Moje przemyślenia
-
Rabarbar45
- Jestem tu nowa :)
Moje przemyślenia
Witam,
To moj pierwszy post na waszym forum. Powstal on w wyniku obserwacji kobiet i moich doswiadczen zyciowych. Dla wielu z was moze byc on kontrowersyjny, ale tak was widzimy - faceci, którzy utrzymują całe rodziny.
Kobieta nie wniosla nic do rozwoju naszej cywilizacji. Panstwa, miasta, wszelkie technologie, wszystko co stworzyl i wymyslil czlowiek wymyslili wlasnie mezczyzni. Poczawszy od olowka, pisma, przez kosmetyki i inne pierdoly ktorymi smarujecie swoje ryje 2h dziennie 6/7 w tygodniu zeby zwrocic na siebie uwage innych az do komputera z ktorego tapeciary i ich rycerze pisza swoje gownofilozofie.
Zadna kobieta nie przewodzila samodzielnie wojskiem czy panstwem bo nie maja charyzmy, oddania jakiejkolwiek sprawie czy jakiejkolwiek motywacji wybiegajacej za koniec wlasnej dupy i pilowanie paznokci. I nigdy sie to nie zmieni, bo teraz armia dowodzi nie jeden general i paru dowodcow ktorzy maja chuja do powiedzenia tylko zorganizowana grupa ludzi zwana sztabami, podobnie zreszta w przypadku panstwa. Smieszy mnie najbardziej posilkowanie sie tym, ze bez mezczyzn nie byloby wojen, glodu, srania sobie do ryja.
Bez mezczyzn siedzialybyscie w jaskiniach marnujac swoje krociutkie zycie na malowaniu paznokci i bawieniu sie stopami (zakladajac, ze zapladnialyby was malpy a taka anna z kasia umialaby upolowac jelenia czy innego rysia) a nawet jesli nie, to najprawdopodobniej powybijalyscie sie z powodu koloru paznokci albo tego, ze w innym panstwie maja ladniejsze torebki. Wojny wynikaja z roznic etycznych, politycznych, religjnych, ekonomicznych, nie wiem jak ograniczonym nieukiem trzeba byc, zeby sadzic iz sprowadzenie cywilizacji do pojedynczej plci mialoby byc jakimkolwiek lekarstwem.
Kobiety sa po prostu glupie. Nie sa zle, napewno ignoranckie i zapatrzone w siebie (ale kto z nas nie jest) ale nie to jest problemem. Problemem jest ich nieskonczona glupota, brak jakiejkolwiek wyobrazni, cala ta zbieranine nazywam "niedorozwojem mentalnym", co az zionie z raka ktory toczy to forum.
Jedyne co kobiety robily robia i beda robic dla swiata to rodzenie dzieci i sprawianie przyjemnosci swoim partnerom. Bo nic wiecej nie umieja. Niestety kobieta przez tyle tysiecy lat nie potrafila wypracowac w sobie zadnych innych „zdolnosci” poza wygladem, ktory i tak przemija z wiekiem. To dodatkowo pokazuje jak slaba i ogolnie zalosna jednostka jest, nieudolna i nic nie warta. Zycie kobiety to wegetacja, wstawanie rano, posilki i pindrzenie sie przed lustrem. Mezczyzna, przezywa, zdobywa, wznosi sie i opada, odkrywa, poznaje, odnosi zwyciestwa i ponosi porazki. Zycie kobiety ogranicza sie do 3 rzeczy: telewizor, stopy i pstrykanie sobie fotek na portale spolecznosciowe.
Najsmieszniejsze, ze laski maja tego pojecie. One podswiadomie wiedza, ze sa gorsze, stad nie umieja normalnie istniec w spoleczenstwie tylko topia sie w morzu kompleksow, lekow przed najdenniejszymi rzeczami. Bez faceta ktory bedzie jej bronil przed nie wiadomo czym nie sa w stanie istniec w spoleczenstwie. Nawet z tym maja kurewskie problemy. Wiedza, ze sa zaklamanymi, zakompleksionymi, chorymi, glupimi do nieprzytomnosci masami, ze sa gorsze, co przejawia sie juz w dziecinstwie (Freud opisal to zazdroscia o siusiaka); ale zamiast zabrac sie za siebie, nie wiem wstac sprzed telewizora i wspanialych filmow o zyciu typu Szpilki na Giewoncie beda plakac, popadac w kompleksy, pluc jadem w swoje gniazdo i wszystkich w okol. Zamiast udowodnic komus, ze sa takie jakie maluja sie w glowce czyt. fascynujace, inteligentne i ciekawe wola bawic sie w swoje gownozofie na poziomie pieciolatka wyciete z Coelho albo Chmielewskiej albo innej mainstreamowej papki a potem plakac, ze nikt ich nie rozumie. Sa slabe, doslownie i w przenosni. I niech takie beda, ale niech siedza cicho zamiast sie z tym obnosic jak kurwa nie wiadomo czym. Kiedy samiec ma z czyms klopot to stara sie szukac rozwiazania, kobieta siedzi na dupie i placze czekajac az ktos zrobi cos za nia. Do tego kazdej wydaje sie, ze jest niesamowita, jedyna w swoim rodzaju, ze jest ksiezniczka wybrana przez los i nalezy jej sie gwiazdka z nieba za lezenie na dupie i bawienie sie swoimi stopami.
