Czy mogę być w ciąży ?? Pytania i odpowiedzi
peknieta prezerwatywa
Witam.Mam taki problem. Kochaliśmy się z chłopakiem w czwartek tamtego tygodnia ,on niestety nie powstrzymal się dobrze przed wytryskiem i do prezerwatywy wlała się kropelka spermy,stwierdzil ze jest tego mało i kochalismy sie dalej ,po uplywie moze 5-10 minut pękła gumka.Byl to 13 dzien cyklu. Miesiaczke mam zawsze co okolo 29dni. Czy jest mozliwosc ze bede w ciązy ? Pojechalismy na drugi dzien do lekarza po tabletke po ale niestety lekarka powiedziala ze jej nam nie wypisze.
Martwimy sie bo bardzo nie chcemy jeszcze dziecka.
Wiem ze zachowalismy sie nieodpowiedzialnie.
Pozdrawiam.
Bardzo prosze o odpowiedz.
Martwimy sie bo bardzo nie chcemy jeszcze dziecka.
Wiem ze zachowalismy sie nieodpowiedzialnie.
Pozdrawiam.
Bardzo prosze o odpowiedz.
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Re: peknieta prezerwatywa
Idź to innego lekarza, popytaj zaufanej koleżanki może wie gdzie załatwić takie tabletki. Jeśli gumka pękła w tobie to tak jak by skończył w tobie. Więc kombinujcie jeśli nie chcecie mieć dzieci.
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Re: Brak miesiączki test negatywny
Zrób test za dwa, trzy tygodnie jeśli nie będziesz mieć okresu bo tak teraz to może być stres i nie zawsze tak od razu testy wykryją. Nie raz trzeba robić dwa testy, Moja koleżanka kupiła dwa i na jednym pozytywny a na drugim negatywny i musiała kopić trzeci i wyszedł pozytywny 
Re: Czy mogę być w ciąży ?? Pytania i odpowiedzi
a czy sa jakies bezpieczne leki wczesnoporonne np cytotec ? ;((
czy moge byc w ciazy??
Witam ! mam problem
mialam miesiaczke 10 lutego trwajaca 4 dni! kochalam sie z chlopakiem 26 lutego ! problem w tym ze czesc jego wytrysku zostala we mnie
Planowo miesiaczke powinnam dostac 11! Prosze o rade czy moge byc w ciazy? obawia mnie dziwny bol podbrzusza i duza ilosc sluzu ? prosze oodpowiedz !!! pozdrawiam
-
freeela123
- Jestem tu nowa :)
czy moge byc w ciąży??
Hej mam takie pytanie..
Niedawno z moim chłopakiem pieściliśmy się, tz mineta itp.. aa ze to był mój pierwszy raz. Po 14 czy tam 15 dniu od zbliżenia sie zrobiłam 2 test i dwa wyszły negatywnie. Ale okres mi sie spóźnia 4dni. Czy moge byc w ciąży?? czy to może przez stres??
Niedawno z moim chłopakiem pieściliśmy się, tz mineta itp.. aa ze to był mój pierwszy raz. Po 14 czy tam 15 dniu od zbliżenia sie zrobiłam 2 test i dwa wyszły negatywnie. Ale okres mi sie spóźnia 4dni. Czy moge byc w ciąży?? czy to może przez stres??
-
Nala
Re: czy moge byc w ciąży??
To wszystko zależy od tego jak się pieściliście.
Ale skoro dwa testy wyszły negatywnie to myślę, że szansa jest raczej nikła. Okres może się spóźniać przez wiele innych czynników.
Ale skoro dwa testy wyszły negatywnie to myślę, że szansa jest raczej nikła. Okres może się spóźniać przez wiele innych czynników.
