Dobry serwis komputerowy
Dobry serwis komputerowy
Potrzebuję pomocy przy naprawie mojego komputera. Niby działa, jednak wszystko otwiera mi się w nim bardzo długo i często zawiesza się. Jeszcze niedawno wszystko było z nim w porządku, obawiam się, że jest to jakiś wirus. Z drugiej strony antywirus nic mi nie wykrywa. Czy któraś w Was może polecić mi dobrego fachowca?
-
dzo
Re: Dobry serwis komputerowy
a z jakiego miasta jesteś ??
bo mój chłop naprawia kompy
Może to nie wirus tylko po prostu masz za mało RAM-u
bo mój chłop naprawia kompy
Może to nie wirus tylko po prostu masz za mało RAM-u
Ostatnio bardzo popularne zrobiły się serwisy „wirtualne” łączące się z klientem przez pulpit zdalny. Jeżeli standardowe metody nie pomogą (czyszczenie z wirusów, usuwanie zbędnych wpisów z rejestru) to polecam pogotowie komputerowe „PC doc”
Byłam już na stronie ... , na googlach znalazłam. Wydaje mi się, że ceny nie s wygórowane, więc pewnie będzie to dla mnie najlepsza opcja... a później na kurs obsługi komputera!
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
tradycjonalistka
ja polecam uważać na serwisantów, żeby to nie była kasa wyrzucona w błoto. Lepiej poszukać fachowca wśród kogoś znajomego, bo teraz dużo osób zna się na komputerach a nie powinien to być zbyt skomplikowany problem.
-
MatyldaBis
- Miła Kobietka
Komputer w pracy przestał się włączać po burzy. Skorzystałem z naprawa komputerów Chorzów – fachowcy zdiagnozowali uszkodzenie zasilacza i wszystko działa bez problemu.