Czy pierwszy raz boli?
-
girlonfire
- Jestem tu nowa :)
Czy pierwszy raz boli?
Zastanawiałam sie nad tym jak to jest gdy zostanie ,,zerwana'' błona dziewicza. Czy to boli? Jeśli tak to czy mocno czy cos. Chciałabym sie co nieco dowiedziec na ten temat. Wiecej czerpiemy z tego przyjemnosci czy jednak bol przewyzsza troche szczytowanie ? 
Re: Czy pierwszy raz boli?
To czy będzie boleć zależy od kilku czynników.
Największy wpływ na to ma rodzaj błony dziewiczej. Mają różne kształty i grubości. Dlatego niektóre dziewczyny nie czują bólu natomiast inne tak. Drugim czynnikiem jest stres związany z pierwszym razem. Kiedy się stresujesz to zaciskasz mięśnie co zdecydowanie utrudnia stosunek. Wierz mi na słowo
Mnie bolały pierwsze 3 razy. Odrobina alkoholu bardzo pomaga na początku
Głównie chodzi tu o to żeby się rozluźnić i wszystko będzie ok. 
Co do mocy bólu.. Faktycznie za pierwszym razem ból był okropny. Z każdym kolejnym słabiej aż w końcu przestało boleć.
Największy wpływ na to ma rodzaj błony dziewiczej. Mają różne kształty i grubości. Dlatego niektóre dziewczyny nie czują bólu natomiast inne tak. Drugim czynnikiem jest stres związany z pierwszym razem. Kiedy się stresujesz to zaciskasz mięśnie co zdecydowanie utrudnia stosunek. Wierz mi na słowo
Mnie bolały pierwsze 3 razy. Odrobina alkoholu bardzo pomaga na początku
Co do mocy bólu.. Faktycznie za pierwszym razem ból był okropny. Z każdym kolejnym słabiej aż w końcu przestało boleć.
-
dorisss232
tak jak koleżanka wyżej napisała to zależy od grubości błony dziewiczej , czasem może się zdarzyć tak że jeżeli używasz tamponów to ten tampon może trochę przebić tą błonę i wtedy z pierwszym razem już nie jest tak źle ale czasem może się zdarzyć tak że może być tak gruba ze jest problem .. moja kolezanka miala wlasnie tak ze za 1 razem strasznie krwawiła bo miala taka gruba blone ze nie umiala zatrzymac krwawienia , ja zas nie odczułam bólu
nie ma co sie nad tym zastanawiac , fakt faktem kazda z nas boi sie tego 1 razu ale bez obaw jezeli sa miescie rozluznione nie ma co panikowac a alkohol tez ułatwia 
-
dorisss232
aa tak kobietki z innej beczki - mam nadzieje ze nie zglosicie mnie do spamu hihi
jezeli kochacie kosmetyki zapraszam was do wspolpracy z Klubem Oriflame
mozecie zamawiac kosmetyki bez posrednio przez internet z 20% upustem oraz dodatkowo budowac swoj wlasny biznes i byc nie zalezną
polecam ! sama zostałam managerka i jestem bardzo zadowolona z jakosci kosmetykow
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony pn gru 29, 2014 8:56 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zaśmiecanie forum
Powód: Zaśmiecanie forum
Każdy przeżywa inaczej. Mnie nic nie bolało, ale na drugi dzień nie mogłam siadać na tyłek.