Co robić, gdy ..

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
vaniliiia
Kobietka Expert

Co robić, gdy ..

Post autor: vaniliiia »

.. się daje szanse, a nie wie co sie czuje ?
Ostatnio zmieniony czw kwie 04, 2013 5:26 pm przez vaniliiia, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
MlecznaCzekolada
Fajna Kobietka

Re: Dałam mu szansę, a teraz nie wiem co czuje ...

Post autor: MlecznaCzekolada »

Moze po prostu jest go za duzo i teraz dopiero zaczelas to zauwazac? Zwiazek zwiazkiem, ale kazdy potrzebuje tez swojego malego swiatka, ktory nalezy tylko do tej osoby.

To z jednej strony normalne, ze chcesz miec czas dla siebie, ja sama wiem o czym mowisz, bo kiedys tez caly wolny czas poswiecalam dla polowki a sama w sumie nic nie robilam dla siebie. Z drugiej strony pytanie, czy Tobie zalezy? Bo dbanie o siebie to jedno, ale uciekanie przed partnerem to drugie.

Warto z chlopakiem pogadac. Powiedz mu, ze potrzebujesz wiecej czasu dla siebie, chcesz rozwijac jakies swoje pasje, zajac sie typowo kobiecymy sprawami. Jezeli Cie kocha, to zrozumie. Przeciez tez chce miec szczesliwa, spelniona kobiete u swojego boku. Na dodatek wydaje mi sie, ze zmeczyly Cie te klotnie i jego odzywki i musisz jakos naladowac baterie. Badz wobec niego szczera, to latwiej bedzie Wam znalezc jakies wyjscie.

Jak spedzacie czas? Moze brakuje Ci urozmaicenia? Pojdzcie do kina, na kolacje, zrobcie cos odmiennego. :)
Czarny chleb i czarna kawa, opętani samotnością,
Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością.
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Czas wolny różnie spędzamy.. jeździmy w miejsca gdzie nie byliśmy, czasem idziemy na jakiś obiad czy do kfc . Lub idziemy na jakiś spacer do parku itp .
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
MlecznaCzekolada
Fajna Kobietka

Post autor: MlecznaCzekolada »

To porozmawiaj z nim.; )
Czarny chleb i czarna kawa, opętani samotnością,
Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością.
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

samamusisz wiedziec czego tak naprawde chcesz bo zycie jest twoje i ty je sama tworzysz
ODPOWIEDZ