Przepraszam ale nie potrafie zrozumiec tego clichego "wszyscy faceci sa tacy sami". Dla mnie wszystkie laski sa takie same, sa tak przewidywalne, ze to az smieszne. Zaczytuja sie w takich samych plytkich debilizmach, sluchaja zazwyczaj tej samej, plytkiej, mainstrewamowej muzyki i ogladaja te same, debilne, nudne, wtorne, zapychajace chlamy. Kobiety sa przereklamowane ale zauwazja to dopiero po 30ce, kiedy ich jedyny atut - wyglad i wrodzona slabosc mezczyzn zaprogramowanych do rozmnazania sie - staja sie niewarte. Wtedy niestety jest juz za pozno. Stad rozwody, mit niewiernego meza itepe. Sorry ale facet ma cale zycie a nie jebane 20 lat dopoki jeszcze jest ladny i cycki nie wisza mu jak worki, facet jest samodzielny nie dlatego, ze mieszka w innym domu niz mamusia (i tak przysylajaca pieniazki co miesiac), laski mysla, ze za samo to, ze "sa" ich wybranek bedzie staral sie do konca dni, z radoscia przyjmujac nagrode w postaci "maly seksik co miesiac albo jak bedzie mi sie chcialo ale nie w pupe!". A tu gownoprawda, samice ze swoimi kurzymi, 20o letnimi mozdzkami beda sie seksic z twoim mezem/chlopakiem bo bedzie mial ladnie skorjony garniak i/lub portfel z cala wyplata, a ty nie bedziesz mogla nic z tym zrobic. Podludzie zwani kobietami w swoim zalosnie przewidywalnym toku nie-myslenia dostaja krowotku z pizdy jak widza pieniadze, cyfry, zera. Nawet nie musza ich dostac, wystarczy, ze je zobacza. Juz nawet w tym aspekcie mezczyzni sa ponad kobietami, oni kiedy :leca: na najnizszy mozliwy w kobiecie aspekt, czyt wyglad, patrza bynajmniej na osobe. I jest to tez najlepszy przyklad na nieskonczona hipokryzje kobiet, ktore inwestuja jedynie w swoj wyglad, cos tak malostkowego, a potem placza, ze nikt nie widzi ich wnetrza.
Janek
To moj pierwszy post na waszym forum. Powstal on w wyniku obserwacji kobiet i moich doswiadczen zyciowych. Dla wielu z was moze byc on kontrowersyjny, ale tak was widzimy - faceci, którzy utrzymują całe rodziny.
Kobieta nie wniosla nic do rozwoju naszej cywilizacji. Panstwa, miasta, wszelkie technologie, wszystko co stworzyl i wymyslil czlowiek wymyslili wlasnie mezczyzni. Poczawszy od olowka, pisma, przez kosmetyki i inne pierdoly ktorymi smarujecie swoje ryje 2h dziennie 6/7 w tygodniu zeby zwrocic na siebie uwage innych az do komputera z ktorego tapeciary i ich rycerze pisza swoje gownofilozofie.
Zadna kobieta nie przewodzila samodzielnie wojskiem czy panstwem bo nie maja charyzmy, oddania jakiejkolwiek sprawie czy jakiejkolwiek motywacji wybiegajacej za koniec wlasnej dupy i pilowanie paznokci. I nigdy sie to nie zmieni, bo teraz armia dowodzi nie jeden general i paru dowodcow ktorzy maja chuja do powiedzenia tylko zorganizowana grupa ludzi zwana sztabami, podobnie zreszta w przypadku panstwa. Smieszy mnie najbardziej posilkowanie sie tym, ze bez mezczyzn nie byloby wojen, glodu, srania sobie do ryja.
Bez mezczyzn siedzialybyscie w jaskiniach marnujac swoje krociutkie zycie na malowaniu paznokci i bawieniu sie stopami (zakladajac, ze zapladnialyby was malpy a taka anna z kasia umialaby upolowac jelenia czy innego rysia) a nawet jesli nie, to najprawdopodobniej powybijalyscie sie z powodu koloru paznokci albo tego, ze w innym panstwie maja ladniejsze torebki. Wojny wynikaja z roznic etycznych, politycznych, religjnych, ekonomicznych, nie wiem jak ograniczonym nieukiem trzeba byc, zeby sadzic iz sprowadzenie cywilizacji do pojedynczej plci mialoby byc jakimkolwiek lekarstwem.
Kobiety sa po prostu glupie. Nie sa zle, napewno ignoranckie i zapatrzone w siebie (ale kto z nas nie jest) ale nie to jest problemem. Problemem jest ich nieskonczona glupota, brak jakiejkolwiek wyobrazni, cala ta zbieranine nazywam "niedorozwojem mentalnym", co az zionie z raka ktory toczy to forum.
Jedyne co kobiety robily robia i beda robic dla swiata to rodzenie dzieci i sprawianie przyjemnosci swoim partnerom. Bo nic wiecej nie umieja. Niestety kobieta przez tyle tysiecy lat nie potrafila wypracowac w sobie zadnych innych „zdolnosci” poza wygladem, ktory i tak przemija z wiekiem. To dodatkowo pokazuje jak slaba i ogolnie zalosna jednostka jest, nieudolna i nic nie warta. Zycie kobiety to wegetacja, wstawanie rano, posilki i pindrzenie sie przed lustrem. Mezczyzna, przezywa, zdobywa, wznosi sie i opada, odkrywa, poznaje, odnosi zwyciestwa i ponosi porazki. Zycie kobiety ogranicza sie do 3 rzeczy: telewizor, stopy i pstrykanie sobie fotek na portale spolecznosciowe.
Najsmieszniejsze, ze laski maja tego pojecie. One podswiadomie wiedza, ze sa gorsze, stad nie umieja normalnie istniec w spoleczenstwie tylko topia sie w morzu kompleksow, lekow przed najdenniejszymi rzeczami. Bez faceta ktory bedzie jej bronil przed nie wiadomo czym nie sa w stanie istniec w spoleczenstwie. Nawet z tym maja kurewskie problemy. Wiedza, ze sa zaklamanymi, zakompleksionymi, chorymi, glupimi do nieprzytomnosci masami, ze sa gorsze, co przejawia sie juz w dziecinstwie (Freud opisal to zazdroscia o siusiaka); ale zamiast zabrac sie za siebie, nie wiem wstac sprzed telewizora i wspanialych filmow o zyciu typu Szpilki na Giewoncie beda plakac, popadac w kompleksy, pluc jadem w swoje gniazdo i wszystkich w okol. Zamiast udowodnic komus, ze sa takie jakie maluja sie w glowce czyt. fascynujace, inteligentne i ciekawe wola bawic sie w swoje gownozofie na poziomie pieciolatka wyciete z Coelho albo Chmielewskiej albo innej mainstreamowej papki a potem plakac, ze nikt ich nie rozumie. Sa slabe, doslownie i w przenosni. I niech takie beda, ale niech siedza cicho zamiast sie z tym obnosic jak kurwa nie wiadomo czym. Kiedy samiec ma z czyms klopot to stara sie szukac rozwiazania, kobieta siedzi na dupie i placze czekajac az ktos zrobi cos za nia. Do tego kazdej wydaje sie, ze jest niesamowita, jedyna w swoim rodzaju, ze jest ksiezniczka wybrana przez los i nalezy jej sie gwiazdka z nieba za lezenie na dupie i bawienie sie swoimi stopami.
