłamstwo i powiesz, że żałujesz tego bardzo i wyjaśnisz mu powody dla których skłamałaś, oraz zapewnisz, że nie będziesz o oszukiwać więcej i że będziesz starała się budować zaufanie w związku to będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie:)
Madziulka

Post autor: Madziulka »

Jeżeli kocha to na pewno wybaczy :-) porozmawiaj z nim szczerze, powiedz że żałujesz tej sytuacji i mam nadzieję a raczej jestem pewna że będzie wszystko ok :-) Powodzenia :-*
Obrazek

Obrazek
niki8906

Wybaczył i jestem bardzo szczęśliwa?::)))))))))))))))))
lia23

cieszę się, że wszystko się ułożyło, pamiętaj by teraz nie zawieść jego zaufania, które jest nadszarpnięte, trzeba o to bardzo dbać, powodzenia i wszystkiego dobrego:)
dzielna92

Post autor: dzielna92 »

jeżeli się kochacie to Ci wybaczy :)
Pokaz mu jak bardzo Ci na nim zależy :)
TERAZ ALBO NIGDY - od tych słów zaczęłam odchudzanie.
-100 kg :)
https://dzielna.wordpress.com/
Madziulka

Post autor: Madziulka »

niki8906 pisze:Wybaczył i jestem bardzo szczęśliwa?::)))))))))))))))))
No to super :-) powodzenia i szczęścia życzę :-*
Obrazek

Obrazek
niki8906

Teraz wiem, że najlepsza jest najgorsza prawda niż kłamać cały czas. I dlatego obiecaliśmy sobie nie okłamywać się. Bo związek zbudowany na kłamstwie nie przetrwa długo.
lia23

masz rację, dbajcie o zaufanie bo to jest najważniejsza rzecz w związku.
ODPOWIEDZ