Nie trzeba się chyba zbytnio katować
Tu kilka rad jak zadbać o siebie Fitness/Ile-kalorii-trzeba-spalic-zeby-schudnac-1kg">http://wizaz.pl/Fitness/Ile-kalorii-trz ... hudnac-1kg
Najtrudniej jest zrzucić ten ostatni kilogram;) ale ja go zrzuciłam poprzez ćwiczenia i suplementację SPAM bo dzięki niemu udało mi się przyśpieszyć mój metabolizm;)
Ostatnio zmieniony wt lis 15, 2016 1:20 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:spam
Znaczenie ma również produkcja hormonów w ciele. Czy organizm produkuje hormony spalające tłuszczu czy magazynujące tłuszcz. W 30 dni można przestawić organizm tak, że zamiast magazynować komórki tłuszczowe będzie automatycznie się ich pozbywał i to bez żadnych tabletek. Wystarczy odpowiednie odżywianie. Bardzo, bardzo w skrócie mówiąc trzeba jeść dużo zielonych warzyw i ta metoda jest rewelacyjna.
razem z cwiczeniami musi iść zdrowy tryb zycia- dużo się nawadniać , dużo zdrowego, gotowanego a nie smażonego a na deser zamiast czekolady owocowy koktajl:)
Biegać tyle czasu aż schudnie się 1 kg??? W dosłownym odbiorze brzmi komicznie :p ale tak na poważnie, żeby efekt się utrzymał, faktycznie trzeba coś robić "bez przerwy". A mianowicie, prowadzić odpowiedni styl życia. Zacząć inaczej się odżywiać i uprawiać jakiś sport. Rower, bieganie - to aktywności dostępne raczej dla wszystkich. No i dieta! A tutaj to nawet ja sama poszłam na skróty, bo zamawiam w WygodnejDiecie jedzenie i mam z głowy gotowanie pysznie, zdrowo, dietetycznie.
Mój chłopak stosuje tzw. intermediate fasting, który polega na tym, że można właściwie jeść co się chce (oczywiście w granicach rozsądku, najlepiej po prostu zdrowo), tyle że w pewnym określonych godzinach, np. od 11 do 19, a przez resztę dnia pije się tylko wodę.
Wykonamy dla Ciebie szafy na wymiar! Szklane drzwi? Skośny sufit? Szafa we wnęce? To dla nas żaden problem!
Warto spróbować zastosować dietę online, gdzie mamy na bieżąco kontakt z dietetykiem i możemy podpytać jeśli mamy jakieś wątpliwości, lub chcemy zaczerpnąć porady.