Przepraszam ale nie potrafie zrozumiec tego clichego "wszyscy faceci sa tacy sami". Dla mnie wszystkie laski sa takie same, sa tak przewidywalne, ze to az smieszne. Zaczytuja sie w takich samych plytkich debilizmach, sluchaja zazwyczaj tej samej, plytkiej, mainstrewamowej muzyki i ogladaja te same, debilne, nudne, wtorne, zapychajace chlamy. Kobiety sa przereklamowane ale zauwazja to dopiero po 30ce, kiedy ich jedyny atut - wyglad i wrodzona slabosc mezczyzn zaprogramowanych do rozmnazania sie - staja sie niewarte. Wtedy niestety jest juz za pozno. Stad rozwody, mit niewiernego meza itepe. Sorry ale facet ma cale zycie a nie jebane 20 lat dopoki jeszcze jest ladny i cycki nie wisza mu jak worki, facet jest samodzielny nie dlatego, ze mieszka w innym domu niz mamusia (i tak przysylajaca pieniazki co miesiac), laski mysla, ze za samo to, ze "sa" ich wybranek bedzie staral sie do konca dni, z radoscia przyjmujac nagrode w postaci "maly seksik co miesiac albo jak bedzie mi sie chcialo ale nie w pupe!". A tu gownoprawda, samice ze swoimi kurzymi, 20o letnimi mozdzkami beda sie seksic z twoim mezem/chlopakiem bo bedzie mial ladnie skorjony garniak i/lub portfel z cala wyplata, a ty nie bedziesz mogla nic z tym zrobic. Podludzie zwani kobietami w swoim zalosnie przewidywalnym toku nie-myslenia dostaja krowotku z pizdy jak widza pieniadze, cyfry, zera. Nawet nie musza ich dostac, wystarczy, ze je zobacza. Juz nawet w tym aspekcie mezczyzni sa ponad kobietami, oni kiedy :leca: na najnizszy mozliwy w kobiecie aspekt, czyt wyglad, patrza bynajmniej na osobe. I jest to tez najlepszy przyklad na nieskonczona hipokryzje kobiet, ktore inwestuja jedynie w swoj wyglad, cos tak malostkowego, a potem placza, ze nikt nie widzi ich wnetrza.
Janek
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Moje przemyślenia
Nie mysl ze jestes ideałem bo daleko tobie do tego . Nie masz za grosz kultury bo nikt Ciebie tego nie nauczył , a wulgaryz straszny

-
Rabarbar45
Droga Elzbieto nie chce cie obrazac ale prezentujesz typowe podejscie kobiet do problemu. Nie potrafisz odeprzec zarzutow wiec skupiasz sie na ataku personalnym.elzbieta45 pisze:Nie mysl ze jestes ideałem bo daleko tobie do tego . Nie masz za grosz kultury bo nikt Ciebie tego nie nauczył , a wulgaryz straszny![]()
Podobnie bylo wczoraj w pracy: mloda dziewczyna zaszla w ciaze. Poszla sobie od razu na chorobowe/macierzynskie. Tydzien temu wrocila i wczoraj dostala wypowiedzenie. Oczywiscie wielki zal bo nie ma pracy. Ja sie pytam jak ona chce pracowac skoro ma dzieciaka? Przeciez jej ciaza to byl wielki problem dla calego mojego zespolu bo paniusia machnela mi tylko swistkiem ze jest w stanie blogoslawionym i nawet nie raczyla przyjsc zdac swoich obowiazkow. Oskarzyla mnie o dyskryminacje (haha) a to przeciez jej dzieciak nie moj wiec nie musze utrzymywac pracownika ktory pracuje na 1/10 swoich sil placac mu pelna stawke.
Wiesz Rabarbar zapomnialam chyba o Sklodowskiej, Margret Thatcher i wiele innych noblistek!! Rabarbar wiesz po przebrnieciu przez Twoja polemike az mi serce z zalu stanelo, ktos Cie musial strasznie w życiu upokorzyć, skrzywdzić i skrzywic w nie odpowiednia stronę. Oczywiscie nie będę przeczyla Twoim racja bo każdy jest jaki jest ale i każdy z nas ma swoje lepsze i gorsze strony ale każdego należy tak samo akceptowac i szanowac a w Twojej wypowiedzi tego zabraklo. Nie jest Ci żal w tych Twoich słowach choć własnej matki? Może choć za to dasz radę powiedzieć dobre słowo w stronę tej ''ciemnej masy''!!!
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ma w sobie tyle kwasu i goryczy co faktycznie ,, rabarbar "
Nie ma szacunku do innych , ale czy tez ma GO do siebie raczej nie . Jest to człowiek sflustrowany przez zycie gdzie jest pełno bolu zalu i goryczy .
Ale jest tez bardzo wulgarna osoba bo uzywa bardzo duzo wulgaryzmu gdzie jak mniema sie za bardzo dobrego samca alfa ale brak kultury .
Nie ma szacunku do innych , ale czy tez ma GO do siebie raczej nie . Jest to człowiek sflustrowany przez zycie gdzie jest pełno bolu zalu i goryczy .
Ale jest tez bardzo wulgarna osoba bo uzywa bardzo duzo wulgaryzmu gdzie jak mniema sie za bardzo dobrego samca alfa ale brak kultury .