-
lidka86
Re: czy moge byc w ciazy??
witam sylwka. ja jestem w ciąży 7 tydzień. zawsze podbrzusze mnie bolało 2-3 dni przed okresem. okres miałam mieć 17 lutego. a brzuch pobolywał mnie od 31 stycznia!, były to kłucia, ciągnięcie, czasem skurcz jak na okres. ale do tego jeszcze miałam pobolewanie piersi. nie potrafie ci powiedzieć czy możesz być w ciąży. taki ból może być również objawem że masz owulacje, dni płodne.No u mnie okazało sie że to maluszek dawał znać że już jest!sylwka22 pisze:Witam ! mam problemmialam miesiaczke 10 lutego trwajaca 4 dni! kochalam sie z chlopakiem 26 lutego ! problem w tym ze czesc jego wytrysku zostala we mnie
Planowo miesiaczke powinnam dostac 11! Prosze o rade czy moge byc w ciazy? obawia mnie dziwny bol podbrzusza i duza ilosc sluzu ? prosze oodpowiedz !!! pozdrawiam
najlepiej jak poczekasz do dnia spodziewanej miesiączki i tak dwa dni po jak okres nie przyjdzie - zrób test. jeśli wyjdzie negatywny to za 4-7 dni po ostatnim teście zrób kolejny.
Hello. Mam pewien problem i nie wiem o co chodzi. Może któraś z Was miała coś podobnego??? Otóż przeważnie mój cykl trwał 35 dni +/- 2 dni. Ostatni okres miałam 26 stycznia, cały luty nic i do teraz nic. Co więcej nie mam teraz żadnych objawów jak przed okresem, nie bolą mnie piersi ani brzuch. Czuję się ogólnie dobrze i nie miałam nigdy takich opóźnień. Okres spóźnia mi się już 9 dni i zrobiłam też test ale wyszedł negatywny, więc zupełnie nie wiem o co chodzi??? Błagam pomóżcie!!!!
A i dodam jeszcze że niczym się nie stresuję, nie zmieniłam klimatu ani diety. Nic się nie zmieniło poza tym, że znikł mi okres 
lbardzo dziekuje za odpowiedz i za rade 
@kasia_837
skoro test wyszedł negatywnie to na 99,9% nie masz się co bać, sama czytałam wiele jak mi się tak wstrzymał okres (na prawie 4 tygodnie), że czasem tak po prostu bywa, czytałam, że niekiedy trzeba iść do ginekologa na jakiś zastrzyk wymuszający okres, jeśli trwa to 2-3 miesiące, a nie jest się w ciąży itp. Więc na prawdę nie masz się bać, jeśli nie będzie go jeszcze kilka dni, możesz iść zrobić sobie testy z krwi (chyba w przychodni), które w 100% rozwieją Twoje wątpliwości
Głowa do góry 
skoro test wyszedł negatywnie to na 99,9% nie masz się co bać, sama czytałam wiele jak mi się tak wstrzymał okres (na prawie 4 tygodnie), że czasem tak po prostu bywa, czytałam, że niekiedy trzeba iść do ginekologa na jakiś zastrzyk wymuszający okres, jeśli trwa to 2-3 miesiące, a nie jest się w ciąży itp. Więc na prawdę nie masz się bać, jeśli nie będzie go jeszcze kilka dni, możesz iść zrobić sobie testy z krwi (chyba w przychodni), które w 100% rozwieją Twoje wątpliwości
pozycje miłosne
Dzięki za odpowiedź. Poczekam jeszcze trochę, może dostanę
też nie wydaje mi się by test kłamał. Szczerze denerwuje mnie trochę taka sytuacja bo nie wiem na czym stoję ;/ Ehhh, ta biologiaaaa 
-
pietronwwa
„Tribestan – pierwszy w Polsce preparat dla kobiet i mężczyzn podnoszący libido”
http://media8.mojageneracja.pl/ouuopyqi ... 702370.jpg
http://media8.mojageneracja.pl/ouuopyqi ... 702370.jpg
-
Melisa
Urajam sobie ciąże 
Szkoda, ze to pewnie tylko urojenia..
Tak się nakręciłam, że marze o dzidziusiu..
Jedyna metoda antykoncepcji jaką używaliśmy to stosunek przerywany, a wiadomo, że to żadna antykoncepcja. No a na żywioł to podczas okresu, słyszałam, że jest mozliwosc zajscia w ciaze jak sie ma nieregularne cykle, a mi sie wszystko rozregulowało, dostałam okres 10 dni później.
