Witam jestem z chlopakiem 3 lata . Do tej pory nie uprawialismy seksu poniewaz on stwierdzil ze chce dopiero po slubie. Na poczatku znajomosci mialam do niego zaufanie zapraszal mnie do domu swojego do rodzicow .Teraz uwaza ze to facet powinien przyjezdzac do kobiety .juz nie chce mnie zabierac do siebie kasuje historie przegladania w kompie bo twierdzi ze powinnam mu ufac. spotykamy tylko raz w tygodniu bo pracuje i nie ma czasu . a jesli jest taka mozliwosc spotkac czesciej to nie chce kilka dni pod rzad.Jak wroci z pracy do siedzi tylko przed kompem i twierdzi ze gra.Nie chce planowac przyszlosci bo uwaza ze za wczesnie na to . jak wspominam o slubie to mowi ze jest za mlody ma 24 lata . Czy on mnie kocha i mysli o mnie powaznie?
aaa nie chce wychodzic na zadne dyskoteki ani imprezy . jak z nim rozmawiam too tylko powtarza za kazdym razem ze wymyslam
Czy on mnie kocha?
Czy on mnie kocha?
Ostatnio zmieniony śr sty 15, 2014 12:27 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łaczenie postów
Powód: łaczenie postów
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Czy on mnie kocha?
chłopacy mysla ze sa pepkami swiata . mysle , ze niechce wiazac z toba przyszłości jesteś to jesteś ale tylko wlasnie w takim stopniu jak opisujesz
Byc moze juz wasz zwiazek ma za sb te milosne uniesienia, ktore przewaznie maja miejsce na poczatku...i chlopak widzac twoja 'nadgorliwosc' (np w kontrolowaniu go) potrzebuje czasu na przemyslenia.A co do wieku to 24 lata to moze rzeczywiscie nie ten wiek dla niego by myslec o malzenstwie.W koncu to jest decyzja na cale byc moze zycie i czuje ze to nie to.?
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Car dobrze prawie.. motylki w brzuchu minęły, podchodzi z rezerwą do związku...
a czujesz się w ogóle kochana?? jakie są relacje między Wami ??
a czujesz się w ogóle kochana?? jakie są relacje między Wami ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Najlepiej szczerze z nim porozmawiaj, bo widać, że traktuje cię dość chłodno i średnio mu zależy na związku skoro nie chce planować przyszłości i całym światem jest dla niego komputer...
Szukasz mebli do domu lub biura? Sprawdź pod tym adresem! http://www.ergomeble.pl/