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Nie lubisz kobiet to twoja sprawa , masz prawo do takich a nie innych wypowiedzi .
Mi chodzi o te wulgarne słowa ktorych jest pelno w Twym tekscie bo brak kultury nawet do samego siebie
Mi chodzi o te wulgarne słowa ktorych jest pelno w Twym tekscie bo brak kultury nawet do samego siebie
-
Martlajtis
Sam sposob Twojej wypowiedzi Panie Janku świadczy właśnie o tobie ze brakuje ci samokrytyki, obiektywizmu ,świerzego spojrzenia na otaczający swiat i mierzysz wszystkich jedna miara co jest bardo niesprawiedliwe mężczyźni jak i kobiety są inteligętni i mniej inteligetni każdy ma swoje piorytety ale nie mozna pisac w taki sposob jak Pan ,że każda kobieta zajemuje sie panokciami i bawieniem się stopami to jest niedorzeczne , widać jak mało miałeś do czynienia z kobietami! Trafiły ci się panienki ktore leca na kase i wazny tylko wygląd bo każdy wie ze takie są ale i też sa faceci leca na kase kobiety lub jej rodziny pindrzą się i zalezy im na powierzcchownych sprawach!! obrazileś w sposob niewybaczalny kobiety nazwałeś podludziami?? Założę się ,że jestes po rozwodzie albo nie masz kobiety i pewnie musisz płacic za seks zeby sobie pouzywać... jesteś sarkastycznym typem który jest bez uczuć człowiekiem , acha jeszcze co do kobiet a Maria Curie Skłodowska? Laura Bassi, Maria Gaetana Agnesi wielka matematyczka byla autrka prac wrachunku całkowitym i różniczkowym , czy alicja dorabialska byla wielkim profesorem fizykochemikiem we Lwowie, można tak naprawde wiele wymieniac kobiet było ich wiele ktore przyczynily się do rozwoju, tylko niewiem czy nie zapomnialeś WY mężczyźni musicie czuc wladze i dyskrminowaliscie przez wiele wiele lat kobiety a przegrywałyśmy tylko na polu fizycznym bo mamy mniej siły jestęsmy słabsze pod tym wglętem i jak czyta się twoj hłam to aż zygać się chce, jestes nieduconym obłudnikiem jak twierdzisz ze kobiety nie przyczyniły się do niczego, oglądasz wiadomości wiesz co sie dzieje w swiecie kto rzadzi kto wygrywa zawody ?? wic przestań pisac takie glupoty bo możemy dlugo sie licytowacc ale z TOBĄ nie ma sensu bo jestes ograniczonym samcem beta....
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Pieknie napisalas naszemu panu ktory pogubil sie w zyciu
Pięknie to napisaMartlajtis pisze:Sam sposob Twojej wypowiedzi Panie Janku świadczy właśnie o tobie ze brakuje ci samokrytyki, obiektywizmu ,świerzego spojrzenia na otaczający swiat i mierzysz wszystkich jedna miara co jest bardo niesprawiedliwe mężczyźni jak i kobiety są inteligętni i mniej inteligetni każdy ma swoje piorytety ale nie mozna pisac w taki sposob jak Pan ,że każda kobieta zajemuje sie panokciami i bawieniem się stopami to jest niedorzeczne , widać jak mało miałeś do czynienia z kobietami! Trafiły ci się panienki ktore leca na kase i wazny tylko wygląd bo każdy wie ze takie są ale i też sa faceci leca na kase kobiety lub jej rodziny pindrzą się i zalezy im na powierzcchownych sprawach!! obrazileś w sposob niewybaczalny kobiety nazwałeś podludziami?? Założę się ,że jestes po rozwodzie albo nie masz kobiety i pewnie musisz płacic za seks zeby sobie pouzywać... jesteś sarkastycznym typem który jest bez uczuć człowiekiem , acha jeszcze co do kobiet a Maria Curie Skłodowska? Laura Bassi, Maria Gaetana Agnesi wielka matematyczka byla autrka prac wrachunku całkowitym i różniczkowym , czy alicja dorabialska byla wielkim profesorem fizykochemikiem we Lwowie, można tak naprawde wiele wymieniac kobiet było ich wiele ktore przyczynily się do rozwoju, tylko niewiem czy nie zapomnialeś WY mężczyźni musicie czuc wladze i dyskrminowaliscie przez wiele wiele lat kobiety a przegrywałyśmy tylko na polu fizycznym bo mamy mniej siły jestęsmy słabsze pod tym wglętem i jak czyta się twoj hłam to aż zygać się chce, jestes nieduconym obłudnikiem jak twierdzisz ze kobiety nie przyczyniły się do niczego, oglądasz wiadomości wiesz co sie dzieje w swiecie kto rzadzi kto wygrywa zawody ?? wic przestań pisac takie glupoty bo możemy dlugo sie licytowacc ale z TOBĄ nie ma sensu bo jestes ograniczonym samcem beta....
Pięknie to napisalas aczkolwiek sadze że szkoda naszego czasu. Lepiej chyba faktycznie poświęcić go na malowanie tych paznokci!!
Swoją droga Rabarbar może masz ochote zmierzyć się z szerszą publika i podpisał byś zgodę na publikację tego tekstu na łamach pewnej gazety!? Z czym nie daje Ci gwarancji że nie dojdzie do linczu spolecznego!!
Wiesz co Rabarbar super ze tak myślisz pewnie jestes dumny z siebie i swojego alter ego brawo kochany Juz dawno sie tak nie ubawilam jak czytając twoje życiowe przemyślenia
Wiesz mam trzydziści lat i super wygląd inteligencję cudowna rodzine męża dzieci kasę
Czuje sie kobieta spełnioną. A tobie rabarbarku nie pomogą fale Wisły jak ci jaja juz obwisly!
Tak jak pisały poprzedniczki jest wiele bardzo znanych kobiet które swoim życiem udowodniły ze kobiety wiele potrafią i to co uznałeś ze nadajemy sie tylko do rodzenia dzieci.
