Cykl

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Kmicicowa
Jestem tu nowa :)

Cykl

Post autor: Kmicicowa »

Nigdy nie miałam regularnych miesiączek, zdarzyło się raz, że miałam przez 2 miesiące, kilka lat później nie miewałam przez 2-3 miesiące w okresie wakacyjnym po czym znowu się pojawiała i była w miarę regularna. Mam pytanie, co może wpływać na zmianę cyklu miesiączkowego ? Prócz stresu, odchudzania i dźwigania ciężarów
:):):)
myszka12313

Re: Cykl

Post autor: myszka12313 »

Może to jakieś zaburzenia hormonalne. Warto iść z tym do lekarza i zrobić odpowiednie badania
megi 10

Post autor: megi 10 »

a jak dlugie sa twoje cykle?bo ja na twoim miejscu jak najpredzej udala sie do lekarza jesli nie masz dzieci a chcesz je miec to warto sie zastanowic nad soba ja tez nigdy nie zwracalam na to ze moje cykle sa dlugie a od czasu do czasu miesiaczka nie pojawiala sie po 2 miesiace gdyby nie fakt ze zaczlam starania o dzidze i przez 3 miesiace sie nie udawalo nigdy bym sie chyba nie zdecydowala na wizyte wyrok zapadl:PCO no i teraz wiem dlaczego cykla byly dlugie jest to zespòl niewyleczalny ale wiele kobiet za pomoca lekow zachodzi w ciaze wiec nadzieja jest.Dziewczyny prosze was chodzcie na badania i wizyty u ginekologa to nie boli a mozecie uniknac wiele przykrych rzeczy.
agniesiiaa87

Post autor: agniesiiaa87 »

Najprawdopodobniej to zaburzenia hormonalne są tego powodem.
biznes karty
Mateusz
perfumy avon
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

najlepsza była by konsultacja u ginekologa
ODPOWIEDZ