Ojj wkręcam się wiem ja głupia.
Ale te bóle brzucha, tak mnie ciśnie na dole, dośc irytujące to jest. W zasadzie to nawet nie ból tylko taki ucisk
Szkoda, ze to pewnie tylko urojenia..
Tak się nakręciłam, że marze o dzidziusiu..
Jedyna metoda antykoncepcji jaką używaliśmy to stosunek przerywany, a wiadomo, że to żadna antykoncepcja. No a na żywioł to podczas okresu, słyszałam, że jest mozliwosc zajscia w ciaze jak sie ma nieregularne cykle, a mi sie wszystko rozregulowało, dostałam okres 10 dni później.
Ojj wkręcam się wiem ja głupia.
Ale te bóle brzucha, tak mnie ciśnie na dole, dośc irytujące to jest. W zasadzie to nawet nie ból tylko taki ucisk
-
Melisa
Pomyliłam z ciążą zapalenie pochwy hihi no co prawie to samo 
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
Oby tylko nie trwałóo jak ciąża, 9 miesiecy;)Melisa pisze:Pomyliłam z ciążą zapalenie pochwy hihi no co prawie to samo
-
kasienka121
Witam Was
mam taki mały problem, kochałam się z moim chłopakiem po przez przerywanie i czasami prezerwatywa. Stosujemy tą "metodę" około pół roku i wszystko było w porządku (z wcześniejszym chłopakiem też też tak stosowaliśmy około 2lat), ale teraz miesiączka mi się spóźnia 3dni i mam urojenia o ciąży
czy jest prawdopodobieństwo że coś mogło się stać? Boję się bo na październik mam zaplanowany ślub i już myśli mi wariują...
Czy to ciąża ?
Staramy się z narzeczonym o dziecko. Wiem że ból piersi jest objawem ciąży jak i okresu ale mam pytanie czy jak jest się w ciąży to one bolą wcześniej ? Okres mam dostać pod koniec miesiąca a piersi bolą mnie już teraz. Moge być w ciąży ?
Re: Czy to ciąża ?
Powiem Ci że mnie piersi zaczynają boleć nawet 2 tygodnie przed okresem. Bolące piersi to chyba nikły objaw ciąży. Pozdrawiam
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Ale mnie zaczynają bolec jakos 5 dni przed okresem.
-
Klaudiaa_18
Ból jajników przyczyną ciąży?
Od tygodnia odczuwam ból w podbrzuszu, podejrzewam że to jajnik. Ból jest różny czasem bardziej sie nasila , czasami w ogóle nie boli(lecz cały czas tak jakby go czuję). Miesiączka spóźnia mi sie 3 dni. Czuję się zmęczona i senna. Dzisiaj pojawiła się u mnie gorączka(może to tylko z przeziębienia) Co to może oznaczać? Czy mogę przypuszczać że to ciąża?
Proszę o pomoc! :**
Proszę o pomoc! :**
-
Melisa
Stosunek przerywany to dosc zawodna metoda antykoncepcji (w zasadzie to zadna metoda)
Zrób test i po sprawie
A ja mam doła bo sie dowiedziałam ze 12 osoba wsrod znajomych w tym roku urodzi dziecko. To jakas epidemia. A mnie instynkty maciezynskie zjedza
Chciałam napisać do siostry: zaraz sie popłacze
a napisałam:
zaraz bede w ciąży

juz nie wiem co pisze
Zrób test i po sprawie
A ja mam doła bo sie dowiedziałam ze 12 osoba wsrod znajomych w tym roku urodzi dziecko. To jakas epidemia. A mnie instynkty maciezynskie zjedza
Chciałam napisać do siostry: zaraz sie popłacze
a napisałam:
zaraz bede w ciąży
juz nie wiem co pisze
-
Melisa
tak, na 100 procent jesteś w ciązy...
poza tym jest już taki temat
(wiem, jestem niemiła, ale nie moge sie powstrzymać)
Wcale nie jestes nie miłaMelisa pisze:tak, na 100 procent jesteś w ciązy...