Czy coś mnie ciągnie o niego!?
Czy coś mnie ciągnie o niego!?
Witam Was,
Mam taki problem. Od października współpracuję z T, którego znam od maja zeszłego roku. T ma 23 lata(ja 21), mamy wspólne hobby(hip hop), od początku się świetnie dogadywaliśmy ze względu na hobby. T. jest świetnym człowiekiem, jeśli chodzi o charakter to też. On i ja jesteśmy w związkach od 4 lat. Mój chłopak jest w moim wieku, studiuje, ale zachowuje się czasami jak dziecko, nie chce myslic o przyszlosci jeszcze. Natomiast T. mysli o przyszlosci, dlatego współpracuje z tą firmą co ja. Ostatnio gadam z T. do 2-3 w nocy, śmiejemy się i gadamy o bzdetach, biznesie czy rapie. Jak jesteśmy w pracy to zdarza się, że mnie wkurza(tak on to uwielbia ;D ja jego tez zresztą). Nieraz ja mamy przerwę to mnie "dźga" i mnie zaczepia. W pierwszy weekend lipca mamy możliwość jechać na weekend na mazury na szkolenie. Strasznie bym chciała tam jechać. Jest ode mnie o 2 lata starszy, super facet, myśli przyszłościowo i ma zajebisty charakter. On mnie traktuje jako kumpelkę(nie gada o swojej dziewczynie w rozowach ze mna, ale czasem wspomina o niej), mówi o swoich marzeniach, planach. Czy to tylko kumpel?
Mam taki problem. Od października współpracuję z T, którego znam od maja zeszłego roku. T ma 23 lata(ja 21), mamy wspólne hobby(hip hop), od początku się świetnie dogadywaliśmy ze względu na hobby. T. jest świetnym człowiekiem, jeśli chodzi o charakter to też. On i ja jesteśmy w związkach od 4 lat. Mój chłopak jest w moim wieku, studiuje, ale zachowuje się czasami jak dziecko, nie chce myslic o przyszlosci jeszcze. Natomiast T. mysli o przyszlosci, dlatego współpracuje z tą firmą co ja. Ostatnio gadam z T. do 2-3 w nocy, śmiejemy się i gadamy o bzdetach, biznesie czy rapie. Jak jesteśmy w pracy to zdarza się, że mnie wkurza(tak on to uwielbia ;D ja jego tez zresztą). Nieraz ja mamy przerwę to mnie "dźga" i mnie zaczepia. W pierwszy weekend lipca mamy możliwość jechać na weekend na mazury na szkolenie. Strasznie bym chciała tam jechać. Jest ode mnie o 2 lata starszy, super facet, myśli przyszłościowo i ma zajebisty charakter. On mnie traktuje jako kumpelkę(nie gada o swojej dziewczynie w rozowach ze mna, ale czasem wspomina o niej), mówi o swoich marzeniach, planach. Czy to tylko kumpel?
-
a_gatka
Re: Czy coś mnie ciągnie o niego!?
Sama sobie powinnas odpowiedzieć na to pytanie. Jesteś ze swoim facetem 4 lata i choćby z tego powodu jesteś mu winna jakąś szczerość. Rozmawiałaś z nim o swoich oczekiwaniach? O tym, czego Ci w nim brak?
Zauroczenia są fajne, jasne. Ale postawiłabym jednak na uczciwość w stosunku do siebie i do partnera.
Zauroczenia są fajne, jasne. Ale postawiłabym jednak na uczciwość w stosunku do siebie i do partnera.
Powiedz mi jak to wygląda z boku? Ta nasza relacja
-
a_gatka
Jak flirt, który może przerodzić się w fascynację prowadzącą prosto do łóżka. Zwłaszcza w tak sprzyjających okolicznościach jak szkolenie, niestety. 
No on mi mówił, że kocha swoją dziewczynę, że jak mieli kryzys to odłożył rap, że nie był w stanie nagrywać itd
-
wrozka-bajuszka
- Miła Kobietka
postaw się na miejscu tej dziewczyny. Jakbyś się czuła wiedząc że jest jakaś "druga" która z nim pracuje, jadą razem na mazury na szkolenie.. ehh.. no właśnie..
Lepiej nie angażuj się za bardzo w tą znajomość. Dobrze Ci radzę bo zniszczysz sobie życie. O ile on, jako super facet, nawet jak zerwie z obecną dziewczyną to szybko poszuka sobie nowej, tak Ty możesz tego gorzko żałować i płakać bardzo długo.
Lepiej nie angażuj się za bardzo w tą znajomość. Dobrze Ci radzę bo zniszczysz sobie życie. O ile on, jako super facet, nawet jak zerwie z obecną dziewczyną to szybko poszuka sobie nowej, tak Ty możesz tego gorzko żałować i płakać bardzo długo.
A jak z jego strony to CZYSTA przyjaźń a ja sobie coś ubzdurałam?wrozka-bajuszka pisze:postaw się na miejscu tej dziewczyny. Jakbyś się czuła wiedząc że jest jakaś "druga" która z nim pracuje, jadą razem na mazury na szkolenie.. ehh.. no właśnie..
