Dobry serwis komputerowy

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Kuleczka
Jestem tu nowa :)

Dobry serwis komputerowy

Post autor: Kuleczka »

Potrzebuję pomocy przy naprawie mojego komputera. Niby działa, jednak wszystko otwiera mi się w nim bardzo długo i często zawiesza się. Jeszcze niedawno wszystko było z nim w porządku, obawiam się, że jest to jakiś wirus. Z drugiej strony antywirus nic mi nie wykrywa. Czy któraś w Was może polecić mi dobrego fachowca?
dzo

Re: Dobry serwis komputerowy

Post autor: dzo »

a z jakiego miasta jesteś ??

bo mój chłop naprawia kompy ;)

Może to nie wirus tylko po prostu masz za mało RAM-u ;)
K3n4

Post autor: K3n4 »

Ostatnio bardzo popularne zrobiły się serwisy „wirtualne” łączące się z klientem przez pulpit zdalny. Jeżeli standardowe metody nie pomogą (czyszczenie z wirusów, usuwanie zbędnych wpisów z rejestru) to polecam pogotowie komputerowe „PC doc”
Kuleczka

Post autor: Kuleczka »

Byłam już na stronie ... , na googlach znalazłam. Wydaje mi się, że ceny nie s wygórowane, więc pewnie będzie to dla mnie najlepsza opcja... a później na kurs obsługi komputera!

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
tradycjonalistka

Post autor: tradycjonalistka »

ja polecam uważać na serwisantów, żeby to nie była kasa wyrzucona w błoto. Lepiej poszukać fachowca wśród kogoś znajomego, bo teraz dużo osób zna się na komputerach a nie powinien to być zbyt skomplikowany problem.
MatyldaBis
Miła Kobietka

Post autor: MatyldaBis »

Komputer w pracy przestał się włączać po burzy. Skorzystałem z naprawa komputerów Chorzów – fachowcy zdiagnozowali uszkodzenie zasilacza i wszystko działa bez problemu.
ODPOWIEDZ