Co to oznacza?
Co to oznacza?
Od kilku lat podoba mi się pewien chłopak, znam go jedynie z widzenia. Ale wcześniej zbytnio nie zwracał na mnie uwagi, więc krótko mówiąc dałam sobie spokój. W tym czasie zmieniłam się pod względem fizycznym...schudłam, zapuściłam włosy, zaczęłam bardziej o siebie dbać i przywiązywać większą wagę do ubioru. Chciałam lepiej poczuć się w swoim ciele. I od jakiegoś czasu zauważyłam, że on zerka w moją stronę, potrafi kilkakrotnie się odwracać, dłuższą chwilę się we mnie wpatrywać, gdy na niego spojrzę momentalnie spuszcza wzrok, jakby się bał, że go "przyłapię" i tak jest za każdym razem. Zastanawia mnie, dlaczego dopiero teraz przykułam jego uwagę, a nie wcześniej kiedy ważyłam te 10 kilogramów więcej...? Czy możliwe, że ważny jest dla niego tylko wygląd?
Re: Co to oznacza?
Faceci są wzrokowcami, więc na pewno jest ważny wygląd..
Choć niekoniecznie tylko wygląd...
skoro więc zaczął zwracać na Ciebie uwagę moze warto to wykorzystać i z nim pogadać
Choć niekoniecznie tylko wygląd...
skoro więc zaczął zwracać na Ciebie uwagę moze warto to wykorzystać i z nim pogadać
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Skoro sama ze sobą źle się czułaś, że zaczęłaś zwracać większą uwagę na strój, na to jak wyglądasz, to nie ma się co dziwić, że zmiany są zauważalne również dla innych. Niekoniecznie liczy się dla niego tylko wygląd. Zauważył Cię, bo zaszły zmiany. Kawa czy ciastko nie jest niczym zobowiązującym, więc jeżeli masz ochotę, to działaj.
to teraz wykorzystaj zainteresowanie kolegi i uderzaj
powodzenia
-
paula
wygląd niby nie jest ważny ale pamiętaj że tak naprawdę wzrokowo robisz (brzydko to zabrzmi..) wstępną selekcję. Patrząc na kogoś możesz go wstępnie ocenić: czy jest przystojny, możesz domyślać się z wyglądu jaki ma charakter (naprawdę!), a dopiero potem, po oglądaniu jego zachowania możesz ocenić czy rzeczywiście zasługuje on na Twoje zainteresowanie.
Dlatego też nie dziw się że gdy wyglądałaś inaczej to on nie zwracał na Ciebie uwagi. Najwidoczniej w jakiś sposób tego przykułaś jego zainteresowanie i po prostu się Tobą oczarował.
I nie bierz tego do siebie że wtedy byłaś brzydka - bo może i x lat temu byłaś ładniejsza niż obecnie, ale właśnie dla niego Twój obecny wygląd jest lepszy niż poprzedni
Dlatego też nie dziw się że gdy wyglądałaś inaczej to on nie zwracał na Ciebie uwagi. Najwidoczniej w jakiś sposób tego przykułaś jego zainteresowanie i po prostu się Tobą oczarował.
I nie bierz tego do siebie że wtedy byłaś brzydka - bo może i x lat temu byłaś ładniejsza niż obecnie, ale właśnie dla niego Twój obecny wygląd jest lepszy niż poprzedni
Ale nie oszukujmy się
kobiety też nie zwrócą uwagi na zaniedbanego faceta..
natomiast jeżeli dba o siebie, itp, to się odwrócimy
czy też zwrócimy uwagę
natomiast jeżeli dba o siebie, itp, to się odwrócimy
czy też zwrócimy uwagę
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
promyk82se
- Miła Kobietka
Wygląd nie ma znaczenia w filmach .W życiu zauważyłam że ma ,zwłaszcza dla facetów.Byłam chwilę z młodszym chłopakiem.Niby zakochany.Jak sie okazało to w mojej młodszej koleżance.Wysokiej pięknej zgrabnej brunetce.I nic miało do tego że się rozumieliśmy,że ktoś go wreszcie docenił.Zakochał się w dziewczynie której tak na prawdę nie znał.Przyciągnął go wygląd.Więc tak,nie odrzucaj chłopaka ale bądz ostrożna.Czasem da się poznać na czym facetowi tak na prawde zależy.Uważaj i ceń się.