Czy rozmiar ma znaczenie?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
hrabia

Czy rozmiar ma znaczenie?

Post autor: hrabia »

Jak wam się zdaje czy rozmiar penisa w łóżku ma jakieś znaczenie??? Faceci na tym punkcie mają bzika i często popadają w kompleksy. Jak chcecie zobaczyć faceta bez kompleksów czyli największego polskiego penisa wejdźcie na stronę ....

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
dzo

Re: Czy rozmiar ma znaczenie?

Post autor: dzo »

dla mnie rozmiar nie ma znaczenia
jakobieta

Post autor: jakobieta »

To jest niezła ściema z tym rozmiarem, faceci sobie wkręcają, w koncu też mają kompleksy.
poetry

Post autor: poetry »

Faceci sobie wmawiają, że rozmiar ma znaczenie, a potem cierpią przez swoje kompleksy. Już od dawien dawna mówi się, że znaczenia nie ma, a ciągle kompleksy są.
dzo

ale to samo jest z kobietami odnośnie piersi ;)
babyisback

Post autor: babyisback »

Ponoć liczą się umiejętności :) I to jest prawda. Bo co z tego, że będzie w rozmiarze mega, jak będzie nieporadny i sprawi tylko ból.
dzo

Otóż to ;) ;)

Zresztą dla większości kobiet ważna jest przede wszystkim gra wstępna
superja

Post autor: superja »

Najważniejsza jest technika i cała otoczka zbliżenia.;)
marina28

Post autor: marina28 »

A według mnie rozmiar ma znaczenie - przy złym dopasowaniu trzeba czasem naprawdę dużo kombinować:)
dzo

marina28 pisze:A według mnie rozmiar ma znaczenie - przy złym dopasowaniu trzeba czasem naprawdę dużo kombinować:)
ale co kombinować ? upychać na siłę ?? czy zakładać nakładki bo za mały ?

bez przesady ;) ;)
blondyna

Post autor: blondyna »

mężczyzna, z którym jestem jest moim pierwszym partnerem w łóżku, trudno mi powiedzieć czy rozmiar penisa ma znaczenie, bo nie jestem doświadczona..
ale uważam, że to też z jednej strony dobrze, że mężczyźni też maja kompleksy a nie uważają się za chodzące ideały, prawda?
dzo

blondyna pisze:mężczyzna, z którym jestem jest moim pierwszym partnerem w łóżku, trudno mi powiedzieć czy rozmiar penisa ma znaczenie, bo nie jestem doświadczona..
ale uważam, że to też z jednej strony dobrze, że mężczyźni też maja kompleksy a nie uważają się za chodzące ideały, prawda?

oczywiście, że tak :mrgreen:
znajomek

Post autor: znajomek »

Dla mnie rozmiar tez ma znaczenie no nie była bym z facetem którego penis ma długość5cm. he he no bo źle by mi z nim było.
to zależy od upodobań kobiety co lubi w łóżku i czego oczekuje
gra wstępna też jest zajebiście ważna
Ja tam wole mieć w łóżku dobrą grę wstepną i sporego penisa
I JESTEM ZADOWOLONA :sex1
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

znajomek pisze: Ja tam wole mieć w łóżku dobrą grę wstepną i sporego penisa
I JESTEM ZADOWOLONA :sex1
Spory, to znaczy, że jaki?
:)
Melisa

Post autor: Melisa »

Dla mnie za duży nie dobry bo mnie boli w pozycjach w których głębiej wchodzi
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

Mój mąż posiada rozmiar mieszczący się, że się tak wyrażę w standardach europejskich :D . Nie wiem czy takowe w ogóle w ogóle istnieją :) ale nasunął mi się mit o "gigantach" z Afryki i "kruszynkach" z Azji, dokładniej z Chin :D

Mnie jego "standard" pasuje mi w 100%. I, ze się tak wyrażę, leży jak ulał (chociaż w tym przypadku leży to nie za odpowiednie słowo) :lol:
Melisa

Post autor: Melisa »

mojego jest chyba w sam raz, na długość :P ale jakiś tak gruby haha :lol: i gumki za małe :P mam nadzieje, że polskie będą dobre :P A dziwie się, że egipskie są małe bo czytałam, że w afryce są większe jako, że panowie mają większe sprzęty na ogół :P
golden_eye

Post autor: golden_eye »

Ja uważam, że rozmiar nie ma znaczenia, o ile partner potrafi zrobić ze swojego członka właściwy użytek. Wystarczy dobrać odpowiednia pozycję i wtedy kazdy rozmiar może przynieść satysfakcję kobiecie. Tutaj możecie poczytać o statystykach dotyczących rozmiarów europejskich penisów ;)
ODPOWIEDZ