Częste zapalenia ucha
-
surykatka2
- Miła Kobietka
Częste zapalenia ucha
Macie jakies rady na nawracające infekcje ucha? Może Wy lub Wasze dzieci też miały ten problem?
Oraz przy okazji może macie godnego polecenia laryngologa z Warszawy?
Oraz przy okazji może macie godnego polecenia laryngologa z Warszawy?
Re: Częste zapalenia ucha
U nas tak było, praktycznie każdy katar kończył się zapaleniem ucha. Podobno u dzieci tak bywa, ale zdecydowanie warto się w tej kwestii skonsultować z laryngologiem, my byliśmy w Medincusie na Kopernika
-
surykatka2
- Miła Kobietka
No właśnie tak samo jest u nas, katar = zapalenie ucha. Dzięki za polecenie, sprawdzę Medincus, wiem gdzie to jest, polecasz jakiegoś konkretnego lekarza?
Nie ma problemu, dobry laryngolog i gruntowne badania to podstawa
Nam bardzo pomogła pani Ewa Orkan-Łęcka
-
surykatka2
- Miła Kobietka
Dziękuję za polecenie, jesteśmy już umówieni na wizytę, pewnie trzeba będzie porobić tez jakieś badania, ale jestem dobrej myśli. Dobrze trafić na dobrego i polecanego specjalistę 
Już po wizycie? Udało się wszystko? Do kogo się umówiłaś?
mój mąż również ma takie nawracające infekcje ucha i ciągle zatkane. kompletnie sobie z tym nie radzimy, był już u wielu lekarzy laryngologów ale oni ciągle powtarzają, że taka jego uroda i dolegliwość będzie powracać... zapisują tylko antybiotyki jak jest źle. nie wiem czy tak to na dłuższą metę powinno wyglądać.
https://studio.streamonline.pl/
Ja mam często problem z lewym uchem (w prawym noszę aparat)tylko jakiś większy wiatr zawieje -to już zaczyna mnie mnie boleć ucho
głowa ,dziąsła.Zakraplam wówczas (Akus Tone-krople)+tabletkę przeciwbólową+Zel Salumin Aktiv.
To jest moja metoda -bo wizyta u laryngologa nic nie dała-niestety.
Proszę spróbować może przynajmniej złagodzi ból .Pozdrawiam
głowa ,dziąsła.Zakraplam wówczas (Akus Tone-krople)+tabletkę przeciwbólową+Zel Salumin Aktiv.
To jest moja metoda -bo wizyta u laryngologa nic nie dała-niestety.
Proszę spróbować może przynajmniej złagodzi ból .Pozdrawiam
„Najlepszym opiekunem natury jest spokój.”
-William Szekspir
-William Szekspir
Też miałam problem z uszami. ogólnie uczulam na wszelkie stany zapalne. U córki mojej kuzynki nieomal się nie zakończyło tragedią, bo doszło do zapalenia ucha wewnętrznego, z czego potem zrobiło się bakteryjne zapalenie opon mózgowych. Dziecko żyje na szczęście. W każdym razie jak szukacie jakichś aparatów słuchowych czy coś to wejdźcie sobie tutaj https://akademiaslyszenia.pl/aparaty-sluchowe