Czy warto wracać do byłego partnera ?
Czy warto wracać do byłego partnera ?
Czy taki „stary” związek jest popełnianiem ponownie tych samych błędów, czy może odkrywaniem na nowo siebie nawzajem?
Ostatnio zmieniony czw lut 07, 2013 3:56 pm przez Maciej, łącznie zmieniany 2 razy.
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Re: Rozstania i powroty - czy warto wracać do byłego partner
Jak dla mnie to 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi.Na poczatku moze byc znowu cudownie i fantastycznie,ale pozniej znowu zacznie sie psuc.
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
To zależy co było przyczyną roztania na ile sobie nadal ufacie,czy potraficie zostawić przeszłość
za sobą i żyć na nowo z czystą kartą?Na te pytania sam musisz sobie odpowiedzieć wtedy będziesz wiedział cz warto.
za sobą i żyć na nowo z czystą kartą?Na te pytania sam musisz sobie odpowiedzieć wtedy będziesz wiedział cz warto.
Ja wróciłam do mojego męża, który mnie zostawił. Wyjechał za chlebem zagranicę, poznał nowych ludzi no i jak sami się domyślacie przykleiła się do niego taka jedna. Opowiadała jaka nieszczęśliwa ze swoim facetem w Polsce itd. itp. Zakochał się... a resztę to już można samemu sobie dopowiedzieć. Było to najgorsze pół roku w moim życiu, ale jak się okazało było to nam potrzebne. Zanim wyjechał bardzo się od siebie oddaliliśmy, miłość sobie poszła a trzymało nas tylko to przy sobie, że z rozwodem dużo kłopotów. Gdy wrócił do kraju papiery rozwodowe już miał przygotowane, ale po kilku spotkaniach ze mną jednak ich nie złożył. Przestał z tamtą utrzymywać kontakt a stawał na głowie żeby znów między nami iskrzyło. Po wielu awanturach, kłótniach i krzykach jesteśmy teraz bardzo szczęśliwi. Był nam potrzebny taki kop od życia. Uświadomiliśmy sobie, że jeśli siebie stracimy to z nikim nie będzie już nam tak dobrze. Mojemu małżeństwu rozstanie wyszło na dobre.
-
paula
z opisu poprzedniczki wynika że jednak warto do siebie wrócić 
ale ja do mojego byłego partnera bym w życiu nie wróciła. To była "miłość" oparta na kłamstwie, obłudzie, udawaniu kogoś innego.. aaa szkoda gadać.
ale ja do mojego byłego partnera bym w życiu nie wróciła. To była "miłość" oparta na kłamstwie, obłudzie, udawaniu kogoś innego.. aaa szkoda gadać.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Czy warto wracać do byłego partnera ?
nigdy nie wchodzi sie do tej samej rzeki jesli w niej sie topiło
-
Urszulanka
- Jestem tu nowa :)
Re: Czy warto wracać do byłego partnera ?
Moim zdaniem jeżeli łączy was prawdziwa miłość, jeżeli oboje siebie pragniecie i jeżeli oboje za sobą tęsknicie - warto .
warto ponieważ miłość to coś co trzeba pielęgnować.
Problemy? Wiele par ma problemy, trzeba rozmawiać, nie się kłócić tylko ROZMAWIAĆ , szczerze.
warto ponieważ miłość to coś co trzeba pielęgnować.
Problemy? Wiele par ma problemy, trzeba rozmawiać, nie się kłócić tylko ROZMAWIAĆ , szczerze.