Czy dziewczyny nie chca miec milych facetow?
Czy dziewczyny nie chca miec milych facetow?
Witam chce jako facet zapytac sie was dziewczyn czy wy tez tak uwazacie "Jeśli z kolei będziesz dla dziewczyny zbyt miły, to ona zacznie Cię traktować jak kumpla. Wcześniej czy później powie Ci, ze bardzo Cię lubi, ale na coś poważnego nie masz co liczyć" Pytam dlatego ze rozmawiam z pewna dziewczyna na gg juz od pod dwóch tygodni i zapytalem sie jeje czy cos domnie czuje ona odpowiedziala ze mnie lubi (dodam ze naprawde dobrze sie dogadujemy wiem o niej wiecej niz o kims z rodziny czy znajomych, ostatnio nawet sie poklucilismy powiedziala ze sie poplakala z tego powodu (juz jest wszystko OK rozmawiamy jak dawnie), 2-3 pytalem ja o spotkanie zbywala temat (dzieli nasz 400km), powiedziala ze potrzebuje wiecej czasu bo uniej to uczucie dopiero sie rodzi). Czemu jak jestem mily dla kobiety to ona traktuje mnie jak kumpla, to jak ja mam traktowac dziewczyne "walic ja po mordzie"? Bardzo mi na niej zalezy taka to szukac ze swieca....
Re: Czy dziewczyny nie chca miec milych facetow?
Pierwszy podstawowy bląd to zbyt szybkie przyznawanie się do uczuć,
wnioskuje że sie nie widzieliście nigdy a Ty o uczuciach wyskakujesz.
Dziewczyny nie traktuja takich gości powaznie, myslimy o takich "desperat".
Pojecie bycia miłym to tez nie tak że aby nie byc miłym to trzeba lac po mordzie...
Byc miłym ale i delikatnie flirtować od czasu do czasu.
Bo jak bedziesz z nia rozmawiał tylko jak z kumplem to kumplami zostaniecie
Pojecie bycia miłym to tez nie tak że aby nie byc miłym to trzeba lac po mordzie...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Przede wszystkim przeciwieństwem miłego nie jest od razu lać po mordzie.
Bo od takiego się odchodzi w trybie natchmiastowym.
Jam też dobrze prawi, ze po 2-3 tygodniach od razu gadac o uczuciach to za szybko i mogłeś ją najzwyczajniej w świecie wystraszyc
Jam też dobrze prawi, ze po 2-3 tygodniach od razu gadac o uczuciach to za szybko i mogłeś ją najzwyczajniej w świecie wystraszyc
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
To ile mam czekac od poznania dziewczyny zeby jeje wyznac ze cos do niej czuje?Jamelia pisze:Pierwszy podstawowy bląd to zbyt szybkie przyznawanie się do uczuć,
Na rl jeszzce sie nie widzielismy, wyslalismy sobie jedynie kilka fotek (i to dopiero po tygodniu gdyz nie chcialem zybciej zeby rozmowa sie nie urwala)
Chyba dziewczyny by sie mniej wystraszylu gdyby facet jej powiedzial "zaraz ciebie zgwalce" niz wyznanie jej swojego uczucia do niej
Rozmawiam z naia na rozne tematy jak jest okazja to oczywiscie ja wykorzystuje i filtruje z nia (pomijam temat seksu nie wiem czy dobrze czy raczej powinienem z nia tez o tym rozmawiac?)
Hadassa pisze:Przede wszystkim przeciwieństwem miłego nie jest od razu lać po mordzie.
Lanie po mordzie jes tak bardziej z przymrozeniem oka napisane...
Dobra stalo sie wyznalem jej milosc, rozmawiamy dalej jak by nic sie nie stalo, czy moze z tego cos byc jeszcze byc czy raczej ona caly czas o tym sobie bedzie przypominac i wie jakie mam wzgledem jej zamiary czy bedzie chciala sie ze mna spotkac?
Ostatnio zmieniony pn lis 03, 2014 4:11 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łączenie postów
Powód: łączenie postów
Temat sexu raczej pomijać 
No ile odczekać, zebyście się chociaż ze dwa razy zobaczyli wtedy mozna jakoś nawiązać że rozmowa w virt super na jawie jeszcze lepiej, że czujesz jakbyście sie znali od dawna itp, powoli, stopniowo a nie z grubej rury, czuje cos do ciebie... tego trzeba byc pewnym a zeby byc pewnym ze to nie chwilowe to potrzeba czasu, spotkań. Sprawdzenia siebie w różnych sytuacjach by poznac charakter itp. No co Ci bede tłumaczyć :)sam wiesz
.
Co do spotkania moze unikaj chwilowo tego tematu i wróć do niego za jakis czas.
a czemu ona nie chce sie spotkać? Mowiła?
