Co robic ?
Co robic ?
Dziewczyny co mam zrobic,gdy mój chłopak przynajmniej raz na tydzień pije a gdy proszę go by tego nie robił to obiecuje poprawe,ale niestety to sie powtarza...Co ja mam z nim zrobic?!:(
-
dzo
Re: Co robic ?
ale pije dozgonnie czy na przykład strzeli sobie jedno piwko wieczorem przy meczu ?
ja tak miałam przez pierwsze 4 tygodnie związku pił i kłótnie , powiedziałam wprost że mam ojca alkoholika kolejnego alkusa mi nie trzeba ze znajdę sobie kogoś kto mi da więcej uśmiechu niż łez . I mojego faceta jakby piorun strzelił , zupełnie inny człowiek .
Lenkaaaa ;**
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wlasnie zależy jakie picie to jest . czy jedno piwko przed telewizorkiem raz w tygodniu czy upija się do nieprzytomnosci
Pije raz w tygodniu i to tak ze później podnies sie nie moze..Nie wiem co mam z nim zrobic
Gdyby wypił sobie jedno piwo to bym tak sie nie wsciekała,ale to jest praktycznie tydzien w tydzien boje sie ze dojdzie do tego ze bedzie gorzej..Ostatio z nim rozmawiałam na ten temat i widze poprawe,ale na jak długo..?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja jestem już po przejściach i dzisiaj wiem , ze gdy pojawia się alkohol to się z nim nie wygra . i niestety dzisiaj bym się z taka osoba nie związała , a gdyby pojawil się alkohol w związku to niestety czas odejść bo nie czekałabym na zmiany bo to by się nie zmieniło
No chyba bede musiała podjac taka decyzje.Oczywiscie gdy znów tak sie stanie:)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
możesz z nim poważnie porozmawiać . i powiedzieć jak sprawa się ma . i to , to ze jeśli powtorzy się jeszcze raz to odejdziesz i skończy się wasz związek . zobaczysz jak zareaguje i jak się potoczy
Cenne wskazówki dzieki 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
dlamnie walka z alkoholem to walka z wiatrakami
Zawsze możesz się z nim udać do jakiejś poradni
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?