-
wrozka-bajuszka
- Miła Kobietka
Dlatego MUSISZ sama sobie to wyperswadować że NIC Cię z nim nie łączy prócz CZYSTEJ przyjaźni
może "zainwestuj" trochę w swój związek - romantyczny wieczór, wspólny wyjazd, zrób coś dla Ciebie i Twojego faceta. Gdy zobaczysz że się bardzo kochacie to będzie Ci łatwiej zapomnieć o tym czymś "dziwnym" co możesz czuć do T.
może "zainwestuj" trochę w swój związek - romantyczny wieczór, wspólny wyjazd, zrób coś dla Ciebie i Twojego faceta. Gdy zobaczysz że się bardzo kochacie to będzie Ci łatwiej zapomnieć o tym czymś "dziwnym" co możesz czuć do T.
-
Pletwa Reborn
Wygląda na to, że nie dorosłaś do prawdziwego związku, skoro masz wątpliwości, czy nie czujesz do kolesia czegoś więcej.
Ktoś mi wyjaśni o co chodzi z tym dźganiem? Oczywiście wiem jak to wygląda,tylko czemu faceci tak robią, dziewczyny zresztą też. To ma być śmieszne, czy co?Nieraz ja mamy przerwę to mnie "dźga" i mnie zaczepia.
Myślę że powinnaś zająć się swoim związkiem a nie próbować pchać się w flirty bez przyszłości...
Masz swój związek o który powinnaś zadbać by nie stał się on przyzwyczajeniem.
Uświadom sobie że to tylko kolega z pracy który tak właśnie cię traktuje.
Bo możesz stracić przez takie myślenie swojego obecnego partnera.
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
Ale to według Ciebie zwykła przyjaźń a ja sobie resztę ubzdurałam czy co?AiShA pisze:Myślę że powinnaś zająć się swoim związkiem a nie próbować pchać się w flirty bez przyszłości...
A ja mysle, ze to zauroczenie i fascynacja jest chwilowa odskocznia ktora tak czesto praktykuja dziewczyny bedace w zwiazkach.ojejku pisze:Witam Was,
Choc zaczynasz szczerze mowiac wkraczac na niebezpieczny teren ktory moze okazac sie bardzo wciagajacy i prowokujacy.
Czasami w tych waszych przekomarzaniach wystarczy malenka iskra by wybuchl pozar uczucia i pozadania.
To takie niewinne z pozoru igraszki pary kumpli ktorych laczy praca ,potrafia przestawic zycie kazdego z was o 360 stopni i
zburzyc poprzednie zwiazki , raniac przy tym dotychczasowych i zyjacych w niewiedzy waszych partnerow.
Ze cos miedzy wami iskrzy to widac slychac i czuc nawet przez internet.
Jak dalece to sie juz rozwinelo to tylko WY oboje wiecie.
Dziś mnie podwozil na konferencne z firmy. Jedziemy, gadamy a on nagle z tekstem: 'co Ty taka rozpromieniona? W ogole inaczej wygladasz;D' wygladam jak zwykle w pracy: spodnie,koszula, plaszcz. Przyjacielski komplement!? O.o
A moze jestes przewrazliwiona na jego punkcie i dlatego kazdy kontakt z nim , nawet slowny, robi
na Tobie takie wrazenie ?
Moze juz wiesz tak naprawde co Cie ciagnie do niego ?
A moze to stwierdzenie dot . wygladu to czysta prowokacja z jego strony, by dowiedziec sie jak zareagujesz na takie
lechcace slowa?
A moze on cos zrozumial i chce sie upewnic , ze Ty to samo czujesz?
Jak widzisz pytan jest bez liku, ale na nie potraficie tylko odpowiedziec sobie sami .
Mysle, ze te slowne ,,podjazdy,, niebawem sie skoncza i wyjasnia.
na Tobie takie wrazenie ?
Moze juz wiesz tak naprawde co Cie ciagnie do niego ?
A moze to stwierdzenie dot . wygladu to czysta prowokacja z jego strony, by dowiedziec sie jak zareagujesz na takie
lechcace slowa?
A moze on cos zrozumial i chce sie upewnic , ze Ty to samo czujesz?
Jak widzisz pytan jest bez liku, ale na nie potraficie tylko odpowiedziec sobie sami .
Mysle, ze te slowne ,,podjazdy,, niebawem sie skoncza i wyjasnia.
ojejku pisze: Ale to według Ciebie zwykła przyjaźń a ja sobie resztę ubzdurałam czy co?
Nie, nie...
Spodobała Ci się relacja jaka między wami panuje. Podoba Ci się w nim to że Cie zaczepia że jest miły, że macie super kontakt te same zainteresowania.
Ale to tylko relacje w pracy poza nią każde z was ma prywatne życie nie spotykacie się, zauroczenie to sprawa normalna, ale też musisz pomyśleć o Swoim partnerze który obecnie z Tobą jest o o jego partnerce.
Dobre relacje w pracy to podstawa lepszej wydajności i efektów.
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.