hahaha o mój Boże, bidulkoMelisa pisze:Śniło mi się, że dostałam taki beznadziejny pierścionek zaręczynowy i wstydziłam się komukolwiek pokazać, a wszyscy chcieli zobaczyc
co wam się dziś śniło?:)
-
no.nie.wiem
Re: co wam się dziś śniło?:)
-
Melisa
no to było naprawde straszneno.nie.wiem pisze: hahaha o mój Boże, bidulko
-
Hakiruono
O swoim dzisiejszym śnie wolałabym szybko zapomnieć. Śniła mi się konkretna "zrypka" od szefowej. Jednym zdaniem koszmar. 
-
Melisa
uuu i jak było?
ja miałam chyba jeszcze gorzej.. kiedyś mi się śniło, że z własnym bratem heheh ale mi było rano wstyd
ale przecież nie panuje nad tym co mi sie sni 
-
Melisa
to lepiej nie 
A mi się śnił.. mmmm namiętny sex
Jeszcze się otrząsnąć nie mogę haha
ale nie z bratem ani kobietą
z wlasnym facetem na szczęście 
A mi się śnił.. mmmm namiętny sex
Jeszcze się otrząsnąć nie mogę haha
ale nie z bratem ani kobietą
-
znajomek
Witam
Ja ostatnio miewam okropne sny. pare dni temu sniło mi sie że byłam na jakiejś imprezce , bawiłam sie wspaniale
ale biłam sie na niej heh i miałam powybijane zęby i tyle krwi tam było okropny sen a taki prawdziwy sie wydał.
Wiem że niby zęby to coś złego jak narazie i dzięki Bogu nic złego mi sie nie przydażyło i oby tak dalej,:)
Pozdrawiam
Ja ostatnio miewam okropne sny. pare dni temu sniło mi sie że byłam na jakiejś imprezce , bawiłam sie wspaniale
ale biłam sie na niej heh i miałam powybijane zęby i tyle krwi tam było okropny sen a taki prawdziwy sie wydał.
Wiem że niby zęby to coś złego jak narazie i dzięki Bogu nic złego mi sie nie przydażyło i oby tak dalej,:)
Pozdrawiam
-
znajomek
A no i znowu miałam brzydki sen.
Śniło mi się , że w łazience miałam pozapychaną wanne, zlew i kibelek taką brudną wodą a z kibelka wypływały kupy fuj nosz kurwa obrzydliwy sen.
Sprawdzałam w senniku no kupy (gówna ha ha) to wzbogacenie sie więc jest git
No ale brudna woda to nie wróży nic dobrego.
Ach te sny...
POZDRAWIAM.
Śniło mi się , że w łazience miałam pozapychaną wanne, zlew i kibelek taką brudną wodą a z kibelka wypływały kupy fuj nosz kurwa obrzydliwy sen.
Sprawdzałam w senniku no kupy (gówna ha ha) to wzbogacenie sie więc jest git
No ale brudna woda to nie wróży nic dobrego.
Ach te sny...
POZDRAWIAM.
-
Hakiruono
Znowu śniło mi się, że latałam i oczywiście woda. Mało przyjemny sen.
-
dzo
wczoraj mi się śniło, że tym razem mój facet został homoseksualistą
ależ ja mam porąbane sny
ależ ja mam porąbane sny
-
krecik88
dziś mi się nic nie śniło bo jeszcze nie spałam:P ale napewno coś mi się przyśni bo im bardziej jestem zmęczona tym więcej mi się śni,też tak macie?:D
-
dzo
nie zwróciłam uwagi na to czy zależne to jest od mojego zmęczeniakrecik88 pisze:dziś mi się nic nie śniło bo jeszcze nie spałam:P ale napewno coś mi się przyśni bo im bardziej jestem zmęczona tym więcej mi się śni,też tak macie?:D
-
Hakiruono
Ja jak jestem mega zmęczona i niewyspana przez kilka dni to nie pamiętam poźniej moich snów.krecik88 pisze:dziś mi się nic nie śniło bo jeszcze nie spałam:P ale napewno coś mi się przyśni bo im bardziej jestem zmęczona tym więcej mi się śni,też tak macie?:D
-
krecik88
co do pamiętania to ja też nie pamiętam,jedynie chwilę po przebudzeniu wiem że mi się pełno głupot śniło:P
Częstym motywem moich snów to jakiś wyjazd, na który z jakiegoś powodu nie mogę zdążyć.Nieudolne pakowanie,chaos i bałagan.
-
Kolaboracja
a tez tak macie ze po przebudzeniu pamietacie wszystkie sny, a juz w ciagniu dnia za nic sobie nie mozecie go przypomniec? ;]
-
Nala
Ja tak mam! Mój Facet też tak ma. Pisze mi rano smsa, że koniecznie musi mi opowiedzieć co mu się sniło. Później rozmawiamy przez telefon i on już nie pamięta!Kolaboracja pisze:a tez tak macie ze po przebudzeniu pamietacie wszystkie sny, a juz w ciagniu dnia za nic sobie nie mozecie go przypomniec? ;]
Btw, dzisiaj śniła mi się jego ex. A nawet nie wiem jak wygląda. Ale wiedziałam, że to ona! Prześmieszne
-
Kolaboracja
mi bardzo rzadko śnią się osoby których nawet nie widziałam na oczy ; ) ale to mi sie wydaje conajmniej dziwne skoro nasz umysł wytwarza obraz osoby której sie nie widziało :]
Dużo fajnych ,miłych zwierzątek
czesi...