Mój facet ma córeczkę (9l.) z poprzednią kobietą. Dogadujemy się świetnie. Nazywa mnie nawet drugą mamą. Bardzo ją kocham! Nie wyobrażam sobie żeby jej nie było. Ciekawa jestem czy Wy też jesteście w podobnej sytuacji i jak sobie z tym radzicie?
Córka mojego chlopaka.
-
Ola Lala
Córka mojego chlopaka.
Cześć dziewczyny! 
Mój facet ma córeczkę (9l.) z poprzednią kobietą. Dogadujemy się świetnie. Nazywa mnie nawet drugą mamą. Bardzo ją kocham! Nie wyobrażam sobie żeby jej nie było. Ciekawa jestem czy Wy też jesteście w podobnej sytuacji i jak sobie z tym radzicie?
Re: Córka mojego chlopaka.
Jesli sie wzajemnie akceptujecie i lubicie to wypada tylko pogratulowac
znakomitych realcji.
Ale jak widac miedzy wami jest prawie, ze rodzinna atmosfera wiec mysle, ze
wszystko sie doskonale uklada.
Warto wiedziec, ze nie zawsze daje sie takie poprawne relacje utrzymywac , bo one z
definicji sa konfliktowe i bardzo napiete.
Jesli kochasz jej ojca to z pewnoscia obdarzysz tez ja cieplem i uczuciem.
znakomitych realcji.
Ale jak widac miedzy wami jest prawie, ze rodzinna atmosfera wiec mysle, ze
wszystko sie doskonale uklada.
Warto wiedziec, ze nie zawsze daje sie takie poprawne relacje utrzymywac , bo one z
definicji sa konfliktowe i bardzo napiete.
Jesli kochasz jej ojca to z pewnoscia obdarzysz tez ja cieplem i uczuciem.