Czy rozmiar ma znaczenie?
-
hrabia
Czy rozmiar ma znaczenie?
Jak wam się zdaje czy rozmiar penisa w łóżku ma jakieś znaczenie??? Faceci na tym punkcie mają bzika i często popadają w kompleksy. Jak chcecie zobaczyć faceta bez kompleksów czyli największego polskiego penisa wejdźcie na stronę ....
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
jakobieta
Re: Czy rozmiar ma znaczenie?
To jest niezła ściema z tym rozmiarem, faceci sobie wkręcają, w koncu też mają kompleksy.
-
poetry
Faceci sobie wmawiają, że rozmiar ma znaczenie, a potem cierpią przez swoje kompleksy. Już od dawien dawna mówi się, że znaczenia nie ma, a ciągle kompleksy są.
-
babyisback
Ponoć liczą się umiejętności
I to jest prawda. Bo co z tego, że będzie w rozmiarze mega, jak będzie nieporadny i sprawi tylko ból.
-
dzo
Otóż to
Zresztą dla większości kobiet ważna jest przede wszystkim gra wstępna
Zresztą dla większości kobiet ważna jest przede wszystkim gra wstępna
-
marina28
A według mnie rozmiar ma znaczenie - przy złym dopasowaniu trzeba czasem naprawdę dużo kombinować:)
-
dzo
ale co kombinować ? upychać na siłę ?? czy zakładać nakładki bo za mały ?marina28 pisze:A według mnie rozmiar ma znaczenie - przy złym dopasowaniu trzeba czasem naprawdę dużo kombinować:)
bez przesady
-
blondyna
mężczyzna, z którym jestem jest moim pierwszym partnerem w łóżku, trudno mi powiedzieć czy rozmiar penisa ma znaczenie, bo nie jestem doświadczona..
ale uważam, że to też z jednej strony dobrze, że mężczyźni też maja kompleksy a nie uważają się za chodzące ideały, prawda?
ale uważam, że to też z jednej strony dobrze, że mężczyźni też maja kompleksy a nie uważają się za chodzące ideały, prawda?
-
dzo
blondyna pisze:mężczyzna, z którym jestem jest moim pierwszym partnerem w łóżku, trudno mi powiedzieć czy rozmiar penisa ma znaczenie, bo nie jestem doświadczona..
oczywiście, że tak
-
znajomek
Dla mnie rozmiar tez ma znaczenie no nie była bym z facetem którego penis ma długość5cm. he he no bo źle by mi z nim było.
to zależy od upodobań kobiety co lubi w łóżku i czego oczekuje
gra wstępna też jest zajebiście ważna
Ja tam wole mieć w łóżku dobrą grę wstepną i sporego penisa
I JESTEM ZADOWOLONA
to zależy od upodobań kobiety co lubi w łóżku i czego oczekuje
gra wstępna też jest zajebiście ważna
Ja tam wole mieć w łóżku dobrą grę wstepną i sporego penisa
I JESTEM ZADOWOLONA
-
no.nie.wiem
Spory, to znaczy, że jaki?znajomek pisze: Ja tam wole mieć w łóżku dobrą grę wstepną i sporego penisa
I JESTEM ZADOWOLONA
-
Melisa
Dla mnie za duży nie dobry bo mnie boli w pozycjach w których głębiej wchodzi
-
no.nie.wiem
Mój mąż posiada rozmiar mieszczący się, że się tak wyrażę w standardach europejskich
. Nie wiem czy takowe w ogóle w ogóle istnieją
ale nasunął mi się mit o "gigantach" z Afryki i "kruszynkach" z Azji, dokładniej z Chin 
Mnie jego "standard" pasuje mi w 100%. I, ze się tak wyrażę, leży jak ulał (chociaż w tym przypadku leży to nie za odpowiednie słowo)
Mnie jego "standard" pasuje mi w 100%. I, ze się tak wyrażę, leży jak ulał (chociaż w tym przypadku leży to nie za odpowiednie słowo)
-
Melisa
mojego jest chyba w sam raz, na długość
ale jakiś tak gruby haha
i gumki za małe
mam nadzieje, że polskie będą dobre
A dziwie się, że egipskie są małe bo czytałam, że w afryce są większe jako, że panowie mają większe sprzęty na ogół 
-
golden_eye
Ja uważam, że rozmiar nie ma znaczenia, o ile partner potrafi zrobić ze swojego członka właściwy użytek. Wystarczy dobrać odpowiednia pozycję i wtedy kazdy rozmiar może przynieść satysfakcję kobiecie. Tutaj możecie poczytać o statystykach dotyczących rozmiarów europejskich penisów