Widzisz moj rabarbarku gdyby nie kobieta która była - jest Twoją Matką i ciebie słodki robaczku by tu nie było bo jak słusznie zauważyłeś mężczyzna to tylko dawca spermy.
Jednak po przemysleniu tego co napisałeś chciała bym zeby to po części była prawda ,pewnie cie zo dziwi ale zobacz w to by wiele tłumaczyło np.skąd wzięły się wojny,mordy,gwałty,dzieciobójstwo,głód na świecie,i wszelkiego rodzaju klęski za które jak sam piszesz jest odpowiedzialny twój szowinstyczny męski świat.
Troszeczkę empatii drogi Rabarbarku o małym kwaśnym potyczku i wielkim rozlazłym zielonym listku. Wiesz większość kobiet które poznałam na tym forum to bardzo wartościowe osoby o najruzniejszym bagażu życiowych doświadczeń większości z nich nawet nie dorastasz dopięt.
Wiesz mam trzydziści lat i super wygląd inteligencję cudowna rodzine męża dzieci kasę
Czuje sie kobieta spełnioną. A tobie rabarbarku nie pomogą fale Wisły jak ci jaja juz obwisly!
Tak jak pisały poprzedniczki jest wiele bardzo znanych kobiet które swoim życiem udowodniły ze kobiety wiele potrafią i to co uznałeś ze nadajemy sie tylko do rodzenia dzieci.
Widzisz moj rabarbarku gdyby nie kobieta która była - jest Twoją Matką i ciebie słodki robaczku by tu nie było bo jak słusznie zauważyłeś mężczyzna to tylko dawca spermy.
Jednak po przemysleniu tego co napisałeś chciała bym zeby to po części była prawda ,pewnie cie zo dziwi ale zobacz w to by wiele tłumaczyło np.skąd wzięły się wojny,mordy,gwałty,dzieciobójstwo,głód na świecie,i wszelkiego rodzaju klęski za które jak sam piszesz jest odpowiedzialny twój szowinstyczny męski świat.
Troszeczkę empatii drogi Rabarbarku o małym kwaśnym potyczku i wielkim rozlazłym zielonym listku. Wiesz większość kobiet które poznałam na tym forum to bardzo wartościowe osoby o najruzniejszym bagażu życiowych doświadczeń większości z nich nawet nie dorastasz dopięt.
-
Rabarbar45
Domyslam sie, ze chcialas napisac "zapomnialem", a wyszlo ci "zapomnialam". Nie zapomnialem. Sklodowska byla jedyna powazna laureatka. Co zabawne tak bardzo chetnie bedziecie ja w tej polemice przytaczaly pomijajac fakt, ze swoja pierwsza nagrode otrzymala w raz z mezem. I znow ten pieprzony, zly mezczyzna!Pear pisze:Wiesz Rabarbar zapomnialam chyba o Sklodowskiej, Margret Thatcher i wiele innych noblistek!! Rabarbar wiesz po przebrnieciu przez Twoja polemike az mi serce z zalu stanelo (...)(a dalej blablabla)
Co do reszty laureatek nagrody Nobla chyba mozna sobie darowac. Ich procentowy udzial do roku 2005 byl w granicach bledu staystycznego http://pl.wikipedia.org/wiki/Laureatki_Nagrody_Nobla. Pomijam zupelnie zbedne i nieprzydatne nagrody z dziedziny literatury i pokojowe, ktore dostaje sie z przyczyn politycznych lub aktualnej mody.
W swiecie nauki (i nie tylko) jestescie gorsze, ale przez zle rozumiane "rownouprawnienie" uwazacie sie za rowne nam nic od siebie nie dajac. Lista laureatow to pokazuje jak na dloni.
Z rozkosza udowodnie slusznosc moich argumentow. Co to za kobiece czytadlo?Pear pisze:Swoją droga Rabarbar może masz ochote zmierzyć się z szerszą publika i podpisał byś zgodę na publikację tego tekstu na łamach pewnej gazety!?
Opanuj swoje nerwy. Jestes typowym potwierdzeniem moich przemyslen i zaprzeczasz sama sobie majac na mysli braku roznic miedzy kobieta, a mezczyzna piszac jednoczesnie "inteligętni". Strzal w kolano moja droga. A teraz zapraszam do kuchni.Martlajtis pisze:Sam sposob Twojej wypowiedzi Panie Janku świadczy właśnie o tobie ze brakuje ci samokrytyki, obiektywizmu ,świerzego spojrzenia na otaczający swiat i mierzysz wszystkich jedna miara co jest bardo niesprawiedliwe mężczyźni jak i kobiety są inteligętni i mniej inteligetni każdy ma swoje piorytety ale nie mozna pisac w taki sposob jak Pan ,że każda kobieta zajemuje sie panokciami i bawieniem się stopami to jest niedorzeczne , widać jak mało miałeś do czynienia z kobietami! Trafiły ci się panienki ktore leca na kase i wazny tylko wygląd bo każdy wie ze takie są ale i też sa faceci leca na kase kobiety lub jej rodziny pindrzą się i zalezy im na powierzcchownych sprawach!! obrazileś w sposob niewybaczalny kobiety nazwałeś podludziami?? Założę się ,że jestes po rozwodzie albo nie masz kobiety i pewnie musisz płacic za seks zeby sobie pouzywać... jesteś sarkastycznym typem który jest bez uczuć człowiekiem , acha jeszcze co do kobiet a Maria Curie Skłodowska? Laura Bassi, Maria Gaetana Agnesi wielka matematyczka byla autrka prac wrachunku całkowitym i różniczkowym , czy alicja dorabialska byla wielkim profesorem fizykochemikiem we Lwowie, można tak naprawde wiele wymieniac kobiet było ich wiele ktore przyczynily się do rozwoju, tylko niewiem czy nie zapomnialeś WY mężczyźni musicie czuc wladze i dyskrminowaliscie przez wiele wiele lat kobiety a przegrywałyśmy tylko na polu fizycznym bo mamy mniej siły jestęsmy słabsze pod tym wglętem i jak czyta się twoj hłam to aż zygać się chce, jestes nieduconym obłudnikiem jak twierdzisz ze kobiety nie przyczyniły się do niczego, oglądasz wiadomości wiesz co sie dzieje w swiecie kto rzadzi kto wygrywa zawody ?? wic przestań pisac takie glupoty bo możemy dlugo sie licytowacc ale z TOBĄ nie ma sensu bo jestes ograniczonym samcem beta....