No ile odczekać, zebyście się chociaż ze dwa razy zobaczyli wtedy mozna jakoś nawiązać że rozmowa w virt super na jawie jeszcze lepiej, że czujesz jakbyście sie znali od dawna itp, powoli, stopniowo a nie z grubej rury, czuje cos do ciebie... tego trzeba byc pewnym a zeby byc pewnym ze to nie chwilowe to potrzeba czasu, spotkań. Sprawdzenia siebie w różnych sytuacjach by poznac charakter itp. No co Ci bede tłumaczyć :)sam wiesz
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Mnie sie wydaje ze ona sie troszkę przestraszyła...nie nalegaj na spotkanie to za szybko tak szczerze mówiac.
Temat sexu omijaj szerokim łukiem .
Powinienes bardziej wzbudzic jej zaufanie co do Ciebie może dziewczyna sie boi poprostu.Nie zna Cie z reala więc co tu sie dziwic.
Nie spiesz sie z uczuciami bo wlasnie my jako kobiety odbieramy to w ten sposob ze jak sie facet piekli z wyznawaniem uczuc to myslimy sobie ze jest jakis zdesperowany i ze chodzi mu tylko o jedno.
Powinienes bardziej wzbudzic jej zaufanie co do Ciebie może dziewczyna sie boi poprostu.Nie zna Cie z reala więc co tu sie dziwic.
Nie spiesz sie z uczuciami bo wlasnie my jako kobiety odbieramy to w ten sposob ze jak sie facet piekli z wyznawaniem uczuc to myslimy sobie ze jest jakis zdesperowany i ze chodzi mu tylko o jedno.
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
hehe jestem facetem i wale prosto z mostu, juz tak mocno to wemnie sie kumlowalo ze musialem poiwedziec zeby uszlo zemnie wkoncu troche cisnienia ;p wiedzialem tez ze strzele sobie tym w kolanoJamelia pisze:Temat sexu raczej pomijać
No ile odczekać, zebyście się chociaż ze dwa razy zobaczyli wtedy mozna jakoś nawiązać że rozmowa w virt super na jawie jeszcze lepiej, że czujesz jakbyście sie znali od dawna itp, powoli, stopniowo a nie z grubej rury, czuje cos do ciebie... tego trzeba byc pewnym a zeby byc pewnym ze to nie chwilowe to potrzeba czasu, spotkań. Sprawdzenia siebie w różnych sytuacjach by poznac charakter itp. No co Ci bede tłumaczyć :)sam wiesz.
Hymm co do spotkania sam nie wiem ale domyslam sie ze chodzi o odleglosc (400km nas dzieli) pytalem sie co mysli o zwiazkach na odleglosc to powiedziaal ze by bylo jej trudno.
Omijam omijam bo czytalem tez rozne artykuly i bylo ze dziewczyny nie lubia na ten temat rozmawiac.Serduszko86 pisze:Mnie sie wydaje ze ona sie troszkę przestraszyła...nie nalegaj na spotkanie to za szybko tak szczerze mówiac.
Zdziwie cie bo rożnie sie od typowego faceta i nie chodzi mi o seks.
Ostatnio zmieniony pn lis 03, 2014 4:17 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łaczenie postów
Powód: łaczenie postów
Wiesz ja nie mowie o Tobie ze chodzi Ci o seks tylko uswiadamiam Ci w jaki sposób odbieraja to kobiety.
A po ile macie lat?
A po ile macie lat?
Ja 25 Ona 21Serduszko86 pisze:Wiesz ja nie mowie o Tobie ze chodzi Ci o seks tylko uswiadamiam Ci w jaki sposób odbieraja to kobiety.
A po ile macie lat?
Musisz byc cierpliwy i dac jej czas.Ona sie obawia zycia na odległosc tak mi sie wydaje .
Przede wszystkim, zacznij edytować swoje posty zamiast pisać post pod postem.
Powiem Ci tak, różnica wieku jest wg mnie dość spora, choćby z powodu patrzenia na zwiazek.
Ona może jeszcze nei chcieć zobowiązań i wyznań.
Rozmwiajcie, za jakiś czas może porpozycja rozmowy na skype, gdzie możecie się zobaczyć.
Jak już zaczniesz proponować spotkanie, to raczej na zasadzie że przyjedziesz do niej, w jej znanym miejscu.
a temat seksu, niech to od niej wyjdzie
Powiem Ci tak, różnica wieku jest wg mnie dość spora, choćby z powodu patrzenia na zwiazek.
Ona może jeszcze nei chcieć zobowiązań i wyznań.
Rozmwiajcie, za jakiś czas może porpozycja rozmowy na skype, gdzie możecie się zobaczyć.
Jak już zaczniesz proponować spotkanie, to raczej na zasadzie że przyjedziesz do niej, w jej znanym miejscu.
a temat seksu, niech to od niej wyjdzie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...