czy ktoś gotuje w urządzeniach wielofunkcyjnych?
-
panibiszkopcik
czy ktoś gotuje w urządzeniach wielofunkcyjnych?
witam, czy któraś z Was gotuje, piecze, smaży, w ogóle przygotowuje posiłki w urządzeniach kuchennych typu wszystko w jednym? zastanawiam się nad zakupem takiego i mam kilka pytań
interesuje mnie między innymi czy zapachy nie pozostają jeden po drugim na przykład jednego dnia smażąc mięso a drugiego dnia placek, co wtedy? no i pytanie zasadnicze producent zachwala dietetyczność potraw przygotowywanych w owym urządzeniu (jak raz to które ja wybrałam nosi nazwę varadero, ale to nie jest istotne, gdyż jest ich co najmniej kilka różnych na rynku), jeśli ma któraś z was doświadczenie w kuchni z gotowaniem w urządzeniu wielofunkcyjnym proszę o opinie 
-
lavender
Re: czy ktoś gotuje w urządzeniach wielofunkcyjnych?
@panibiszkopcik -
to zastanawiające, że wszystkie Twoje wypowiedzi są reklamą jednego urządzenia.
to zastanawiające, że wszystkie Twoje wypowiedzi są reklamą jednego urządzenia.
-
mysiogonek
ja gotuje w urządzeniach wielofunkcyjnych, a właściwie przyrządzam potrawy bo nie zawsze wiąże się to z gotowaniem
mam 3 takie urządzenia i więcej mi nie trzeba 
-
Awsomegirl
ja uważam, że takie urządzenia wielofunkcyjne są bardzo przydatne w kuchni, przede wszystkim znacznie usprawniają pracę w kuchni, danie jest szybciej gotowe i lepiej przygotowane , jakby ktoś szukał takich urządzeń w dobrej cenie to najlepiej szukać w sieci np w sklepie magiczna planeta
-
Tusia
ja mialam halogenovera ale się popsuł ;P teraz starcza mikrola, piekarnik i ostatnimi czasy cenny nabytek papier do gotowania - http://www.youtube.com/sagacook#p/u/2/qGTkhA0hW7Q
A ja coraz częściej korzystam z takiego urządzenia jak parowar zapach potraw i smak pozostaje nie zmieniony,natomiast moja mama kupiła sobieszybkowar, przygotowuje różne dania, wszystko wkłada do jednego ziemniaki, mięso, warzywa, wychodzą pyszne i zdrowe potrawy
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Tak ja korzystam
i jestem bardzo zadowolona, mam jedno urządzenie, które zajmuje mało miejsca a zastępuje kilka urzadzeń. Gotuję w nim mielę, siekam, ucieram, ubijam a i jeszcze gotuję na parze. Nazwy nie będę wymieniać bo to by była reklama. Łatwo znaleźć w necie tego typu sprzęty. Rozpiętość cenowa też jest duża.