I kolejna "inteliĘtna" inaczej. Niby taka idealna, a nawet nie wie do czego sluzy przecinek lub kropka. Pewnie nawet nie zna innych znakow interpunkcyjnych. Pewnie wazniejszy od sprawdzenia swoich marnych wypocin jest pudelek.pl albo kolejny kolorowy szmatlawiec, ktory wmowi ci, ze jestes wyjatkowa. Od razu napisze ci, ze nie jestes. Jestes kobieta - istota ludzka, ale slabsza i ewolucyjnie gorsza od rodzaju meskiego. Widac to na kazdym kroku i w kazdym przejawie zycia. Kiedy ty zastanawiasz sie nad kolorem lakieru do paznokci mezczyzna jest juz ubrany, ma w glowie ulozony plan dnia i wlasnie rusza do pracy, bo na utrzymaniu CIEBIE. Ciebie - czyli istote, ktora nie potrafi na dobra sprawe nic i raczej nic w zyciu nie osiagnie. Nie liczac tego watpliwego "sukcesu" bycia rozkapryszona pyza, ktora moze sie poszczycic tym, ze do pierwszej ciazy nie wygladala jak Jabba z Gwiezdnych Wojen.Armigor pisze:Wiesz co Rabarbar super ze tak myślisz pewnie jestes dumny z siebie i swojego alter ego brawo kochany Juz dawno sie tak nie ubawilam jak czytając twoje życiowe przemyślenia
PS. Mala rada. Poniewaz chce dac wam szanse moje panie pogrubilem slowa, ktorych pisownie prosze sprawdzic i przepisac 1000 razy do zeszytu. Poprawcie to jesli mozecie, bo az w oczy razi! Jutro dla zartu przepytam z pisowni moje pracownice. Ciekawe czy fatalna ortografia to ogolna przypadlosc kobieca czy najslabszych ze slabych jednostek.
O rety, chłopie ależ Ty miałeś w życiu pecha, że tak postrzegasz wszystkie kobiety. No cóż.
Powiem Ci a raczej napiszę, że to co napisałeś poprawiło mi humor. Dzisiaj myślałam, że nic nie będzie w stanie mnie rozśmieszyć, ale Tobie się udało -poważnie. Nie wiem ile miałeś nieudanych związków albo może ktoś Cię tak po prostu wychował, tylko że Twoje postrzeganie kobiet jest troszkę słabe. Żadna kobieta nie jest taka sama. Wiesz ja np. nie mam pojęcia co znaczą "stopy" jako ograniczenie kobiet i nie trzaskam sobie fotek na portale społeczne -portali nawet nie posiadam. Myślę, że każda wymieniłaby rzeczy, które nie pasują do Twojego opisu odnośnie nas.
Ach jak ja zazdrościłam zawsze "księżniczkom".
Szkoda, że przypisano mi rolę złej wiedźmy. 
Jeszcze jedno. Nie ma takich samych kobiet ani mężczyzn. I dzięki Bogu ludzie są tylko do siebie podobni. Nie wiesz dlaczego pada określenie "mężczyźni są tacy sami"? Zapytaj zdradzoną kobietę, ona Ci wytłumaczy. Piszesz także, że mężczyźni są ponad kobietami -panowie i władcy, zawsze gotowi do działania. Czasy się zmieniły. W dodatku określasz wszystkich mężczyzn a chyba zapomniałeś o takich, którzy całymi dniami siedzą przed tv, żłopią piwsko, drapią się po dupie i do podjęcia jakiejkolwiek pracy im się nie spieszy.
Powiem Ci a raczej napiszę, że to co napisałeś poprawiło mi humor. Dzisiaj myślałam, że nic nie będzie w stanie mnie rozśmieszyć, ale Tobie się udało -poważnie. Nie wiem ile miałeś nieudanych związków albo może ktoś Cię tak po prostu wychował, tylko że Twoje postrzeganie kobiet jest troszkę słabe. Żadna kobieta nie jest taka sama. Wiesz ja np. nie mam pojęcia co znaczą "stopy" jako ograniczenie kobiet i nie trzaskam sobie fotek na portale społeczne -portali nawet nie posiadam. Myślę, że każda wymieniłaby rzeczy, które nie pasują do Twojego opisu odnośnie nas.
Ach jak ja zazdrościłam zawsze "księżniczkom".
Jeszcze jedno. Nie ma takich samych kobiet ani mężczyzn. I dzięki Bogu ludzie są tylko do siebie podobni. Nie wiesz dlaczego pada określenie "mężczyźni są tacy sami"? Zapytaj zdradzoną kobietę, ona Ci wytłumaczy. Piszesz także, że mężczyźni są ponad kobietami -panowie i władcy, zawsze gotowi do działania. Czasy się zmieniły. W dodatku określasz wszystkich mężczyzn a chyba zapomniałeś o takich, którzy całymi dniami siedzą przed tv, żłopią piwsko, drapią się po dupie i do podjęcia jakiejkolwiek pracy im się nie spieszy.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Hahaha a mnie ten tekst rozśmieszył... Ja tam nie czuję się obrażona, każdy ma prawo do swoich poglądów a skoro kolega takowe prezentuje to jego sprawa.... Jakby się tak głęboko zastanowić to po części coś w tym racji jest - tylko mnie tu nie zlinczujcie... Oczywiście każdy jest inny, nie można uogólniać i każdego człowieka wrzucać do jednego wora. Swoją drogą niezłe masz przemyślenia kolego 
Mam prośbę pseudo inteligencjo przetłumacz mi to słowo szukałam w słowniku i jakoś nie znalazłam -
Widzę,iż jesteś obeznany w kobiecych publikacjach,a może nadal poszukujesz swojej orientacji płciowej i najzwyczajniej jesteś HOMOSEXUALISTĄ ,nie nam oceniać Rabarbarku.
