Czy podążacie za modą?
Re: Czy podążacie za modą?
Jeżeli dane ubranie mi się bardzo podoba, to nie zwracam w ogóle uwagi na aktualne trendy w modzie
. Ubieram się w to co lubię.
Kamfashion - elegancka odzież damska
ja rowniez nie podożam, wiem w czym wyglądam dobrze i takich fasonów się trzymam, zresztą ja sama szyję sobie ubrania najczesciej, wiec ewentualnie tylko sugeruję się modą:)
Nie powiedziałabym... nie podążam ślepo za modą, jedynie się nią inspiruję. Mam swój styl który lubię i w którym czuję się dobrze 
De ża wi
-
Czekotubka93
- Miła Kobietka
Staram się dobrze wyglądać, ale wolę wygodę niż modę 
-
sandralaska93
- Jestem tu nowa :)
Ja także lubię być modna, i przeważnie ubieram się w sukienki z LINK. Lubię chodzić w sukienkach więc polecam jak ktoś lubi tak jak ja. 
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:08 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
oczywioscie ze podoazamy jak nie jak tak !
Ceny nieruchomości w Warszawie
Zazwyczaj tak, ale czasami lubię ubrać coś, czego nikt inny by na siebie nie włożył. Eksperymentowanie jest fajne!
Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej tutaj.
staram się podążać za modą, ale wiadomo, że kupuję tylko to co mi się podoba
lubię styl sportowa elegancja, przynajmniej ja bym tak to nazwała ;p bo lubię elegancko wyglądać, ale zawsze ubieram ciuchy wygodne, w ktorych czuję się komfortowo
Ja się w pełni zgadzam z tym, że należy ubierać się tak, żeby wyglądać dobrze. Wiadomo, że każda z nas ma inne kształty, co innego na niej dobrze leży. Fajnie jest ubierać się modnie, ale na przykład uważam, że to co jest w sieciówkach kompletnie nie nadaje się do noszenia. Ja chodzę po necie i szukam inspiracji, moim ulubionym sklepem jak na razie jest LINK bo mają tu mase fajnych ubrań, które akurat mi się podobają. Mają też sporą rozmiarówkę, więc każdy - gruby, chudy, niski dobrze będzie wyglądał w ich ubraniach.
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:09 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
sandralaska93
Ja podobnie jak runia kupuje przeważnie w sklepie internetowym, i dużo rzeczy kupiłam tutaj: LINK Sprawdziłam sklep i nie miałam problemu z wyborem ubrań dla siebie.
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:09 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeglądam dość często różne blogi modowe ale głównie polegam na swoim guście.
https://seksowna.net
-
olgacichon
Zazwyczaj staram się nosić rzeczy, które pasują do mojej sylwetki i w których czuję się dobrze. Czasem zasugeruję się jakimiś trendami, ale nie podążam ślepo za modą.
bielizna nocna
ja przeważnie kupuje to, co po prostu mi się podoba i jest w sklepie. 
Od czasu do czasu kupuję modne markowe ubrania, na przykład Liu jo. Sukienki i buty tej marki są genialne 
U Mnie bywa różnie, zazwyczaj kupuję to co mi się podoba i w czym wyglądam dobrze:)
W sumie warto podążać za modą, bo zawsze można liczyć na ciekawe inspiracje i pomysły, które warto też włączyć do własnego stylu.
Dobre rady w tej kwestii może dać stylista taki jak Julia Nikitina. Sama pisze o tym w swoim artykule: LINK
Dobre rady w tej kwestii może dać stylista taki jak Julia Nikitina. Sama pisze o tym w swoim artykule: LINK
Ostatnio zmieniony pn mar 19, 2018 7:02 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie podejrzewam,że kobiety nie dążą za modą,każda przecież chce się czymś wyróżnić,zrobić na złość koleżance,bo ja mam,a ona mieć nie będzie,ale czy to jest aż tak ważne i czy to znaczy,że my to musimy akurat mieć? Nie ,ważny jest rozsądek,ponieważ prócz ubioru są jeszcze inne priorytety. A najważniejszym jest zdrowie,potem opłaty r-ków,dopiero myślimy o innych sprawach.Ale jeśli ktoś jest młody wiadomo, że nie będzie myśleć o oplacaniu r-ków tylko o tym,aby mieć nowy ciuch.
Z tym, że te nowe,bo i modne są dosyć drogie. 
Podążam.. chociaż przy każdej okazji staram się sama ją kreować
![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
Niestety nie każda taka jestbabeczka pisze:Nie podejrzewam,że kobiety nie dążą za modą,każda przecież chce się czymś wyróżnić,zrobić na złość koleżance,bo ja mam,a ona mieć nie będzie,
Mi np moda nie interesuje... A nawet niejednokrotnie wkurza, bo ciężko dostać coś co wpadnie w oko....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
W moim słowniku nie ma słowa "modne"
U mnie króluje elegancja zawsze i wszędzie. Jakoś po prostu lubię ten styl. Znacznie bardziej wolę ubrać szykowną spódnicę i dopasowaną koszulę niż jakieś modne spodnie w kropki czy co tam teraz jest. Z jednej strony robię to, bo tego wymaga ode mnie mój pracodawca, ale tak mi się to spodobało, że niemal wszędzie jestem, jak to określa moja przyjaciółka, wystrojona jak stróż w Boże Ciało. Ubierajcie się w to, w czym czujecie się dobrze!
Zadbaj o swoje bezpieczeństwo!
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
Ja chyba nie nadążam za modą, nie mam zwyczajnie na to czasu. Mam swój styl i się go trzymam. Czasem coś delikatnie zmienię, ale raczej rzadko. Poza tym niekiedy modne są takie kolory czy kroje, w których wyglądam okropnie. Więc sobie darowałam i tylko trzymam fason. Swój fason 
Moja pasja moim życiem!
Powiem tak, moda przemija, styl pozostaje 
Wysokiej jakości taśmy poliestrowe
Nie ślepo
Na pewno każda kobieta chce wyglądać modnie, ale niektóre przesadzają. Nie mam jakiegoś mega parcia na to, żeby się w trendy wpisać, ale też nie przesadzam w drugą stronę i jesli cos co jest akurat modne mi się podba, to kupię
Przede wszystkim podążam za jakością 
Bardziej sie liczy dla mnie mój styl niż moda
która potrafi być często wręcz idiotyczna...
Odzież damska i męska - Volcano