Czy wielkość ma dla was znaczenie?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Wiedzma
Jestem tu nowa :)

Re: Czy wielkość ma dla was znaczenie?

Post autor: Wiedzma »

.

Cay rozmiar ma znaczenie?

Oczywiscie ze TAK!!!

Posiadacz zbyt malego penisa nie nadrobi nawet najwspanialsza wyobraznia, niestety ale takie sa fakty :)

Z drugiej strony: "uwazajcie o czym marzycie bo marzenia sie spelniaja" :)

Ja marzylam o dorodnym kutasie i wlasnie posiadacza takiej dorodnosci mam...

Powiem tak hmmm pewne pozycje odpadaja, bo rozmiar robi swoje, ale absolutnie zadne figle tego nie zastapia, zeby nie wiem jak sie starac :)

Wielki jest zajebisty i tyle :)

.
maks991

Post autor: maks991 »

ja dochodzę i dostaję orgasmu po maxorman które są także na powiększenie członka
Nessa

Post autor: Nessa »

To zależy. Mnie to aż tak bardzo nie przeszkadza.
Ula.pawel

Post autor: Ula.pawel »

dla mnie ma :) ale znalazłam to pytanie w jednej z ankiet i byłam zaskoczona wynikami, jakie dały inne panie. Zapraszam was do wypełnienia - możecie później poznac wyniki
SPAM
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 8:22 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
novelka

Post autor: novelka »

Wielkość nie ma znaczenia. Ważna jest technika :)
Hi!
alicjasss

Post autor: alicjasss »

na wielkość penisa nie zawsze mają wpływ tylko dobre geny. Mój narzeczony prowadzi w słupsku siłownie i mówił ostatnio że chłopaki łykają jakieś tabletki z USA na powiększenie penisa i że to podobno działa. Z tego co pamiętam nazywają się maxorman czy jakoś tak . Jeśli znajdziecie drogie Panie u swojego mężczyzny ten podejrzany specyfik zastanówcie się ....... swoją drogą ciekawe czy te tabletki coś dają na długo.
IIsabella31

Post autor: IIsabella31 »

mój chłopak brał kiedyś te tabletki maxorman bo miał kompleks małego penisa - co prawda gdy stał miał tylko 16cm i był bardzo chudy. Pamiętam że po tych tabletkach jak mierzyliśmy wydłużył mu się jakieś chyba 3 - 4 cm no i był o wiele grubszy niż wcześniej. Było to około 2 lata temu więc to chyba trwała zmiana bo ma tak cały czas. Jak ktoś chce może pobrać ten specyfik raczej nie zaszkodzi.
pueblloe

Post autor: pueblloe »

IIsabella31 pisze:mój chłopak brał kiedyś te tabletki maxorman bo miał kompleks małego penisa - co prawda gdy stał miał tylko 16cm i był bardzo chudy. Pamiętam że po tych tabletkach jak mierzyliśmy wydłużył mu się jakieś chyba 3 - 4 cm no i był o wiele grubszy niż wcześniej. Było to około 2 lata temu więc to chyba trwała zmiana bo ma tak cały czas. Jak ktoś chce może pobrać ten specyfik raczej nie zaszkodzi.
dobry jest ten specyfik :)) dzieki dziewczyny
ODPOWIEDZ