Wracając do Twojej wypowiedzi ;cóż za spostrzegawczość ! Dostrzegłeś fakt ,iż jestem kobietą.Brawo! (Jest to jedna z nie licznych rzeczy, na jakie jest stać Twój wygórowany intelekt.).
Jednak nie mogę się z tobą zgodzić w sprawie mojej osoby.
Jestem wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju, piękna i dojrzała emocjonalnie. Wydałam na świat trzech cudownych synów. Jestem faktycznie inteligętnym człowiekiem ,czego nie można powiedzieć o tobie. A swoją pracą doszłam do takich pieniędzy,iż nie muszę być na czyimś utrzymaniu jak to zasugerowałeś. Jednak nawet gdyby moja waga przekraczała 100 kg, była bym łysa, pryszczata,kulawa i bez pieniędzy nie ujmowało by to nic mojej osobowości.
Jak dostrzegłeś, zwroty grzcznościowe napisałam często z małej litery. Nie jest to błąd tylko moja ocena twojej wartości. Nawet dziesięcioletnie dziecko jest bardziej dojrzałe a więc, gdy już będziesz "gotowy" odezwie się ponownie. Bo jak narazie egzystujesz na bardzo płytkim poziomie. Przed Tobą dużo pracy- Powodzenia Rabarbarku.
Nawiązując do Twojej znajomości Języka Polskiego ,popełniasz błędy,które bardziej od ortografii kłują w oczy. Styl jest równie ważny jak interpunkcja. Już w podstawówce mówiono nam,że nie zaczyna sié nigdy zadania, używając tego samego wyrazu. Interpunkcja faktycznie jest ważna ,jednak nie zawsze pisząc szybką odpowiedz zwraca się uwagę na szczeguły.Pomijając fakt twojego ciężkiego przyswajania wiedzy i czytania ze zrozumieniem. Widać, że miałeś ciężkie dzieciństwo, mama cie nie kochała,ojciec miał cię za śmiecia, a dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci traktowały cię jak trędowatego. Pewnie z tąd w tobie tyle goryczy. Muszę ciė jednak zmartwić - to forum kobiece nie psychologiczne. Tu nikt nie da ci lekarstwa na twoje zachwianie emocjonalne. Tobie jest potrzebna wizyta u dobrego psychiatry- nie forum. Kryzy wieku średniego cię dopadł ,czujesz się rozgoryczony ? Mężczyźni różnie na to reagują, ale ty sobie z tym nie radzisz.Rabarbar45 pisze: "inteliĘtna"
Widzę,iż jesteś obeznany w kobiecych publikacjach,a może nadal poszukujesz swojej orientacji płciowej i najzwyczajniej jesteś HOMOSEXUALISTĄ ,nie nam oceniać Rabarbarku.
Wracając do Twojej wypowiedzi ;cóż za spostrzegawczość ! Dostrzegłeś fakt ,iż jestem kobietą.Brawo! (Jest to jedna z nie licznych rzeczy, na jakie jest stać Twój wygórowany intelekt.).
Jednak nie mogę się z tobą zgodzić w sprawie mojej osoby.
Jestem wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju, piękna i dojrzała emocjonalnie. Wydałam na świat trzech cudownych synów. Jestem faktycznie inteligętnym człowiekiem ,czego nie można powiedzieć o tobie. A swoją pracą doszłam do takich pieniędzy,iż nie muszę być na czyimś utrzymaniu jak to zasugerowałeś. Jednak nawet gdyby moja waga przekraczała 100 kg, była bym łysa, pryszczata,kulawa i bez pieniędzy nie ujmowało by to nic mojej osobowości.
Jak dostrzegłeś, zwroty grzcznościowe napisałam często z małej litery. Nie jest to błąd tylko moja ocena twojej wartości. Nawet dziesięcioletnie dziecko jest bardziej dojrzałe a więc, gdy już będziesz "gotowy" odezwie się ponownie. Bo jak narazie egzystujesz na bardzo płytkim poziomie. Przed Tobą dużo pracy- Powodzenia Rabarbarku.
Mogę się założyć, że teraz zabłyśnie podstawową wiedzą o html i wklei do Worda niektóre wypowiedzi. Napisze swoją odpowiedź w nim, pięć razy przeczyta i wtedy odpowie na forum. Nie takich "Kubusiów" się przerabiało. Wielcy "poloniści".
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Inteligentna

Człowieku, jak możesz w ogóle tak mówić?!!
Kobieta Cię urodziła i za to powinieneś nas szanować!
Kobieta Cię urodziła i za to powinieneś nas szanować!
On jest chodzącą inteligencją.
W sumie można żałować przekonań, że mężczyźni w tych czasach są odpowiedzialni, niezależni, pracowici i inteligentni. Niestety nie wszystkich to dotyczy.
