Odpowiadajcie, pozdrawiam!
Czego pragniesz najbardziej na świecie?
Czego pragniesz najbardziej na świecie?
Wymieńcie jedną konkretną rzecz, uczucie, cokolwiek, co pragniecie najbardziej na świecie , może od dawna, a może aktualnie. Nieważne czy to w tej chwili, w waszej sytuacji możliwe,czy nie. Jedna konkretna rzecz, którą pragniecie.Za którą oddalibyście wszystko.

Re: Czego pragniesz najbardziej na świecie?
Szczęscie mojej córki
Podbijam temat bo fajny 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Haha, mam tysiąc pomysłów w głowie i żaden nie wydaje mi się...sensowny.
https://motoprzekroj.blogspot.com/
Zostać mamą. Od kiedy skończyłam 18 lat to najbardziej na świecie pragnęłam mieć dzieciątko
To jest moje największe marzenie w życiu.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Tak, on też chce mieć dziecko ale na razie jesteśmy razem dość krótko. On uznał, że chciałby po kolei, najpierw ślub a później powiększenie rodziny.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

W sumie ma to swoj urok
u nas sie sprawdzilo
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mieć pare milionów.
Może to materialne bardzo ale dzięki temu mogłabym spełnić prawie wszystkie swoje marzenia i nie tylko moje. To wtedy więcej niż jedno.
Może to materialne bardzo ale dzięki temu mogłabym spełnić prawie wszystkie swoje marzenia i nie tylko moje. To wtedy więcej niż jedno.
"Ten, kto kocha naprawdę, kocha w milczeniu, uczynkiem, a nie słowami." ~Carlos Ruiz Zafón –Cień wiatru
Świętego spokoju. To chyba najważniejsze przy naszym rozbieganym świecie. Gdy on będzie to wszystko się jakoś ułoży
Blog o stylowych ciuchach
- Damian Parcel
- Miła Kobietka
Żeby każdy człowiek przestał się bać i miał odwagę robić w życiu to co kocha, co mu sprawia radość, co go rozwija i przy czym czas leci mu bez konieczności patrzenia na zegarek. Tylko i AŻ tyle:P Wiem, że wtedy świat byłby wtedy cudownym miejscem, bo każdy by realizował swój potencjał.
Mam nadzieję, że komuś pomoże