Czy podążacie za modą?
Re: Czy podążacie za modą?
staram się być modna, ale nie zawsze mi to wychodzi. Gdybym miała co sezon zmieniac garderobe, to bym zbankrutowała!
Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki.
- Sloneczko12
- Miła Kobietka
Nie do końca ;p
Staram sie podążać za moda,ale ze zmienia sie ona strasznie szybko to czasami nie nadazam :/ Kupoje ciuszki modne,ale glownie patrze na to zeby byly wygodne,bo jak czasami widze dziewuszki jak sa ubrane to smiac mi sie chce ze potrafia zalozyc cos modnego i w czym kapletnie nie czuja sie wygodnie 
My kind of love
Slusznie zauwazylas, bo taki brak wyczucia potrafi zeszpecic nasz ogolny wyglad i sprawic,
ze zle sie w nim po prostu czujemy.
A przeciez modne ubranko powinno byc nasza ozdoba i miec pozytywny wplyw na nasze samopoczucie.
Szkoda rzeczywiscie, ze czasami tak nie jest.
Moze to typowe slepe podazanie za moda, zupelnie pozbawia niektorych ludzi zwyklego rozsadku i smaku modowego.
Czyli byle modnie , ale juz niewazne czy ladne i wygodne.
ze zle sie w nim po prostu czujemy.
A przeciez modne ubranko powinno byc nasza ozdoba i miec pozytywny wplyw na nasze samopoczucie.
Szkoda rzeczywiscie, ze czasami tak nie jest.
Moze to typowe slepe podazanie za moda, zupelnie pozbawia niektorych ludzi zwyklego rozsadku i smaku modowego.
Czyli byle modnie , ale juz niewazne czy ladne i wygodne.
-
daria.gorkowska
Ja lubię przyglądać się modzie, ale nie hołduję najnowszym trendom. Lubię nosić to w czym wyglądam i czuję się dobrze;)
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony pn paź 27, 2014 12:37 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Lubię
aczkolwiek nie na ślepo 
Na ślepo nigdy,podobnie kwestia z dodatkami które też w wielu przypadkach nie są do końca trafione jak torebka czy buty. Nie wiem czy w ogóle warto tak notorycznie podążać za modą bo przecież ta także nieustannie się zmienia:)
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
Jeśli jakaś rzecz jest modna, a ja dobrze się w niej czuję i pasuje do mojego stylu to mogę ją kupić i założyć.
Wygoda, wygoda, wygoda. Potem dłuuuuugo. długo nic, a na końcu moda:-)

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
jeśli chodzi o modne nowinki to kupuję ze 2-3 rzeczy na sezon i zestawiam je z moimi klasykami które lubię najbardziej 
a tak nawiązując do aury za oknem to choćby nie wiem jaka moda nastała nie zrezygnuję z dobrej, ciepłe kurtki i ulubionego zestawu czapki i rękawiczek z wełny merynosów
a tak nawiązując do aury za oknem to choćby nie wiem jaka moda nastała nie zrezygnuję z dobrej, ciepłe kurtki i ulubionego zestawu czapki i rękawiczek z wełny merynosów
to w sercu ma tylko nienawiść,
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
Powiem tylko, ze fantastyczne ,,spojrzenie,, na mode.tamira pisze:Wygoda, wygoda, wygoda. Potem dłuuuuugo. długo nic, a na końcu moda:-)
-
apollo
Średnio, zależy kiedy, ale raczej mam klasyczne spojrzenie. Moje ulubione buty na okazje:

I chyba nikt mnie do innych nigdy nie przekona. Te są od Merg, proste, ale jednocześnie mega eleganckie

I chyba nikt mnie do innych nigdy nie przekona. Te są od Merg, proste, ale jednocześnie mega eleganckie
W sumie nie za bardzo mamy wyjście, bo zazwyczaj kupuje się, to co jest w sklepach... po prostu. Ja często robię zakupy w ciuchlandach, tam można spotkać ciekawe, oryginalne rzeczy, poza tym pozostaje szycie ubrań samemu.
Husqvarna Viking Polska
Lubię być modnie ubrana, lecz nie wszystko, co modne musi mi się podobać 
Ubieram się gustownie do okazji i humoru
Ubieram się gustownie do okazji i humoru
Staram się w miarę modnie wyglądać, ale raczej nie kupuję wszystkiego co aktualnie jest modne. Dla mnie najważniejsze żeby czuć się komfortowo.
Djeco – kreatywne zabawki!
Wybieram takie rzeczy, które mi się podobają i są modne przy okazji 
Moda to taki śmieszny wynalazek. W jednym sezonie lubimy kolor czerwony i uważamy niebieski za be, a w następnym już mamy focha na czerwony i wolimy niebieski
Dlatego nie gonię ślepo za modą, wybieram to co mi (a nie jakimś dyktatorom mody) się podoba i w czym ładnie wyglądam.
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
-
nataliapstryk
- Jestem tu nowa :)
Ja niekoniecznie podążam za modą.. kupuję sobie to co mi się podoba, w tym czym czuję się najlepiej no i oczywiście abym dobrze w tym wyglądała.. najważniejsze dla mnie. Takie rzeczy kupuję na SPAM, jestem zawsze ze swoich zakupów zadowolona 
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2015 2:50 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby podążać za modą, trzeba wiedzieć, co jest aktualnie modne
Ja żeby nadążyć za trendami przeglądam portal SPAM. Publikują fotorelacje z wybiegów, artykuły o modzie i porady stylistki. Ja chętnie zaglądam na rubrykę "Gdzie i co kupujemy", na której poznaję nowe sklepy internetowe. Ten portal to dla mnie żalezny punkt internetowej prasówki 
Ostatnio zmieniony pn mar 09, 2015 2:13 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Śledzę co się zmienia, ale unikam sieciówek itp. Nie kupuję też czegoś tylko dlatego, że jest modne i wszyscy się tak ubierają. Raczej odwrotnie - nie lubię być ubrana jak inni. Po prostu z tego co jest modne wybieram coś co do mnie pasuje kolorem, fasonem itp.
-
klementynka
Witam:) Ja osobiście staram się być na bieżąco z modą, ale wybieram z niej tylko takie ubrania, które mi pasują. Najważniejsze, żeby wyglądać atrakcyjnie, a nie modnie, tym się kieruję.
-
Bielizna-Delfin
- Miła Kobietka
Co innego być na bieżąco w kwestii mody i to w zupełności rozumiem,natomiast też inaczej jeżeli ktoś podąża za nią bez końca i zawsze stara się być na topie,kupując np te najdroższe rzeczy. W praktyce nie ma to sensu,ponieważ powinniśmy wybierać to w czym czujemy sie wygodnie na co dzień.
-
cerlington
NIe, raczej nie, mam swój styl i niego się trzymam 
-
Adrianna30
Ja się staram, nie zawsze mi się to udaje.. Ostatnio zaszalałam w sklepie spam i aż czuję się lepiej ! Mają super sukienki na wiosnę i lato
Kocham wiosnę!
Ostatnio zmieniony pt kwie 10, 2015 3:21 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Reklama-spam
Powód: Reklama-spam
quiosque - Uwielbiam ten sklep 
Wolę pozostawać staroświecka.
A tak poważnie, to nie podążam. Ubieram się tak jak mi wygodnie i lubię.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...