Czy wasi faceci wiedzą o Babskich Sprawach?
-
sabrina255
- Jestem tu nowa :)
Re: Czy wasi faceci wiedzą o Babskich Sprawach?
Mój zdaje sobie z tego sprawę, że siedzę na różnego rodzaju forach dla kobiet, ale nie za bardzo go to interesuje 
Mój sie nie interesuje, nie mam czego ukrywać z drugiej strony... A z trzeciej strony to jestem tu nowa 
Kobieta zmienna jest...
wie ze przesiaduje tutaj, smieje sie ze robie za psychologa jak komus cos doradzam
a z drugiej strony buczy, ze tyle czasu przed kompem spedzam
-
kamajarecka
nie masz szacunku do swojego chłopaka, to smutneLily of the Valley pisze:Mam do was pytanie, dziewczynki.![]()
Czy wasi panowie wiedzą o tym, że piszecie na tym forum? Mój M. wie, że piszę na jakimś kobiecym, bo gdy u niego jestem to czasem coś tutaj skrobnę. Niekiedy zajrzy mi przez ramię, co mnie troszkę irytuje, wtedy wyłączam okno przeglądarki, bo wolę mieć poczucie swobody i prywatności). Ale on nie widzi w tym, że tu piszę nic złego, a nawet gdyby widział, to bym się tym nie przejęła.
Ja mu o tym powiedziałam i teraz jak nikt mi nie może pomóc to mój facet radzi mi, żebym odwiedziła właśnie to forum 
konto w jakim banku ?
Mój nic nie wie, trzeba mieć jakieś tajemnice w końcu. Może mu kiedyś powiem, ale właściwie to po co, jeszcze będzie chciał zajrzeć co pisze.
Wie. Raz zaglądnął i stwierdził, że więcej nie chce. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Oj drogie panie, nie wiem jak inni panowie ale jak przykładowo myślę że wiem prawie wszystko o swojej kobiecie i jej sprawach. Mamy wiele ze sobą dialogu.
http://www.open-info.eu
mój X wie, o innym kobiecym forum i innym ogólnym 
z resztą sama go swego czasu wciągnęłam na niedziałające już forum
a o tym i tez się pewnie dowie
z resztą sama go swego czasu wciągnęłam na niedziałające już forum
a o tym i tez się pewnie dowie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mój nawet mi doradza do kogo mam się odezwać jak mam jakiś problem
Nie zdziwiłabym się jakby miał tutaj konto 
objawy chorych zatok - leczzatoki pl
-
AnaStazJa
Pewnie, że wie
No bo co to za tajemnica 
-
filmomanka
wie, ale nie ma wstępu

Nie wie, nie jest to mu potrzebne do szczęścia;-)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
wie niestety co mnie irytuje gdy chce zadac pytnie dotyczace Nas... bo w kazdej chwili moze przeczytac. ale grunt ze nie zna hasła.
choc gdy bylam zalogowana to czasem czytal co pisalam ciekawego..
-
paula
mój ukochany o tym nie wie - przecież nie musi wiedzieć o mnie dosłoooownie wszystkiego. A każda kobitka musi się czasem wygadać, a najwygodniej to zrobić właśnie tutaj - na forum, jak jest się anonimowym 
-
paula93
M. wie o tym forum. mieszkamy razem i nie bardzo dało się ukryć to moje zaglądanie tutaj
nawet nie próbowałam ukrywać.. sama mu powiedziałam, że mam swoje forum
on ma swoje forum o motorach ( to jego pasja ) a ja mam swoje . On nie patrzy o czym ja piszę i także ja nie patrzę o czym on pisze
szanujemy to 
Mój luby wie o jakimś tam forum, jednak nigdy go to jakoś szczególnie nie interesowało. Czasem jak mamy spięcie, to zgryźliwie rzuci, czy aby przypadkiem nie powinnam tego sobie opisać w sieci, aby się lepiej poczuć 
Mój wie tyle że piszę z kimś w necie. Ale czy na forum, czy na poczcie, czy na fb - tego nie wie. Zresztą on dość zacofany w komputerach jest, nie umiałby poszukać gdzie i co napisałam. No i dobrze, bo trochę tu na niego nasmarowałam 
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
Wie, po co mam cokolwiek przed nim ukrywać. Nie robi wyrzutów, nie mam przed nim tajemnic i tak jets nam dobrze
O nie, nie! To jest moja strefa!
Coś tam wie, że lubię sobie popisać, ale mówię, że to właśnie babskie forum i kropka! Reszta to tajemnica.
„– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.”
- Michaił Bułhakow (z książki Mistrz i Małgorzata)

- Michaił Bułhakow (z książki Mistrz i Małgorzata)

Mój wie, ale też specjalnie się nie zagłębia
W ogóle Go to nie rusza
Mój też wie, że gdzieś tam sobie pisze ..... Czasem nawet widzi otwartą stronkę, ale nie ma nic przeciwko.
- BLONDIrELLA
- Miła Kobietka
Moj sie cieszy ze moge sie wygadac. Zdarzyl mi juz przez ramie zajrzec na jakiej stronie i jaki mam nick, co to go bardzo zainteresowało. Ale co pisze tu konkretniej to nie wie. i niech spróbuje tylko to 
Wie , bo mu moje dziecko wypaplało.Żadnej prywatności człowiek nie ma...
ale chyba nie zagląda i nie szpieguje.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...