-
dzo
o proszę
mądry koleżka nam się tu trafił
Dziewczyny ja myślę ,że to zwykły troll forumowy i tylko chce wzbudzić aferkę
Koleżko słabo Ci wychodzi na razie
Pokaz bardziej na co Cię stać 
Dziewczyny ja myślę ,że to zwykły troll forumowy i tylko chce wzbudzić aferkę
Koleżko słabo Ci wychodzi na razie
Dlaczego poprzestałeś tylko na tych wypowiedziach na jakie miałeśchęć odpowiedzieć? Czemu nie odpowiedziałeś na M. Thatcher, jednak trochę porządziła, a Matka Teresa co masz na jej temat do dodania bo nie możesz powiedzieć że zmarnowała swoje życie na malowanie paznokci! Bądź co bądź nie odpowiedziałeś na pytanie jakie padło dotyczące Twojej matki?! Czy tą kobietę również wkładasz do jednej kadzi? Nie potrafisz powiedzieć nic o sobie ale nam wytykać potrafisz, pewnie że istnieją kobiety z Twojego wywodu i to chyba normalne bo każda z nas jest inna. Wiesz czasem trzeba spojrzeć w lustro i przyznać się samemu do błędów. Są tu kobiety które każdego napotkanego faceta mogły by zmieszać z błotem a jednak tego nie robią! Nie szyfladkują, nie obrażają, nie poniżaja. Jeśli chodzi o moją osobę nie linczuję Cię za to iż jesteś samcem tylko dla tego że jeden samiec w moim życiu: odebrał życie mojej mamie odbierając przez to mi dzieciństwo, kazał iść do pracy w wieku 11 lat, bił, poniżał, uczył kłamstwa oszustwa!!! Wręcz odwrotnie, dziś temu samcowi dziękuję bo uczynił mnie silną, odporną, samodzielną, mądrą właśnie ''KOBIETĄ ''!! Osobą zdolną do wybaczania i nie szufladkowania bo jakaś cizia zaszła Ci za skórę a Ty sobie z tym nie poradziłeś!! Jako facet pokazałeśswoją słabość wchodząc tu na kobiece forum by poczuć się jak dominator,pan i władca! Mam tylko nadzieję iż Ci to pomogło i podbudowało Twoje egoistyczne EGO! Wpierw zrób sobie rachunek sumienia, postaraj się zobaczyć własne błędy i wybacz!! Wybacz sam sobie i tym którzy doprowadzili Cię do takiego stanu!! Po tem tu wróć i może porozmawiamy normalnie o Twoich uczuciach które teraz się musiały rozplynac z żalu do kobiet!! Ale ja nie tracę nadziei że kiedyś spotka Cię przygoda jak ze ''Skąpca'' w nowoczesnym wydaniu. I aby nie było za późno, szczerze życzę Ci wszystkiego najlepszego!!
Może Nasza koleżanka Rabarbar ma okres bo się tak spina,może Nospa pomoże?
Nie mam okresu tylko nadmiar irytacji i trochę zrozumienia! Nie mam prawa kogoś skreślić bo ma odmienne zdanie czy to kobieta czy mężczyzna. Może czasem trzeba podać dłoń temu który zbłądził mimo iż nie raz odgryzie nam dłoń. A po nie kad Rabarbar ma trochę racji!! Sama jak przyglondam się nie raz poszczególnym kobietą to płakać się mi chce. Pracować nie, gotować nie, zrobić mezowi kawę też nie, dzieci to może kiedyś ale najlepiej jak surokatka urodzi bo ona ze swoim Yorkiem na rękach nie może. Coraz więcej takich kobiet które czekają na księcia z bajki ale nie potrafią dać nic w zamian!! I jest to coraz częstsze w Polsce bo w ubiegłym roku procent małżeństw. Polsko -Ukraińskich bądź czeskich wzrosło o 17 procent. A to dlaczego? Dlatego że nasze księżniczki mają wygórowane wyobrażenia o partnerstwie i związku. Ale absolutnie nie moŻna 20% kobiet wkładać do worka z resztą!!Armigor pisze:Może Nasza koleżanka Rabarbar ma okres bo się tak spina,może Nospa pomoże?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Same wiemy jacy sa mezczyzni w tych czasach . I mamy nad Panem RABARBARKIEM górę bo nie zeszlismy do JEGO poziomu inteligencji i nie ublizamy .
TO jest FORUM DLA KOBIET i pomylił sie , taki zjawił sie tam gdzie ma wielką nienawisc .
POŻEGNAJMY RABARBARKA i zostawmy z przemysleniami . Tlko dziwie się , że nie mieszka na bezludnej wyspie bo tam byłby wsrod swoich , bo żyjac i mieszkajac i obracajac się wśród kobiet to chyba trochę upokazające dla desperaty
TO jest FORUM DLA KOBIET i pomylił sie , taki zjawił sie tam gdzie ma wielką nienawisc .
POŻEGNAJMY RABARBARKA i zostawmy z przemysleniami . Tlko dziwie się , że nie mieszka na bezludnej wyspie bo tam byłby wsrod swoich , bo żyjac i mieszkajac i obracajac się wśród kobiet to chyba trochę upokazające dla desperaty
Pear pisze:Nie mam okresu tylko nadmiar irytacji i trochę zrozumienia! Nie mam prawa kogoś skreślić bo ma odmienne zdanie czy to kobieta czy mężczyzna. Może czasem trzeba podać dłoń temu który zbłądził mimo iż nie raz odgryzie nam dłoń. A po nie kad Rabarbar ma trochę racji!! Sama jak przyglondam się nie raz poszczególnym kobietą to płakać się mi chce. Pracować nie, gotować nie, zrobić mezowi kawę też nie, dzieci to może kiedyś ale najlepiej jak surokatka urodzi bo ona ze swoim Yorkiem na rękach nie może. Coraz więcej takich kobiet które czekają na księcia z bajki ale nie potrafią dać nic w zamian!! I jest to coraz częstsze w Polsce bo w ubiegłym roku procent małżeństw. Polsko -Ukraińskich bądź czeskich wzrosło o 17 procent. A to dlaczego? Dlatego że nasze księżniczki mają wygórowane wyobrażenia o partnerstwie i związku. Ale absolutnie nie moŻna 20% kobiet wkładać do worka z resztą!!Armigor pisze:Może Nasza koleżanka Rabarbar ma okres bo się tak spina,może Nospa pomoże?
Mówiąc o okresie nie miałam na myśli Pear ciebie tylko Rabarbara wkońcu w opisie ma początkująca nie początkujący
Owszem ma prawo mieć własne zdanie ale nie ma prawa obrażać innych kobiet
Być może tobie nie przeszkadza jak ktoś uwłacza tobie i innym twoim koleżanką mi tak
Rabarbar powinien zanim tu coś napisał zwrucić uwagę że wszedł na forum o kobietach i dla kobiet i jeżeli ma ochotę kogoś obrażać nich stanie przed lustrem
Ostatnio zmieniony pt sty 18, 2013 1:02 pm przez Armigor, łącznie zmieniany 1 raz.