Czy wybaczy kłamstwo
Czy wybaczy kłamstwo
Cześć
mam 23 lata i od trzech lat jestem w szczęśliwym związku wszystko zaczęło się rok przed naszym spotkaniem. Spotkałam mężczyznę z którym kilka razy się spotkałam i poszliśmy do łózka, ja nie chciałam tego długo ciągnąć więc kazałam mu spadać a mój obecny partner widział nas razem w barze. Rok po tym zdarzeniu mój obecny partner pytał się mnie czy łączył mnie coś więcej z tamtym facetem powiedziałam że nie ale nie dawno widziałam tamtego mężczyznę i obawiałam się że powie wszystko mojemu facetowi więc powiedziałam sama. To było dla mnie straszne bo bardzo się tego wstydzę bo nie chce znać tego mężczyznę bo on jest nie obliczalny.Czy mój partner mi wybaczy?
proszę o jakieś rady
mam 23 lata i od trzech lat jestem w szczęśliwym związku wszystko zaczęło się rok przed naszym spotkaniem. Spotkałam mężczyznę z którym kilka razy się spotkałam i poszliśmy do łózka, ja nie chciałam tego długo ciągnąć więc kazałam mu spadać a mój obecny partner widział nas razem w barze. Rok po tym zdarzeniu mój obecny partner pytał się mnie czy łączył mnie coś więcej z tamtym facetem powiedziałam że nie ale nie dawno widziałam tamtego mężczyznę i obawiałam się że powie wszystko mojemu facetowi więc powiedziałam sama. To było dla mnie straszne bo bardzo się tego wstydzę bo nie chce znać tego mężczyznę bo on jest nie obliczalny.Czy mój partner mi wybaczy?
proszę o jakieś rady
-
lia23
Re: Czy wybaczy kłamstwo
myślę, że jeśli go przeprosisz za swoje kłamstwo i powiesz, że żałujesz tego bardzo i wyjaśnisz mu powody dla których skłamałaś, oraz zapewnisz, że nie będziesz o oszukiwać więcej i że będziesz starała się budować zaufanie w związku to będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie:)
Jeżeli kocha to na pewno wybaczy
porozmawiaj z nim szczerze, powiedz że żałujesz tej sytuacji i mam nadzieję a raczej jestem pewna że będzie wszystko ok
Powodzenia :-*
Wybaczył i jestem bardzo szczęśliwa?::)))))))))))))))))
-
lia23
cieszę się, że wszystko się ułożyło, pamiętaj by teraz nie zawieść jego zaufania, które jest nadszarpnięte, trzeba o to bardzo dbać, powodzenia i wszystkiego dobrego:)
jeżeli się kochacie to Ci wybaczy 
Pokaz mu jak bardzo Ci na nim zależy
Pokaz mu jak bardzo Ci na nim zależy
No to superniki8906 pisze:Wybaczył i jestem bardzo szczęśliwa?::)))))))))))))))))
Teraz wiem, że najlepsza jest najgorsza prawda niż kłamać cały czas. I dlatego obiecaliśmy sobie nie okłamywać się. Bo związek zbudowany na kłamstwie nie przetrwa długo.
-
lia23
masz rację, dbajcie o zaufanie bo to jest najważniejsza rzecz w związku.