Co z tym facetem?
-
Anelique23
- Jestem tu nowa :)
Co z tym facetem?
Hej!
Nie za bardzo mam z kim o tym pogadać, dlatego postanowiłam zapytać Was usmiech.gif
Poznałam super faceta, ja 23 lata, on 26lat (wysoki, przystojny inteligentny, wygadany). Po pierwszej randce napisał do mnie bardzo szybko, mówił jak to świetnie się bawił i chętnie spotkałby się drugi raz, do drugiej randki rozmawialiśmy na facebooku codziennie przez 2-3h. Druga randka też była bardzo udana... A teraz nie ma czasu na nic, bo praca, bo studia, bo wyjazd, bo coś komuś obiecał, jak ja nie napiszę to cisza i po 3 dni. Jak juz rozmawiamy to jest świetnie, możemy pisać o wszystkim, ale sam rozmowy nie zaczyna, chociaż robił to wcześniej. Na spotkanie też nie bardzo ma ochotę bo jest zajęty. Ja rozumiem, że każdy ma własne życie... Ale no bez przesady :/ Powinnam dać sobie spokój, stracił zasinteresowanie?
Nie za bardzo mam z kim o tym pogadać, dlatego postanowiłam zapytać Was usmiech.gif
Poznałam super faceta, ja 23 lata, on 26lat (wysoki, przystojny inteligentny, wygadany). Po pierwszej randce napisał do mnie bardzo szybko, mówił jak to świetnie się bawił i chętnie spotkałby się drugi raz, do drugiej randki rozmawialiśmy na facebooku codziennie przez 2-3h. Druga randka też była bardzo udana... A teraz nie ma czasu na nic, bo praca, bo studia, bo wyjazd, bo coś komuś obiecał, jak ja nie napiszę to cisza i po 3 dni. Jak juz rozmawiamy to jest świetnie, możemy pisać o wszystkim, ale sam rozmowy nie zaczyna, chociaż robił to wcześniej. Na spotkanie też nie bardzo ma ochotę bo jest zajęty. Ja rozumiem, że każdy ma własne życie... Ale no bez przesady :/ Powinnam dać sobie spokój, stracił zasinteresowanie?
-
kamila.fajfer
Re: Co z tym facetem?
hmm..
był seks ?
był seks ?
-
olejunka32
odpuść sobie, nic na siłę jeżeli będzie zainteresowany a Ty do niego niie będziesz pisała to sam się odezwie. Jeżeli nie to miej swoją godność, wartość i sama się nie narzucaj
Centrum Medyczne 311 Zabrze - Ortopeda, Chirurg, Dermatolog, Laryngolog, Endokrynolog
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
Też uważam, że nie ma się po co za mocno starać, bo wtedy facetowi nie zależy, wcale ale to wcale.
Moja pasja moim życiem!
-
kuleczkahh
Też mi się wydaje że stracił zainteresowanie i teraz to juz po ptakach. Odezwał się jeszcze? Jak sie to w ogole skonczylo?
-
Pomorskie89
Właśnie, kluczowe pytanie - czy był seks.
Jeśli tak - znamy główny motyw wcześniejszego zainteresowania oraz jego późniejsze zniknięcie.
Jeśli tak - znamy główny motyw wcześniejszego zainteresowania oraz jego późniejsze zniknięcie.
Anelique23 pisze:Hej!
Może nie tyle stracił zainteresowanie Tobą,co faktycznie jest bardzo zajęty. A tak nawiasem mówiąc poznałaś tego faceta dobrze? wiesz,że to samotny gość? bo coś mi się nie chce wierzyć,że mając 26 lat w dodatku ... wysoki, przystojny inteligentny, wygadany może być samotny , to mógłby być powód dla którego przestał się odzywać. Ja będąc na Twoim miejscu nie narzucałabym mu się,jeśli sam do Ciebie się nie odezwie,będzie oznaczało,że kogoś ma,a z Tobą tylko spotkał się i na tym koniec. Facetom nie należy zbytnio ufać,mówią jedno,a rzeczywistość jest całkiem inna.
-
damianolej
Jakby chciał. to by pisał. i by sie spotkał 
https://postawnasiebie.pl/chocolite/
Moim zdaniem wszystko na spokojnie, umów się na herbatę z koleżanką. tego kwiatu to pół światu, nie ten to inny