czerwona wysypka na biuscie!!!!! pomocy

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
mariola.m
Jestem tu nowa :)

czerwona wysypka na biuscie!!!!! pomocy

Post autor: mariola.m »

witam! mam problem.Od ponad tygodnia moj biust wyglada strasznie, mam pelno czerwonych swedzacych krostek.Oczywiscie byłam u lekarza i nic konkretnego mi nie powiedziała, mowiła, ze toalergia, moze byc od pokarmu, od słońca albo kosmetyku. Przepisała mi leki-maść, tabletki, calcium, i kąpiel w nizolal, nic nie pomogło a stosuje juz 4 dni, dostałam wrazie czego skierowanie do dermatologa ale wizyta dopiero za 8 dni;( Co mam zrobic? moze cos mi doradzicie???? jakies sposób, by to nie wygladało tak strasznie, nie moge nosic przez to zadej bluzki z dekoldem,mało tego mam nawed pojedyncze krostki na szyji,ze chyba bym musiała chustke nosic,a jest przeciez ciepło....CO ROBIC????
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: czerwona wysypka na biuscie!!!!! pomocy

Post autor: Hadassa »

A nie zmienialas np plynu do plukania lub proszku?
Wysypka zazwyczaj jest gdy cos podrazni skore..
Leki potrzebuja tez troche czasu by dzialac wiec niestety cierpliwosci i czekaj na dermatologa
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
mariola.m
Jestem tu nowa :)

Re: czerwona wysypka na biuscie!!!!! pomocy

Post autor: mariola.m »

Hadassa pisze:A nie zmienialas np plynu do plukania lub proszku?
Wysypka zazwyczaj jest gdy cos podrazni skore..
Leki potrzebuja tez troche czasu by dzialac wiec niestety cierpliwosci i czekaj na dermatologa

dziekuje :)
ODPOWIEDZ